Page 266 of 350 FirstFirst ... 166216256264265266267268276316 ... LastLast
Results 3,976 to 3,990 of 5239

Thread: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    και ένα κάρο πράγματα που είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρω γιατί δεν είμαι ειδικός.

Aς το χω προχειρο γενικα.

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Διαφωνώ απόλυτα, είναι εντελώς άκυρη αυτή η άποψη. Γιατί δε θέλεις σκάουτερς; Στην τελική ποια είναι η δουλειά των σκάουτερς; Αν είναι να βλέπουν αυτοί κασέτες αντί για τον ΠΡΟΕΔΡΟ να το χέσω. Είναι πολλά περισσότερα από τη γενική αξία ενός παίκτη που πρέπει να εξακριβώσουν.

Να δεχτώ ότι ξέρουμε πάνω κάτω πόσο καλός είναι ο Ενχελααρ. Το αν θα πιάσει στον ΠΑΟ είναι μια πολύ διαφορετική υπόθεση. Καλό είναι να ξέρουμε το χαρακτήρα του, γιατί θέλει να φύγει από εκεί που είναι και γιατί τον δίνουν, πώς έχει συνηθίσει να βλέπει τη μπάλα και τη ζωή του έξω από αυτή και ένα κάρο πράγματα που είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρω γιατί δεν είμαι ειδικός.

Για παράδειγμα, όταν φέραμε τον Κονσεησάο εμείς, πάλι μεταγραφή που δεν ήθελε σκάουτερ δεν ήταν; Μήπως αν είχαμε βάλει έναν να τον ψάξει για κάνα μήνα, να ξέραμε ότι οι κασέτες είχαν λήξει και πλέον περπατάει;
    χμου...ναι οκ...απλα το θεμα που κολλαω ειναι αυτο ακριβως που λεει ο κανσερ απο κατω...αντι να δινεις τα 4592579257252935 φραγκα σε εναν παιχτη που μπορει να ειναι γαμω κλπ αλλα ειναι 35 χρονων βρισκεις εναν αντιστοιχο στα 20-23 που μετα απο 2-3 χρονια τον πουλας πιθανον με πολυ περισσοτερα χρηματα...και για να βρεις τετοιους παικτες με οσο το δυνατον λιγοτερο ρισκο θες σωστο σκαουτινγκ...αυτος ειναι και ο βασικος τους στοχος....να βρουν καλους νεους παικτες πριν τους βρουν αλλες ομαδες.

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Δεν διαφωνώ, αλλά αυτή τη στιγμή ο Παναθηναικός χρειάζεται σίγουρους παίκτες. Παρά το γεγονός πως φέτος οι τιμές στην λατινική αμερική είναι προσιτές σε σχέση με άλλα χρόνια, για μένα είναι μεγάλο ρίσκο να πάρεις τον βασικό σου επιθετικό από 'κει, θυμηθείτε τι έγινε με τον Σόουζα. Ούτε από την Αγγλία γίνεται αυτή τη στιγμή, μπορεί να μιλάμε για την καλύτερη αγορά από άποψη ποιότητας, αλλά μέχρι να κάνει οικονομική ένεσε η Μάντσεστερ με τα λεφτά που πήρε, οι ομάδες θα πουλάνε πολύ ακριβά, δείτε τι τραβάει με Λέτο, Ντάρμπι ο ολυμπιακός. Κακά τα ψέματα, ο Κρουζ είναι πολύ καλή λύση και από κει και πέρα τουλάχιστον φέτος νομίζω ο Παναθηναικός πρέπει να κινηθεί στην ευρωπαική αγορά.

δεν πιστευω πως ειναι απολυτο αυτο...δλδ μου λες για τον σοουζα αλλα αντιστοιχα μπορω να σου πω εγω για τον ματος που ειχε βγαλει ματια οταν επαιζε....ή αντιστοιχα για τον μπλανκο της αεκ....ειναι και εαν θα ταιριαξει ο παικτης με την ομαδα-πρωταθλημα.....αλλο να παρει 1-2 παικτες απο ευρωπη εμπειρους...αλλα το σκαλωμα σε παικτες 30+ ειναι λιγο απαραδεκτο

Quote Originally Posted by jack the ripper View Post
    δεν πιστευω πως ειναι απολυτο αυτο...δλδ μου λες για τον σοουζα αλλα αντιστοιχα μπορω να σου πω εγω για τον ματος που ειχε βγαλει ματια οταν επαιζε....ή αντιστοιχα για τον μπλανκο της αεκ....
    Mα ναι αυτό λέω. Ότι είναι στοίχημα , παίζει να βγει παίζει και όχι. Στους ευρωπαίους παίκτες τα πράγματα είναι πιο σίγουρα. Για το μέσο όρο συμφωνώ στο να μην πάει πολύ ψηλά, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει πίεση για άμεση αποτελέσματα, η βασικά εντεκάδα τουλάχιστον πρέπει να αποτελείται από έμπειρους παίκτες στο σύνολό της. Εξάλλου και ο Ολυμπιακός που το παίρνει κάθε χρόνο δεν είχε ιδιαίτερα χαμηλό μ.ο τις περισσότερες χρονιές και η Άεκ όταν ανέβασε τον μ.ο κατακόρυφα (07-08 ) το διεκδίκησε στα ίσια.

ναι μωρε καταλαβαινω τι θες να πεις...και σου λεω οτι συμφωνω να υπαρχουν ΚΑΙ επειροι παικτες που στα δυσκολα μπορουν να κρατησουν την ομαδα....απλα σε μια ομαδα δε γινεται να εχεις μονο γηρατεια τον κρουζ θα τον ηθελα στην ομαδα επαναλαμβανω...αλλα με αυτα τα λεφτα ε αντε και γαμησου

Καλά για τα λεφτά συμφωνούμε προφανώς, εδώ ξέρει ότι θα παίζει μόνος επιθετικός και λέει 500 χιλιάδες μπόνους αν βγει πρώτος σκόρερ στους ομίλους O Nilmar σταμάτησε να παίζει για εναλλακτική; Γιατί τώρα τελευταία γράφουν για άλλους

Senior Member Daffy's Avatar

e kai siga ton paixti mpai de gouei e.o krouz

καλα κακο δεν τον λες...δλδ τη δουλεια του θα την εκανε...αλλα σιγουρα μπορεις να βρεις καλυτερο-μικροτερο....
    ο νιλμαρ τωρα τι να πω...πρεπει να ακουσαν τα λεφτα που θελουν τον ιανουαριο και να αποχωρησαν διακριτικα

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Μολις ακουσα την τελική πρόταση του ΠΑΟ για Κρουζ. 2,8 για ένα χρόνο και αυτόματη ανανέωση συμβολαίου για έναν ακόμη, αν παίξει 20 παιχνίδια την πρώτη χρονιά. Deadline 24 ώρες.

Σωστούς τους βρίσκω πάντως. Στα 35 του πραγματικά ποιος νομίζει οτι θα του δώσει παραπάνω φράγκα ; *

*Όπως και την χαρά του να είναι συμπαίκτης με τον Λουκά Νο 24 ?
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

ε ναι μια χαρα σταση ειναι ....

Senior Member 00i00's Avatar

αμα κατεβαζει πανια αντιπαλων ο Αμπρεους θα εχομε μια υπεροχη χρονια

γκολ στην Τουμπα και τρεχα στην 4...Loco με κωλο 4 τετραγωνικα μετα

Senior Member Eulogy's Avatar

Quote Originally Posted by Kelldorain View Post
    ....και η Άεκ όταν ανέβασε τον μ.ο κατακόρυφα (07-08 ) το διεκδίκησε στα ίσια.
    to peire thes na peis
    before i pine away

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by Eulogy View Post
    to peire thes na peis
    ας μην ρουφιανευε ο σκορδας

Quote Originally Posted by Eulogy View Post
    to peire thes na peis
    Δεν διαφωνώ, για αγωνιστικά θέματα μιλάμε και μες στο γήπεδο μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς. 00i00 πρώτη φορά ακούω για Σκόρδα, για ποιο λόγο να το κάνει; Συμφέρον είχαν αυτές που ήθελαν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, γι' αυτό και λεγόταν για Βέροια και Λεβαδειακό

Tags for this Thread