Page 17 of 24 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 355

Thread: Άσυλο, ξύλο, αλητείες

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Αφού μου απαντήσεις στο τι πρέπει να κάνει ο φίλος μου που του την έπεσαν 6-7 μετανάστες κοντά στην Ομόνοια και του έσπασαν δυο δόντια μεταξύ άλλων.
    Αν θεωρεί ότι αυτή η πράξη είναι χαρακτηριστική των μεταναστών σαν σύνολο και νομίζει ότι θα απαντήσει πλακώνοντας μερικούς άλλους 6-7 random μετανάστες, by all means, ας το κάνει. Περιμένω απάντηση και στο δικό μου.
    Ε μετά θα τον πιάσεις εσύ κι οι φίλοι σου όμως και θα τις (ξανα)φάει κι αυτός οπότε μετά θα πρέπει να βρει κι άλλους για να δείρει κάποιον από σας, ε και δε λέει, πολύ ξύλο, κουράστηκα και μόνο που το σκέφτηκα.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Άσε ρε Ντράγκονλορντ. Η αποφυγή της αποφυγής ω αποφυγή και ακόμα δεν είπες τίποτα. Ούτε καν μου απάντησες σε αυτό το απλό που ρώτησα.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Θα τους γάμαγα στο ξύλο. Θα τους έδινα τα δόντια τους να τα καταπιούν. Θα τους έκανα να μετανιώσουν τη μέρα που γεννήθηκαν.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Φθόγγε και όνσ_έμπερορ, ναι πάλι για επικοινωνία και παιδεία και κοινωνική απομόνωση θα σας πω, συγγνώμη δηλαδή, οι περισσότεροι εδώ μέσα δε γίναμε αντιφασίστες επειδή μας έδειραν αναρχικοί ε, δεν είναι και τόσο φοβερό και τρομερό αυτό που λέω. Και όπως είπα και πιο πάνω, υπάρχουν άτομα, στην προκειμένη περίπτωση χρυσαυγίτες που κακά τα ψέματα έχουν "καεί", δεν πρόκειται να τους αλλάξει κανείς απόψεις ούτε πρακτικές, αλλά επιτρέψτε μου να επιμένω ότι η επικοινωνία και η παιδεία μπορούν να αποτρέψουν κάποιους νεότερους από το να ακολουθήσουν αυτά τα βήματα.

Δε λέω ότι ο διάλογος μπορεί να μετατρέψει δολοφόνους σε Μητέρες Τερέζες, αλλά τουλάχιστον ας αποτρέψει τη δημιουργία νέων δολοφόνων.

Και επειδή σίγουρα κάποιος θα ρωτήσει "κι αυτούς που ήδη υπάρχουν τι τους κάνουμε" ε δεν ξέρω, ξεφεύγει από τα όρια της σκέψης μου αυτό και δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία εδώ που τα λέμε, δεν είναι όλοι 50χρονοι, οι περισσότεροι είναι νέοι που σημαίνει ότι αναπαράγονται οι ιδέες τους. Ειλικρινά, εφόσον το ξύλο φαίνεται και πρακτικά ότι δημιουργεί τα αντίθετα αποτελέσματα, εγώ σαν άνθρωπος δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο σαν λύση πέρα από την επικοινωνία.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Quote Originally Posted by animae View Post
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ναι η απάντηση είναι ξύλο.

Στην γενικότερη περίπτωση όμως, του επειδή ο άλλος είναι ______(βάλε ότι θες εδώ), όχι, δεν θεωρώ την βία ως έναν αποδεκτό τρόπο "λύσης προβληματος".
    Θα τους γάμαγα στο ξύλο. Θα τους έδινα τα δόντια τους να τα καταπιούν. Θα τους έκανα να μετανιώσουν τη μέρα που γεννήθηκαν.
    Το πρόβλημα λοιπόν είναι στο ότι ενώ είστε μάγκες και αρχιδάτοι και τάισον (σύμφωνα με τα λεγόμενά σας) όταν σας την πέφτουν αυτοί, κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου ή "δεν θεωρείτε τη βία λύση" χωρίς να προτείνετε τίποτα συγκεκριμένο όταν για τους τραμπουκισμούς, ξυλοδαρμούς και δολοφονίες τα θύματα είναι απλά κάποιο άγνωστο όνομα πακιστανικής προέλευσης στο δελτίο ειδήσεων. Οι αναρχικοί και οποιοσδήποτε άλλος τι κάνουν ρε παιδιά με τις "φασιστικές" τους πρακτικές δηλαδή? Μήπως ξυλοφορτώνουν τα παλικάρια αυτά επειδή αυτοί έχουν τραμπουκίσει και ξυλοφορτώσει και πιθανόν δολοφονήσει άτομα από την κοινωνία, άτομα απροστάτευτα και δίχως στον ήλιο μοίρα? (μιλάω για τις περιπτώσεις ατόμων που είναι εμπεριστατωμένο ότι τα έχουν κάνει, ότι λέω από την αρχή δηλαδή, όχι ράντομ λιντσαρίσματα). Είναι λοιπόν τόσο απαράδεκτες και απάνθρωπες κατά τη γνώμη σας οι πράξεις τους, όταν δηλώνετε πως ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ θα παίρνατε τον ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ όταν θα σας την πέφτανε αυτοί? Δεν υπάρχει μία μικρή αντίθεση εδώ? Μήπως για να είσαστε τρου στην ιδεολογία σας θα έπρεπε να μην κάνετε τίποτα και να περιμένετε στο αστυνομικό τμήμα την λύση σαν σωστοί νομοταγείς πολίτες? Αυτά είχα να πω εγώ για σήμερα παίδες, καααααααααααααααααλυνύχτα. (πολύ καλυνύχτα όμως, βαθιά).
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Senior Member cloud's Avatar

Και ποιός είναι ρε παιδιά αυτός ο διάλογος που θα αλλάξει τα πράγματα, πως θα γίνει;
    Γιατί τις τελευταίες δεκαετίες ένα παιδί πρώτα μαθαίνει ότι δεν πρέπει να γίνει φασίστας και μετά την προπαίδεια, τι παραπάνω χρειάζεται;

Γεια σου ρε αφυπνισμένε φθόγγον. Τέσπα, επειδή μάλλον δε θες να τα πας καλά με την ειρωνία, έχω ήδη απαντήσει ότι ναι μεν η βία ως αυτοάμυνα είναι η μόνη λύση, αλλά αυτό απέχει πολύ από το να προχωράς σε λογική αντιποίνων. Οπότε, για να απαντήσω σοβαρά στην ερώτησή σου, αν αναγκαζόμουν να εμπλακώ σε καυγά προφανώς δε θα γύριζα το άλλο μάγουλο, αλλά θα προσπαθούσα γενικώς να το αποφύγω και δε θα ξαναγύριζα με την παρέα μου για να τους δώσω ένα καλό μάθημα. Όταν έχεις να κάνεις άμεσα με καβλοπίθηκες το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους αποφύγεις και όχι να γίνεις κι εσύ καβλοπίθηκας. Αν πχ φοράω κόκκινο μπλουζάκι και με πετύχουν βάζελοι και με πλακώσουν έχει κάποιο νόημα να πάω μετά από μια βδομάδα με τους φίλους μου να τους πλακώσω κι εγώ; Ακόμα κι αν ξέρω ποιοι είναι. Μπορεί και να πάρω τους μπάτσους, ξέρω ότι είναι αστεία αυτή η προοπτική σε απελευθερωμένα άτομα που ζουν πάνω από το νόμο και φροντίζουν οι ίδιοι για την αγέλη τους αλλά γι'αυτό υπάρχουν, αφού πληρώνονται ας κάνουν και κάτι καλό. Έχω πάρει τους μπάτσους και όταν με είχαν κλείσει μισή ώρα με το αυτοκίνητο σε διπλοπαρκάρισμα, μαλακία, μάλλον έπρεπε να του σπάσω τα τζάμια του τύπου. Τώρα που το σκέφτομαι, οι μπάτσοι δεν είχαν έρθει οπότε η μόνη άμεση λύση μάλλον θα ήταν να του σπάσω όντως τα τζάμια. Μαλακία μου.

Quote Originally Posted by cloud View Post
    Και ποιός είναι ρε παιδιά αυτός ο διάλογος που θα αλλάξει τα πράγματα, πως θα γίνει;
    Γιατί τις τελευταίες δεκαετίες ένα παιδί πρώτα μαθαίνει ότι δεν πρέπει να γίνει φασίστας και μετά την προπαίδεια, τι παραπάνω χρειάζεται;
    Νομίζω ένα χέρι ξύλο.

royally fucked animae's Avatar

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ναι η απάντηση είναι ξύλο.

Στην γενικότερη περίπτωση όμως, του επειδή ο άλλος είναι ______(βάλε ότι θες εδώ), όχι, δεν θεωρώ την βία ως έναν αποδεκτό τρόπο "λύσης προβληματος".
    1.Το πρόβλημα λοιπόν είναι στο ότι ενώ είστε μάγκες και αρχιδάτοι και τάισον (σύμφωνα με τα λεγόμενά σας) όταν σας την πέφτουν αυτοί, κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου ή "δεν θεωρείτε τη βία λύση" χωρίς να προτείνετε τίποτα συγκεκριμένο όταν για τους τραμπουκισμούς, ξυλοδαρμούς και δολοφονίες τα θύματα είναι απλά κάποιο άγνωστο όνομα πακιστανικής προέλευσης στο δελτίο ειδήσεων.

2.Οι αναρχικοί και οποιοσδήποτε άλλος τι κάνουν ρε παιδιά με τις "φασιστικές" τους πρακτικές δηλαδή? Μήπως ξυλοφορτώνουν τα παλικάρια αυτά επειδή αυτοί έχουν τραμπουκίσει και ξυλοφορτώσει και πιθανόν δολοφονήσει άτομα από την κοινωνία, άτομα απροστάτευτα και δίχως στον ήλιο μοίρα? (μιλάω για τις περιπτώσεις ατόμων που είναι εμπεριστατωμένο ότι τα έχουν κάνει, ότι λέω από την αρχή δηλαδή, όχι ράντομ λιντσαρίσματα). Είναι λοιπόν τόσο απαράδεκτες και απάνθρωπες κατά τη γνώμη σας οι πράξεις τους, όταν δηλώνετε πως ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ θα παίρνατε τον ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ όταν θα σας την πέφτανε αυτοί? Δεν υπάρχει μία μικρή αντίθεση εδώ? Μήπως για να είσαστε τρου στην ιδεολογία σας θα έπρεπε να μην κάνετε τίποτα και να περιμένετε στο αστυνομικό τμήμα την λύση σαν σωστοί νομοταγείς πολίτες? Αυτά είχα να πω εγώ για σήμερα παίδες, καααααααααααααααααλυνύχτα. (πολύ καλυνύχτα όμως, βαθιά).
    Ρε πουλάκι μου, ώπα μισό, ανάσα.

1. Αρχιδάτος εγώ? Σε καμία περίπτωση. Αν εσύ με φαντασιώνεσαι ταισον και να σου δαγκώνω τ'αυτι, δικό σου θέμα. Δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο. Ας μην αναλύσουμε την περίπτωση που θα έπαιζα ξύλο, πραγματικά δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Το μόνο που χει νόημα, είναι πως αν δεν έρθει καποιος να με πιάσει στα χέρια, εγώ δεν πρόκειται να αντιδράσω έτσι.

2.Να υποθέσω το τι πόσταρα (και ότι είπε και ο αμνεζιακ στο τελευταίο του ποστ) δεν τα είδες καλά. Ξαναδιάβασε τα.
    Το να εκφράζεις μια άποψη, δεν είναι κατ ανάγκην "πουλάω ιδεολογία και είμαι μούρη", αλλά μπορεί όντως να σε εκφράζει.
    Και ναι, το να τους αποκλίσεις κοινωνικά, είναι πολύ χειρότερο από το να τους σαπίσεις στο ξύλο. Το να χτίσεις μια υγιή κοινωνία θέλει πολύ περισσότερο χρόνο και κόπο από τις όποιες συγκρούσεις. Τεσπα.
    Kill the wise one!

Όντως. Ένα παιδί που κάθε μέρα βλέπει στην τηλεόραση για τους κακούς μετανάστες που μας κλέβουν και τους αγανακτισμένους πολίτες που κλειδώνουν τις παιδικές χαρές και που στο σχολείο του μαθαίνει να απομονώνει τα αλβανάκια, καταλαβαίνει αμέσως ότι δεν πρέπει να γίνει φασίστας.

Αφού ανοίξαμε τις καρδιές μας και απαντάμε στα καυτά ερωτήματα, γιατί δεν απαντά κανείς σε αυτό που ρώτησα πριν : Αφού το ξύλο είναι η λύση γιατί οι χρυσαυγίτες αυξάνονται αντί να μειώνονται. Ή έστω, μιας και δεν έχω στατιστικά στοιχεία ξερωγω, γιατί γίνονται πιο ενεργοί;

Senior Member cloud's Avatar

Νομίζω ένα χέρι ξύλο.
    Οκ, δε θα τους βαράμε γιατί είναι φασιστικό, δεν θα απαγορεύουμε να φτιάχνουν φασιστικές οργανώσεις γιατί κι αυτό είναι φασιστικό, δεν θα τους κόψουμε τον δημόσιο λόγο γιατί είναι φασιστικό, θα κάνουμε διάλογο.

Τέσπα, επειδή μάλλον δε θες να τα πας καλά με την ειρωνία
    η ειρωνία είναι μία μαλακία και υπεκφυγή όταν συζητάμε για υποτίθεται σοβαρά ζητήματα. Βρήκαμε τώρα, η μετα-μοντέρνα γενιά του ίντερνετ και γελάμε με τα πάντα, και από κάτι ουσιαστικό μηδέν. Η απάντηση σου στέκει και είναι λογική, αν και βέβαια δε λέει τίποτα, όπως και του άνιμε, εκτός από το "δε θα κάνουμε τίποτα" και θα περιμένουμε κάποια άλλη, απροσδιόριστη λύση. Για να δούμε λοιπόν πόσο εύκολα και γρήγορα θα δουλέψει ο "κοινωνικός αποκλεισμός" (η πρώτη πρόταση!!) όταν το χέρι του άλλου έτοιμο είναι, σχεδόν πέφτει, στο κεφάλι του μετανάστη. Τον βλέπω τον φασίστα, στο πάτωμα, να κλαίει που τον αποκλείσατε κοινωνικά.

Ε κοίτα, αν ο άλλος είναι στο πάτωμα και κλαίει, του σκάμε μια κλωτσιά στο κεφάλι και τελειώνει η ιστορία.

έντιτ : Δε το εννοώ!! Ειρωνικά το είπα!! ΛΟΛ!!

royally fucked animae's Avatar

Και ναι, το να τους αποκλίσεις κοινωνικά, είναι πολύ χειρότερο από το να τους σαπίσεις στο ξύλο. Το να χτίσεις μια υγιή κοινωνία θέλει πολύ περισσότερο χρόνο και κόπο από τις όποιες συγκρούσεις. Τεσπα.
    Αυτό δεν το βλέπεις?
    Απλά δεν θες να δεχτείς ότι αυτή είναι η λύση. Όπως και γω δεν θέλω να δεχτώ την λύση που παρουσιάζεις εσύ.
    Παρολαυτά, μην λες ότι δεν σου απαντάει κανείς, απλά δεν θες να την δείς ως απάντηση.
    Kill the wise one!

Για να δούμε λοιπόν πόσο εύκολα και γρήγορα θα δουλέψει ο "κοινωνικός αποκλεισμός" (η πρώτη πρόταση!!) όταν το χέρι του άλλου έτοιμο είναι, σχεδόν πέφτει, στο κεφάλι του μετανάστη. Τον βλέπω τον φασίστα, στο πάτωμα, να κλαίει που τον αποκλείσατε κοινωνικά.
    νιώθεις παλίκαρε?