ρε παιδιά τι ώρα ξεκινάνε πανω κατω τα συγκροτήματα? να ξέρω τι ωρα θα φύγω απο δουλειά![]()
ρε παιδιά τι ώρα ξεκινάνε πανω κατω τα συγκροτήματα? να ξέρω τι ωρα θα φύγω απο δουλειά![]()
8 vgainoun oi wasp
www.rockwavefestival.gr ta grafei ola
a gamw to lori
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
εισαι οργανωμένος. και ειχα παει δνε θα ξαναπαω ροκγουειβ αλλα μου βαλε νταουν γαμω τα θεια.
εχει και ονλινε στριμινγκ?γτφ
burnin στις 6 μιση θα είμαι χωράφι , οπότε θα τα πούμε
Τι ώρα θα ανέβεις Τerra Vibe?
Brotherhood Without Banners
gia rixte mia matia edo sigkekrimena http://www.rockwavefestival.gr/2009/gr/#
xm den douleyei etsi opos nomiza.tespa tsekarete sto "live" gia tis 28 tou mina
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Για όποιον ενδιαφέρεται και βαριέται να μπαίνει στο σάιτ του ροκγουεηβ
Δευτέρα 29/6
Terra Stage (Cruefest)
Motley Crue 22:00 - 23:30
Monster Magnet 20:30 - 21:30
Arch Enemy 19:00 - 20:00
Lauren Harris 17:30 - 18:30
Vibe Stage
WASP 20:00 - 21:00
VoiVod 18:30 - 19:30
Inactive Messiah 16:00 - 16:45
Scar of the Sun 13:15 - 14:00
Τρίτη 30/6
Terra Stage
Slipknot 22:00 - 23:30
Mastodon 20:30 - 21:30
Down 19:10 - 20:10
Kylesa 17:55 - 18:50
Torche 17:00 - 17:40
Vibe Stage
Saxon 20:00 - 21:00
Lita Ford 18:30 - 19:30
Eden Demise 16:00 - 16:45
God Fear None 13:15 - 14:00
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
χαχαχαχα!!!! Ναι το είδα
οκ οπότε πιθανότατα ή θα συναντηθούμε απ' έξω ή μέσα στους Voivod
edit Πάνο τι ώρα θα πας?
Υπολογίζω κατά τις 6:00 να είμαι μέσα στο βούρκο.
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
Δύναμη.Αθήνα 29/6/2008
Η χυδαία και συντονισμένη επίθεση που δεχόμαστε από την ατυχέστατη ακύρωση της συναυλίας των Depeche Mode συνεχίζεται μέχρι σήμερα με την αδιανόητη επίθεση που δέχεται το Rockwave Festival !
Ενώ αυτή τη στιγμή αυτονόητα εκφράζεται συμπάθεια τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από την κοινή γνώμη σε όλους όσους έχουν πληγεί από τα ακραία για την εποχή καιρικά φαινόμενα, σε παράλληλο χρόνο τρείς -αν όχι πληρωμένοι τότε σίγουρα υποκινούμενοι –«δημοσιογράφοι», αποπειρούνται να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα της 28ης Ιουνίου και να ρίξουν λάσπη στην εταιρία και το Rockwave Festival.
Καταγγέλλουμε τους κύκλους που υποκινούν αυτές τις ανήκουστες επιθέσεις και στέλνουμε ένα μήνυμα σε αυτούς , που όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι…
Ο πολιτισμός δεν γίνεται από αχυρανθρώπους ούτε από γκάνγκστερ.
Αυτή η επίθεση βλάπτει και επηρεάζει στο σύνολο της το επίπεδο και την πολιτιστική παραγωγή στη χώρα μας .
Τα αποτελέσματα αυτής της επίθεσης δυστυχώς θα τα δούμε όλοι μας στο μέλλον και τότε δεν θα υπάρχει χώρος για ειρωνείες και χαμόγελα…
Το μόνο που υπάρχει είναι οι δεκάδες χιλιάδες fans που ήταν μαζί μας την πρώτη μέρα του Rockwave. Αυτοί που έζησαν την εμπειρία του Festival και άκουσαν μαζί μας τους Placebo , τον Μοby τους Gogol Bordelo και όλους τους άλλους πάνω από τη σκηνή να μιλούν για το Rockwave με τα πιο θερμά λόγια.
Αυτή είναι η δύναμη μας.
Νίκος Λώρης
DIDI MUSIC
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
lol
ποθτανα ολα
iola 11
Kλαίω
Νίκος Λώρης Η Οδύσσεια ενός κηνυγημένου....