Χαχ είσαι αστείος, όπως και στο άλλο θρεντ που μόλις σου απάντησα, επειδή περιμένεις κάποιου είδους απαντήσεις από μένα, διαβάζεις οτιναναι.
Εμένα ως οπαδό του Παναθηναικού μου φάνηκε πιο exciting το γεγονός ότι πήραμε τον Σισέ απότι το ότι η Ρεάλ πήρε τον Κακά. Ούτε Ρεάλ είμαι, ούτε ισπανική μπάλα βλέπω. Να τον έπαιρνε η Λίβερπουλ (τον Κακά ε λολ), κάτι λέμε.
Αν η ερώτηση ήταν ποια ήταν η πιο σημαντική μεταγραφή στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο, τότε θα ήταν γραφικό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κι εγώ μαζί σας.
Το γεγονός ότι τόσοι καμένοι Παναθηναικοί (και γαυροι!) μπήκαν και ψήφισαν, έχει να κάνει με την αστειότητα της γκαζέτας να το ανεβάσει ως ΖΟΜΓΚ ΝΕΟ και την ευκολία με την οποία κάνεις ένα κλικ στο ίντερνετ. Σιγά μην κλικάραμε στο πολλ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ που θα βγει πρώτος ο Σισέ. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιο πράγμα υποστηρίζω εδώ, πέρα από τα προφανή.
Αν ήταν παίκτης του γαυρου, προφανώς τα ίδια θα γινόσαντο και τα ίδια θα έλεγα.
Έντιτ: Η αρχική μου απάντηση, όπως και αυτή, έγιναν γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να θεωρείται βλαμένος επειδή ψήφισε στο πολλ αυτό - αν ο μιτσμανν εννοεί την γκαζετα ή τις αυριανές εφημερίδες που θα το γράψουν, πάω πάσο.