geia kai xara!
exei kaneis sas idea poios kai an tha anoiksei to live prin apo tous FNM?![]()
geia kai xara!
exei kaneis sas idea poios kai an tha anoiksei to live prin apo tous FNM?![]()
για sector illusion άκουσα κάτι
mpa re...den paizei na dextoun
xaxaxaxa
pou se agorina?
45 ευρώ λένε. γελάει ο κόσμος.
απ' έξω και αν, μάλλον θα βαριέμαι αυγουστιάτικα.
pate kala? pali kala egw fovomoun gia parapanw
paw 6 tou mhna pairnw to penhntariko tou lwri, agorazw faith no more ticket kai me ta 5 eura pinw kai gaife exarheia kai mou periseioun kai gia to metro lefta
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Εγώ είμαι της φάσης "γουάο, ακόμα δεν το πιστεύω ότι έρχονται εδώ, δε με νοιάζει η τιμή", αλλά οκ, είμαι θυματάκι οπότε δεν πιάνεται η γνώμη μου.
Τεσπά, χαλαρό το βλέπω το 45αράκι, τι σκατά, δεν είχαμε και πέρυσι πιθανότητες να τους δούμε.
Και παίζουνε και μιάμιση ώρα+, για τα δεδομένα της ένδοξης ελλάδος μας δεν είναι τεράστιο κλέψιμο.
Και ενιγουέιζ, όποιος βρίσκει άδικη την τιμή προφανώς δεν μπαίνει με εισιτήριο, κάνει ακροβατικό και μπαίνει μάγκας, αλλά μην ακούω αηδίες τύπου "αν δε βαριέμαι θα έρθω", γιατί να μπεις στον κόπο, όμπβιουσλι δεν σου αρέσουν. Όχι αρκετά για να ξεκουνηθείς έστω.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Φάνισμεντ όμως αν ήσουν εκτός Αθηνών, που δεν ξέρεις τα κατατόπια, τα ακροβατικά και τις ιστορίες που λες, προφανώς και θα το σκεφτόσουν οχτακοσεςδύο φορές αν θα πας. Καλά κάνεις και δεν το σκέφτεσαι έτσι καθώς δεν σ' αγγίζει, είναι όμως το συνολικό πάνε, έλα μείνε, πιες μια μπύρα, μαζί με το τικέτο ένα 80άρι στην καλή. Είναι πολλά τα λεφτά ΄Αρη.
Φανμπόι είπαμε, θα έκοβα τον κώλο μου για να βρω τα λεφτά, αλλά φυσικά μιλάω εκ τους ασφαλούς. Αλλά διάολε, γουσταρά αρκετά για να δώσω πολύ περισσότερα από 80 ευρώ και να τους δω αλλού, όταν ακόμα δεν υπήρχε τίποτα επίσημο για Ελλάδα. Ε και δε μου περισσεύανε ξέρω γω. Και νομίζω ότι αυτό ήταν το πόιντ του από πάνω μεσιέ, ότι δηλαδής η τιμή του εισιτηρίου είναι αντιστρόφως ανάλογη της ποιότητας-βαρύτητας του λάιβ.
Μ' αυτό που λες εσύ συμφωνώ σε γενικές γραμμές.
Φυσικά αν το θέμα συζήτησης είναι αν αξίζουν ή όχι τα 45 ευρώ, θα γελάσω ψιλονευρικά και δεν θα πάρω μέρος.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
αχμ, όχι you're?
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()