Page 294 of 350 FirstFirst ... 194244284292293294295296304344 ... LastLast
Results 4,396 to 4,410 of 5239

Thread: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Βασικά πριν το βάλει το gazzetta είχε 7% και τώρα πάει για αυτοδυναμία, προφανώς έχουν μπει μαζικά με ip restarts ε . Αλλά έτσι κι αλλιώς πλάκα έχει, ψήφισα με 2 browsers, περιμένω πρωτοσέλιδα

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

πρωταθλητή: "ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΙΣΕ"

Quote Originally Posted by Kelldorain View Post
    Βασικά πριν το βάλει το gazzetta είχε 7% και τώρα πάει για αυτοδυναμία, προφανώς έχουν μπει μαζικά με ip restarts ε . Αλλά έτσι κι αλλιώς πλάκα έχει, ψήφισα με 2 browsers, περιμένω πρωτοσέλιδα
    Όταν το έβαλε το γκαζέτα πήγε δεύτερος ο Σισέ, όταν το έβαλε το er πρώτος. Αυτό λέει πολλά.

Neon Dreamers Nevermore Fan Club

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Μολις ψηφισα και γω Σισσε.

Τετοιο τσιρκο βλαμμενων, ειναι κριμα να μη το στηριξεις.
    Βασικά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Οι περισσότεροι που ψήφισαν Σισέ ήταν Παναθηναικοί που μπήκαν στο σάιτ επειδή το έγραψαν κάτι γκαζέτες και όντως ψήφισαν αληθινά, αφού η ερώτηση είναι "which of the following transfers have you found most exciting". Ε αν είσαι οπαδός του ΠΑΟ, γιατί να πεις κάτι άλλο;

Αν είσαι οπαδός του γαυρου βέβαια υποστηρίζεις τσίρκο βλαμένων!
    Ε εισαι θεος, προσκυναει το συμπαν, ακομα κι αυτη τη γραφικοτητα που ουδεμια σχεση εχει με την ομαδα σου και τα συμφεροντα της γιατι ειναι στο σαιτ της ΦΙΦΑ βρηκες ενα τροπο να την υπερασπιστεις, ουτε ο συνηγορος του Σισε δε θα ηταν τοσο αποτελεσματικος. Παω να ψηφισω κι εγω, με εψησε ο Μιτσμανν.

Χαχ είσαι αστείος, όπως και στο άλλο θρεντ που μόλις σου απάντησα, επειδή περιμένεις κάποιου είδους απαντήσεις από μένα, διαβάζεις οτιναναι.

Εμένα ως οπαδό του Παναθηναικού μου φάνηκε πιο exciting το γεγονός ότι πήραμε τον Σισέ απότι το ότι η Ρεάλ πήρε τον Κακά. Ούτε Ρεάλ είμαι, ούτε ισπανική μπάλα βλέπω. Να τον έπαιρνε η Λίβερπουλ (τον Κακά ε λολ), κάτι λέμε.

Αν η ερώτηση ήταν ποια ήταν η πιο σημαντική μεταγραφή στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο, τότε θα ήταν γραφικό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κι εγώ μαζί σας.

Το γεγονός ότι τόσοι καμένοι Παναθηναικοί (και γαυροι!) μπήκαν και ψήφισαν, έχει να κάνει με την αστειότητα της γκαζέτας να το ανεβάσει ως ΖΟΜΓΚ ΝΕΟ και την ευκολία με την οποία κάνεις ένα κλικ στο ίντερνετ. Σιγά μην κλικάραμε στο πολλ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ που θα βγει πρώτος ο Σισέ. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιο πράγμα υποστηρίζω εδώ, πέρα από τα προφανή.

Αν ήταν παίκτης του γαυρου, προφανώς τα ίδια θα γινόσαντο και τα ίδια θα έλεγα.

Έντιτ: Η αρχική μου απάντηση, όπως και αυτή, έγιναν γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να θεωρείται βλαμένος επειδή ψήφισε στο πολλ αυτό - αν ο μιτσμανν εννοεί την γκαζετα ή τις αυριανές εφημερίδες που θα το γράψουν, πάω πάσο.
    Last edited by Odonian; 29-06-2009 at 03:23.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ναι ρε παιδι μου, αλλα το αποτελεσμα του πολλ, το οποιο επηρεαστηκε απο ελληναρια, ειναι γελοιο, αρα το αποδιδουμε σε τσιρκο βλαμμενων. Απο κει και περα, τα αλλα ειναι περιττα. Δε με νοιαζει ακομα και 13 χρονα να ψηφισαν μονο, μπαινεις στο σαιτ της Ουεφα και λεει Σισε πανω πανω, τα αλλα ειναι λεπτομερειες.

Senior Member freak brother's Avatar

εγω ψηφισα νταρμπισαιρ παντως... αν και δεν θα ερθει ποτε οπως δηλωσε στην ομαδα μου... τον στηριζω αλτρουιστικα!
    Last edited by freak brother; 29-06-2009 at 03:59.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Ναι ρε παιδι μου, αλλα το αποτελεσμα του πολλ, το οποιο επηρεαστηκε απο ελληναρια, ειναι γελοιο, αρα το αποδιδουμε σε τσιρκο βλαμμενων. Απο κει και περα, τα αλλα ειναι περιττα. Δε με νοιαζει ακομα και 13 χρονα να ψηφισαν μονο, μπαινεις στο σαιτ της Ουεφα και λεει Σισε πανω πανω, τα αλλα ειναι λεπτομερειες.
    Ε τι να κάνουμε, διαφωνούμε. Για μένα ο κόσμος που έκανε τον ακίνδυνο χαβαλέ του κάνοντας κλικ σε μια μαλακία, δεν είναι βλαμένος. Εκτός αν εννοούμε το βλαμένος με την έννοια "γράφει στο er" οπότε ναι όλοι βλαμένοι είμαστε, γράφουμε για αθλητικά, απαντάμε σε πολλς του πέους εδώ μέσα κλπ.

Senior Member freak brother's Avatar

Εντυπωσίασε ολόκληρο τον κόσμο ο Σισέ

Sportingbet.gr - 100%bonus εγγραφής έως €100

28/06/2009, 21:16 | Διαβάστηκε 24091 φορές Αποστολή

Και αν για τον Τζιμπρίλ Σισέ η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ήταν κάτι πρωτόγνωρο, φανταστείτε οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι πως εξέλαβαν την απόφασή του να μετακομίσει στην Ελλάδα. Η μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού στους «πράσινους» απασχόλησε την FIFA και αυτή την ώρα είναι η πιο εντυπωσιακή του φετινού καλοκαιριού. Μέχρι στιγμής στην ειδική ψηφοφορία, ο 28χρονος άσος είναι πρώτος μπροστά απο τους Κριστιάν Ρονάλντο και Κακά.

Δείγμα της αίσθησης που προκάλεσε ο ερχομός του στην Ελλάδα αποτελούν τα μέχρι τώρα στατιστικά στοιχεία! Ο διεθνής στράικερ βρίσκεται στη πρώτη θέση μιας ψηφοφορίας που γίνεται αυτή την ώρα στην επίσημη ιστοσελίδα της Fifa (www.fifa.com) και μπορεί να ψηφίσει οποιοσδήποτε φίλαθλος.

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής:

1) Σισέ 45.07%
    2) Ρονάλντο 30.64%
    3)Κακά 19.78%
    4) Χαγκούι 1.70%
    5) Σαβιόλα 1.59%
    6) Σάντα Κρουζ 1.22%

απο σπορτφμ... λολ
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

lcsgp FIXXXER's Avatar

Αλλα οχι, δεν προκειται για τσιρκο βλαμμενων.

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Ο Σισέ πρώτος κι ο Χαγκούι τέταρτος.
    Αν είναι δυνατόν...

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Αλλα οχι, δεν προκειται για τσιρκο βλαμμενων.
    Τσίρκο βλαμένων είναι οι δημοσιογράφοι που γράφουν γι' αυτό σα να έχει σημασία. Οι ΑΡΔ είναι ίδιοι σε όλες τις ομάδες.

314222 Mitsmann's Avatar

Σιγά μην κλικάραμε στο πολλ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ που θα βγει πρώτος ο Σισέ.

επειδη με τα χρονια και την διαδοση της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (friend or foe? - εκθεση τριτης λυκειου) εχει δημιουργηθει μια νεα φραξια στον ελληνικο αθλητισμο και αυτη ειναι ο "ιντερνετικος οπαδος παο" δηλωνω, χωρις ΚΑΝ να εχω κοιταξει (αλλα μου ειναι πανευκολο) οτι ειμαι σχεδον βεβαιος οτι υπαρχουν απειρα ποστς καπου στο νετ "ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!! ΟΛΟΙ !!!! ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΣΙΣΣΕ" και αυτο ακριβως ειναι το τσιρκο βλαμμενων που χαρακτηρισα πριν, χωρις φυσικα να παιρνω τιποτα πισω.

Έντιτ: Η αρχική μου απάντηση, όπως και αυτή, έγιναν γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να θεωρείται βλαμένος επειδή ψήφισε στο πολλ αυτό - αν ο μιτσμανν εννοεί την γκαζετα ή τις αυριανές εφημερίδες που θα το γράψουν, πάω πάσο.

βλαμμενος καποιος που ψηφισε οχι.
    τσιρκο βλαμμενων σαν συνολο που εκανε ρεσταρτ να παρει αλλες IP, που εστειλε ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ του συνδεσμου ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΗ, ανετα.

απ την αλλη βεβαια οπως ειπες, ειμαι ολυμπιακος, αρα υποστηριζω τσιρκο βλαμμενων, αρα εχεις δικιο, μισο λεπτο να σβησω το ποστ.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

raz smash Abruzzi's Avatar

εγω δε διαφωνω μαζι σου

διαφωνω στο οτι (φαινεται) οτι βγαζεις τους "δικους σου" απεξω,αφου ξερεις οτι το ιδιο θα εκαναν

314222 Mitsmann's Avatar

χμ, γενικα γραφω αρκετα αναλυτικα τις σκεψεις μου, δεν ειπα ΠΟΥΘΕΝΑ οτι ειμαστε καλυτεροι ξερω γω, μια χαρα τσιρκο θα ειμασταν αν τρεχαμε ομαδικα να ψηφισουμε ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ καλυτερη μεταγραφη της χρονιας ευρωπαικα.

αλλα μια απλη συγκριση σε φορα οργανωμενων πρασινοκοκκινων, δειχνει οτι τουλαχιστον καποιοι ειναι περισσοτεροι, η εμεις ειμαστε αγραμματοι και "τι κανει αυτο το κουμπακι που λεει ΟΝ, δε ξερω απ αυτα." ***

*** περιεργο βεβαια, γιατι ειμαστε και αμερικανοθρεμμενοι!!
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Tags for this Thread