Δε βαριέσαι να το ακούς, πρασματικά (ούτε κ να γράφεις για αυτό)
Δε βαριέσαι να το ακούς, πρασματικά (ούτε κ να γράφεις για αυτό)
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Για μενα ειναι ο καλυτερος heavy metal δισκος των 00ς. Εκπληκτικα riffs, μελωδειες, ρεφραιναρες, συναισθημα, ερμηνεια... Μπαινει στην ελιτ.
Αγαπημενα το The Wrathforge, Warlord of Mars και Oceans of pain (ταυτιση με τους στιχους), χωρις να υστερει κανενα απο τα υπολοιπα.
Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι δεν υπαρχουν "ξεπερασμενα" μουσικα ειδη. Υπαρχουν κορεσμενες μπαντες και αλλες με κεφι/εμπνευση/@@. Οσο τα τραγουδια ειναι καλα, δεν εχει τιποτα αλλο σημασια.
Όλο το ζουμί οι τελευταίες 2 προτάσεις![]()
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
πραγματικά! γι'αυτό συνεχίζουμε να γουστάρουμε![]()
Rock or Nothing
Το χειρότερο από τα 3 όχι. Αλλά ότι καλύτερο βγήκε γενικά την δεκαετία πάλι, με τίποτα.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Ρε συ, πάντως νομίζω από κάτι Pharaoh τούτο 'δω είναι κλάσεις ανώτερο... Καλά δε λέω ότι είναι και το καλύτερο των 00's, από την άλλη!
Edit: έχει βγει κι ένα Cauldron Born, έτσι;
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Λίγο η στραβωμάρα, λίγο η βαρεμάρα, μου ξέφυγε αυτό το θέμα και postάρω αργούτσικα...δεν πειράζει όμως.
To Death And Beyond από τα καλύτερα επικά πράγματα που έχω ακούσει στο metal! Απλά και κατανοητά! Από την αρχή μέχρι το τέλος ο δίσκος ακούγεται όχι απλά ευχάριστα αλλά με τρέλα, τα riff είναι όσο επικά γίνεται, τα τύμπανα κρατάνε ρυθμό ξεσηκωτικό, η φωνή και οι στίχοι προδίδουν λυρικότητα και η κορυφαία στιγμή του κατά την γνώμη μου, το Oceans Of Pain, στέκεται επάξια δίπλα σε The Wood-Woman και Heart Of Steel (ναι, είμαι έτοιμος για την κρεμάλα, το δέχομαι κύριοι, αμάρτησα αλλά στηρίζω τη θέση μου).
ART IS A BLAST!!!
μπορεί να υπερβάλλεις (λίγο), αλλά το άλμπουμ συνεχίζει να τα σπάει αγρίως. 2 κομμάτια έπαιξα σήμερα κ έγινε πανικός.
Rock or Nothing
Ρε, γαμώτη έχω γνωστό στα Τρίκαλα! Αν κάτσει κι ανέβω σε κανά πρόγραμμα, θα γίνει του ατσαλιού!![]()
ποιος θα μου στειλει μια αυτια να ριξω?
1) e4, c5
2) Νf3
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
να σου εξηγησω. Λοιπον εκανα ενα σερτς και μου βγαλε καποια σαιτ που το χουν και καλα.
τα δοκιμασα ολα τα λινκ και μαντεψε! δεν ηταν πουθενα κανεις ονλαιν να το στειλει! ή με παρεπεμπαν για εγγραφη. Λοιπον επειδη θελω να το ακουσω σημερα λεω μηπως υπαρχει κανεις που μπορει να το στειλει αμεσα. και γω θα του στειλω μια Δανεζα πεσκεσι!
Μιση με το που μου το στειλει και μιση αφου το ακουσω! χε!
1) e4, c5
2) Νf3
Μάλλον θα βαρέθηκε να πάει στη δεύτερη σελίδα των αποτελεσμάτων...
Τον αγαπάμε, ωστόσο, το χρήστη Atom Smasher!![]()