μήπως επειδή έπεφτε και το '35 δικαιολογούνται οι τραμπουκισμοί ακόμα και σήμερα? Γιατί εγώ δεν έχω δει ούτε μία σφαλιάρα 6 χρόνια στη σχολή μου? Γιατί γελάς με το "βαράτε τους μακριά από τα μάτια του κόσμου"? Τι ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ παριστάνεις εσύ γενικα??
μήπως επειδή έπεφτε και το '35 δικαιολογούνται οι τραμπουκισμοί ακόμα και σήμερα? Γιατί εγώ δεν έχω δει ούτε μία σφαλιάρα 6 χρόνια στη σχολή μου? Γιατί γελάς με το "βαράτε τους μακριά από τα μάτια του κόσμου"? Τι ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ παριστάνεις εσύ γενικα??
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
τραμπουκισμοί. μάλιστα.
δεν έχεις δει ξύλο στη σχολή σου -----> είχε σταματήσει το ξύλο σε όλες τις σχολές σχολές. μάλιστα
Τσαμπουκαδες μεταξυ Δαπιτων το 2005 για τα ματια μιας γκομενας εξω απο τους μηχανολογους στη Πατρα.
Мама Люба давай, давай, давай
όταν σκάνε 15 άτομα με κράνη και βαράνε κάποιο άτομο οτιδήποτε και αν είναι αυτός μέσα σε ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα κατα τη διάρκεια μαθήματος είναι τραμπουκισμός και του χειρότερου είδους. Αν πιάσεις το εν λόγω άτομο μετά και του δώσεις ένα χέρι ξύλο από έξω είναι "πλακώσαμε έναν φασίστα στο ξύλο". Προφανώς έχει και μεγάλη σημασία το φαίνεσθαι σε αυτά τα πράγματα και δε το λέω καθόλου υποκριτικά, είναι η αλήθεια. Αν εσύ νομίζεις ότι αυτοί που το έκαναν αυτό το πράγμα έκαναν μεγαλύτερο καλό παρά κακό βέβαια είναι δικαίωμά σου.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
χαχχααχχαχχ όταν υπάρχουν μάρτυρες είναι τραμπουκισμός και όταν όχι ένα απλό ξύλο. ωραίος. μάλιστα.
Όπως πάει το πράγμα σε λίγο καιρό για να ξεχωρίσουμε αναρχικούς από φασίστες θα βάζουμε 2 εικόνες δίπλα και θα παίζουμε "βρες τις διαφορές".
Παιδιά δεν αρκούν αυτά. Κάψτε τους τα σπίτια, βιάστε τις αδερφές τους, ρίξτε τα κατοικίδια τους σε λίμνη με πιράνχας, κάντε κάτι τελοσπάντων, χρειάζεται περισσότερη θέληση και προσπάθεια ο αγώνας για την Ελευθερία.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
με λίγα λόγια αυτοί που είναι τρου βαράνε όπου θέλουνε όταν θέλουνε αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος ένα πράγμα ε? Ωραία πράγματα αλλά δε βλέπω να σας-τους παίρνει κανένας στα σοβαρά έτσι. Πέρα από το ότι είναι πιο καλαίσθητο το να μη πλακώνεις άτομα στο ξύλο δημοσίως, αδιαφορείς για το μάλλον αυτονόητο του ότι η κλασική αντίληψη του "ε γάμα μας, ίδιοι με τους φασίστες είναι και αυτοί" διαιωνίζεται με παρόμοιες πρακτικές όπως αυτή? Να, δες τον Αμνέζιακ παραπάνω.
Να! Δες και μένα!
φυσικά, εσένα από την τηλεόραση σου έτσι όπως τα βλέπεις το ίδιο σου φαίνονται. άλλος Αυτιάς από εδώ.
ΥΓ. 7/7 πορεία στο Αγ. Παντελεήμονα!
Θα είμαστε όλοι εκεί![]()
Τόσο τρου και τόσο ειλικρινής και τόσο στον αγώνα που βαριέται να σκεφτεί και να ποστάρει πλέον. Μπράβο παιδιά, από δω και πέρα μόνο προκυρήξεις και φλαϊεράκια για διαδηλώσεις στο πόλιτικς. Μη μιλάτε σε μας τους απόλιτικς, ε γάμα το, τι να τους πούμε αυτούς? Αφού έχουν τον Αυτιά!!!
άστο καλύτερα. θα είναι άλλοι που τους νοιάζει και τους αφορά το θέμα. δεν χρειάζεται να ξεσηκώνεσαι καλοκαιριάτικα μωρέ.
edit@amnesiac.
Εγώ παιδιά μου νομίζω πως πολιτικά δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να τις μαζεύει μέχρι θανάτου οποιοσδήποτε ρατσιστής/φασίστας. Στρατηγικά τώρα το συγκεκριμένο είναι άστοχο, για ευνόητους λόγους.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
πολιτικά σωστό. στρατηγικά λάθος. ξεκαθαρη αποψη.
1) e4, c5
2) Νf3