GRXX0004 η Αθήνα. Γενικά για κωδικούς, www.weather.com και κάνεις search.

Για το gtk-desktop-info τώρα... Αν ακολούθησες ότι λέει στο ubuntuforums και ειδικά στο pdf αρχείο που υπήρχε στο πακέτο θα πήρες το example που είχε από το /usr/share/gtk-desktop-info και θα το έβαλες κάπου στο home directory σου(ας πούμε το είπες gtk-desktop-info.sh, και το έκανες executable φυσικά). Ε από αυτό μόνο όλα θα είναι σε comments πέρα από το sleep 1 στην αρχή και την γραμμή για το exaile(εκτός αν θες κι άλλες πληροφορίες εσύ, πειραματίσου).

Βασικά, εγώ έχω κάνει μια κόπια τα config αρχεία καθώς και τον φάκελο templates στο ~/.config/gtk-desktop-info για να μπορώ να τα πειράζω άνετα χωρίς να μου σπάνε τα αρχίδια τα permissions(και γιατί δεν θέλω γενικά τα αρχεία εκτός του home directory μου να τα βλέπει κανείς πέρα του root). Ο φάκελος αυτός θα δημιουργηθεί αυτόματα την πρώτη φορά που θα το τρέξεις και θα αντιγράψει τα config αρχεία μόνο. Καλό είναι να αντιγράψεις και τα templates πάντως για να τα πειράζεις όπως σου είπα.

Η ρύθμιση μετά είναι πολύ απλή. Τα ορίσματα που παίρνει τα εξηγεί όλα στο pdf αρχείο(gtk-desktop-info.guide για να το δεις) και τα μόνα που θα πρέπει να σε νοιάζουν πρακτικά είναι το μέγεθος και η θέση του στο desktop.

Αν έχεις πρόβλημα, πες μου να ανεβάσω κάπου ένα .tar.gz με το config μου να το χρησιμοποιήσεις.