Όλα καλά και όλα ωραία αυτά που πες φθόγγε, συμφωνώ με τα περισσότερα, αλλά σε αυτό εδώ το σημείο το χάνεις λίγο
Quote Originally Posted by phthoggon View Post
Άσχετα αν η μουσική μπορεί να χώνει κάλλιστα και κακά τα ψέμματα, δίκαση και speed metal ριφ και έρικ άνταμς θα ΞΕΣΚΙΖΕΙ τις ΣΟΥΦΡΕΣ faith no more οπαδών ανα τους αιώνες των αιώνων.
Κανείς δεν πρόκειται να εκφράσει ΚΑΜΙΑ αντικειμενική αλήθεια για το τι καβλώνει τον άλλον μουσικά. Μπορεί αυτοί να είναι οι Μανογουορ, μπορεί να είναι οι Μπλαιντ Γκαρντιαν, μπορεί να είναι οι φειθ νοου μορ, μπορεί να είναι πρωτοψάλτη κλπ κλπ , αλλά σε καμία περιπτωση δεν μπορείς να πεις ότι αυτοί είναι καλύτεροι από τους τάδε. Ας το πάρω μόνο ως λάθος έκφραση.

Κατα τ άλλα, μπορεί οι στίχοι να είναι ανθρώπινοι, αλλά σύμφωνα με την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αισθητική του καθενός, μπορεί να είναι και διάφορα άλλα. Το ότι μπορεί να είναι ανθρώπινοι,σε καμία περίπτωση αν μου κάτσουν εμένα ως γελοίοι, δεν θα δικαιολογήσει την όλη γελοιότητα, ούτε στην αντίθετοι περίπτωση φυσικά.

Η απολυτότητα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, το οποίο πιστεύω το χουν σε μεγαλύτερο βαθμό οι τρουμέταλλοι από άλλους. Το ότι ο Gildenlow πάει να εξελιχθεί σε μεγάλη ψωνάρα, δεν θα με αποτρέψει από το να ακούω την μουσική του (όσο αυτή παραμένει ωραία για τα γούστα μου), αλλά ούτε θα με αποτρέψει από το να τον κράξω. Το ότι ο DeMaio έχει κάνει τον καραγκιόζη είναι γνωστό τοις πάσι, αλλά δεν μου φαίνεται ότι κάποιος τρουμέταλλος μπορεί να το παραδεχτεί.