Δικαιωμα του καθε καπνιστη να καπνιζει, μαλακια τους και το ξερουν. Το θεμα ειναι να ξερουν ποτε ενοχλουν τον αλλο. Και παλι, πριν τον νομο δεν θυμαμαι πολυ κοσμο σε παρεες να βηχει οταν επεφτε πανω του ο καπνος και να δειχνει εντονα οτι τον ενοχλει (και ενα μεγαλο ποσοστο αυτων που το κανουν ειναι κομπλεξικοι, επαληθευεται απο την υπολοιπη συμπεριφορα τους). Τωρα που μας καρφωθηκε ο νομος "ω ναι παντα με ενοχλουσε το τσιγαρο", τι να πω. Αν περιμενει καποιος απο εναν νομο να ορισει επιθυμιες και σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων, γελαστηκε. Ποτε οι νομοι δεν ταιριαζαν με τις πραγματικες αναγκες των ανθρωπων γιατι ειναι απροσωποι, γραφειοκρατικοι και παμε λεγοντας. Προσωπικα δεν ξερω αν ειμαι κατα η οχι. Καπνιζα καποτε αλλα το ειχα κοψει με μεγαλη ευκολια - δεν ξερω αν εχει να πει κατι αυτο. Σουμα: Δεν φταιει η παρεα μου για το τι εισπνεω και για το αν θα πεθανω απο καρκινο στα πνευμονια. Πολυ περισσοτερο φταινε τα εργοστασια(κλισουρα αλλα ετσι ειναι)και παρολα αυτα επιλεγουμε να φαγωθουμε μεταξυ μας.
εδιτ/ νιωθω οτι τα εχω ξαναγραψει εδω αυτα. τεσπα.