Μια απλή λύση είναι να αφήσεις τα conky κλπ και να βάλεις screenlets. Υπάρχει αυτό το υπέροχο screenlet που βασικά είχε όλες τις πληροφορίες του conky, πέρα από τα cpu/gpu temperatures, καθώς και αυτό για το exaile*. Απλά εγκαθιστάς τα screenlets, κατεβάζεις το παραπάνω από το link, install μέσα από το γραφικό περιβάλλον και είσαι έτοιμος. Α και απλή και εύκολη παραμετροποίηση σε γραφικό περιβάλλον πάνω από όλα.
Αν θες το conky πάντως, εδώ έχει όλα όσα θες να ξέρεις. Σου λέει πως να το βάλεις, να το ρυθμίσεις, να βάλεις τα extra του etc etc. To παλιό μου config πρέπει να είναι αυτό(δε θυμάμαι αν του είχα κάνει καν αλλαγές για να το πάρει και ο χτικιός).
(προφανώς αλλάζεις τα mount points, το GRXX0027 και τα μετά τα grep για τις θερμοκρασίες, ανάλογα με το πως είναι η έξοδος αν δώσεις sensors)
*Αυτό για το exaile στο conky ήταν απλά το με το conkyexaile να βγάζει τα info(artist, title, album, year etc) και το exaile το ίδιο με ένα του plugin να πετά το artwork στο desktop πάνω, σε καθορισμένη τοποθεσία(που έβγαινε just κάτω από το conky).
PS: Υπάρχει και το GTK Desktop info που είναι σαν το conky, με pseudotransparency όμως, αλλά τα βγάζει όλα σαν html. Πιο εύκολο να το σετάρεις. Αυτή τη στιγμή εγώ έχω τα πολλά στο screenlet στην μπάρα δεξιά και μόνο το info από το exaile με το gtk-desktop-info.