Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
Quote Originally Posted by freak brother View Post
ειμαι ο μονος αρχιδατος που σταρχιδια μου να ποσταρω πιξ απο γκομενετα που τα ειχα κατα καιρους και στα καμπανελια μου... τεσπα και γω επαθα σημερα τσοκομπλοκο ///εχω επικοινωνια με 2 19 χρονα που το παιζουν ιστορια ειμαι σαν ναυαγος και υπερ-καψουρευτικα την 21 χρονη υπερ-θεα καψουρ και ζω ενα δραμα... αλλα αυτο δεν ειναι δικο μου τοπικ αλλα βαριομουν να κανω αλλο αλλα ΟΝ ΤΟΠΙΚ .... ΣΥΜΠΑΣΧΩ.

υ.γ - απιστευτα βυζομπαλειρος το 19 χρονο το ενα το αλλο απλα θεικο γενικα
pote tha vgoume?
an einai kala mounakia se kernaw
egw tha to faw eukola to ena
opws eipe kai o mrmaiden eimai etoimos
eye of the tiger
ρε ιαρικε αδερφε.... οποτε θες να ουμε το λεγαμε και με κανσερ ιριλιτζιουτ οτε που ξεφτιλιστικα ολοσχερως .... στο τζαζμιν .. εισαι αγαπη..αλλα τωρα ειμαι χανια... κατεβα και βλεπουμε ... η μια παντως με τρελα βυζομπαλα που μου ριχνει κατι κεφαλια.. γιατι ειμαι νανος ειναι απο τηνο... αλλα ξεχασα πως την λενε αλλα δεν ειναι αυτη που της μιλαγα η οποια ΩΧΡΙΑ στην αλλη που εχω φαει κολλημα που ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τι εκπληξη εχει και ΑΥΤΗ ΒΥΖΑΡΕΣ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ... και μια αλλη που γουσταρα παλια και μου ειπε οτι αν δεν ειχε γκομενο θα μου την επεφτε με αποτελεσμα να ΜΗΝ συνουσιαζομαι... εδω και πανω απο 25 ημερον!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ