μα τον μπαοκ εδω εχει πολυ μπαλα το ποσταρισμα σας. αν και οχι προγκρεσιβοτετοια.με ψιλοκουραζουν.αλλα θα τα δοκιμασω.
μα τον μπαοκ εδω εχει πολυ μπαλα το ποσταρισμα σας. αν και οχι προγκρεσιβοτετοια.με ψιλοκουραζουν.αλλα θα τα δοκιμασω.
1) e4, c5
2) Νf3
Spoiler
Έπος από τα λίγα! Θεϊλα, αλητεία, Agent Steel-ίλα και τέρμα METAL!
Edit: Πάτρονας, παραγωγός, ταγός, γαμιάς (; ) ο "The Lion" Defeis...![]()
Last edited by Ra Pariah; 13-06-2009 at 22:16.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
stoixhma omws oti ths ton akoumpage?![]()
Bitches From Hell!!! Το τραγουδάνε οι ίδιες, το λέμε κι εμείς! Γκόμενες που διδάσκουν σε πολλούς άντρες πως πρέπει να παίζεται το πυρακτωμένο heavy metal και κόβουν κώλους με κάθε τους riff! Να 'σαι καλά, Pariah, για το ακουστικό τους δωράκι σήμερα το μεσημέριΣυγκίνηση και καύλα, καυτό μέταλλο σφυρηλατημένο από δαιμόνισσες...
ART IS A BLAST!!!
ακουσα πρωινιατικα την συλλογη
λοιπον αρκετα μελωδικη η συλλογη για τα γουστα μου, παντως για τους λιγο πιο σοφτ χεβιμεταλς πιστευω θα ειναι ιδανικη.Μου αρεσαν πολυ τα Salem's Wych,Halloween και οπως σωστα προβλεψες το Advocate![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Έφευγα και είδα US POWER να λέει η τουαλέτα και μπήκα. (Βασικά πόσταρα στο κόμικ subsection κάτι πληροφορίες και ένοιωθα άσχημα να εξαφανιστώ χωρίς ούτε ένα χρηστικό ποστ, δεν θέλω να εκμεταλλευτώ παράταιρα το φόρουμ) Ρε τι κάνετε εδώ μέσα. Ειδικά Ra Pariah, σου έχω μεγάλη συμπάθεια και ας μην γνωριζόμαστε, επειδή μαθαίνεις us metal στον Pthoggon (με εμένα είναι πιο αντιδραστικός :`( ). Δάκρυα στα μάτια μου όταν έρχεται και μου λέει "ρε το Awaken the Guardian είναι υπέροχο" ή για κάνα Winterkill.
Πολλά καλά πράγματα έχουν αναφερθεί (και αρκετή σαβούρα, πάντα το πρόβλημα με το US Power ότι σαν μανιέρα σε αυτούς που τους αρέσουν οι καλοί δίσκοι τους αρέσουν και αρκετοί που-τους-μοιάζουν-αλλά-είναι-βαρετοί), να απαντήσω πριν εξαφανιστώ στον άνθρωπο που ρώτησε για πιο progressive/power και του είπατε για Katagory V (έλεος ρε Guardian) επειδή είναι ένα μουσικό είδος που το έψαξα τελευταία, να μερικά πράγματα που δεν αναφέρθηκαν που πραγματικά αξίζουν.
Να πω εδώ ότι τα δικά μου γούστα είναι λίγο πιο 'σκληρά' προς τις αντιγραφές και ένα 40-50% από αυτά που έχουν αναφερθεί στο θρεντ τα βρίσκω τέτοια, οπότε δίνω μεγάλο priority στις λίγες αναφορές μου παρακάτω ε... όχι "ε, ακούστε και αυτό".
Oracle - As Darkness Reigns == το λογικό τελείωμα για μένα αυτού του texas metal πράγματος που ξεκινάνε οι Helstar. Τραγουδάει και ένας γνωστός εδώ που μερικοί θα πάθετε άμα βρείτε ποιος είναι. Επικολυρικό, νεοκλασσικό αρκετά, αλλά πολύ επιθετικό. Όταν σκέφτομαι US Progressive/Power με έμφαση στο Power αυτό μου έρχεται πάντα στο μυαλό.
Cauldron Born - Born of the Cauldron == Λοιπόν εδώ εντάξει πατάω λίγο αυτό που είπα παραπάνω... δεν βρίσκω αυτό το άλμπουμ ΟΛΟΚΛΗΡΟ υπέροχο αλλά 3-4 τραγούδια που μ'αρεσουν μου φαίνονται... τέλεια. Δεν θα άλλαζα τίποτε. Οπότε αν και άνισο, οι σχετιζόμενοι να το ακούσουν. Το Crusader έχει μέσα ένα ριφ το οποίο λέει "αγαπάω το The Sorceress (τι "από ποιον δίσκο?" τον καλλίτερο US Power/Progressive δίσκο φυσικά) περισσότερο από όσο αγαπάω την ζωή την ιδία" βεβαία... αλλά αυτό μετράει σαν θετικό ίσως για αρκετούς. Αφού λέτε ότι σας αρέσουν δηλαδή οι Enchanter...
Kingsbane - Demo == Αυτό είναι από τα αγαπημένα μου. Έχει λίγο Rush, λίγο Fates κάπου εκεί κινείται, οι κιθαρίστες έχουν κάτσει και έχουν γράψει metalhead αντίστιξη που την ζηλεύω. Ο τραγουδιστής κάνει ειλικρινές προσπάθειες να μην μοιάζει με τις επιρροές του... ε ίσως του έχω και μια αδυναμία επειδή είναι πανάγνωστο ντεμο αλλά όχι ε, είναι καλό. Να ακούσετε.
Και αν μου επιτρέπετε μια αναφορά στο Γερμανικό ανάλογο:
Jester's March - The Beyond == Ανθρωπιστικό προγκπαουερ με καμιά κοφτή προς το θρας, μοιάζει με αμερικανικά πράγματα μόνο οπότε και το παραθέτω. Είναι από τους αγαπημένους μου δίσκους συνολικά. Το δεύτερο τους δεν είναι εξίσου καλό αν και πιο δυσεύρετο. Ανεπτυγμένη αίσθηση της ρυθμικής και μελωδίας που φέρνει προς 'περίεργους' σαν τους Spectral Incursion η και - γιατί όχι? - τους Psychotic Waltz. Μην τρέξετε όμως επειδή το ακούσατε αυτό, εδώ δεν έχει ονειρώξεις και υποσυνείδητες βουτιές στην ψυχεδέλεια... γενικά καθόλου 'χάσιμο'. Είναι δίσκος στρατευμένος, για τα ανθρώπινα με Γερμανική στρυφνότητα μάλλον όμως.
And when I look around and face the world like it is
It's still a place I'd like to live in
Secrecy - Raging Romance / Art In Motion == δεν ξεχωρίζω εδώ, και τα δυο είναι 10 στα 10. Μεταtechnothrash έκανε το γενναίο βήμα προς τον επικολυρισμό και γίνεται αυτό που έχουμε συνηθίσει να λέμε Power/Progressive αν και οι σχετικοί νομίζω μυρίζονται την διαφορά (συγκρίνετε με Mercury Rising, δηλαδή και δείτε πόσο λείπει η 'δαντέλα'). Δεν ξέρω πως να το πλαισιώσω αυτό που κάνουν εδώ οι Secrecy... η ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους και του γενικότερου US metal κράτους είναι ότι οι Αμερικανοί, πολλοί από αυτούς πάιζαν έτσι με ελπίδες για καταξίωση και φυσικά με το συνεχές trend hopping τους μετά από ενάμιση δίσκο συχνά τα παράταγαν για να παίξουν grunge - άλλο αν τα αποτελέσματα ήταν καλά ή συχνά και άψογα... η πρόθεση μετράει. Οι Secrecy ή οι Jester's March κατά την γνώμη μου αποπνέουν μια ειλικρίνεια και ότι οι δίσκοι που βγήκαν ήταν ο αυτοσκοπός, κάτι σαν απωθημένο που αν δεν είχε εκφραστεί δεν θα την πάλευαν τελείως, παρά "αφού το κατάφεραν οι Queensryche έχουμε και εμείς μια ελπίδα για την mainstream επιτυχία!" που μου βγάζει αρκετό Αμερικάνικο 'μελάτο' progpower.
Αυτά, σας χαιρετώ και καλή συνέχεια![]()
Βασικά αυτό νομίζω απέχει αρκετά από αυτό που ζητάει ο άλλος. Δισκάρα σίγουρα, αλλά σίγουρα δεν είναι ότι σκέφτεσαι όταν ακούς US power/progressive. Άσε που θεματολογικά δεν είναι το συνηθισμένο.
Το In Fate's Eye A King είναι στα καλύτερα κομμάτια που έχουν γραφτεί ποτέ βέβαια.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Helm, ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σου!
(διαβασμένο σε βρίσκω, να περνάς πιο συχνά απ' τα μέρη μας!!!)
Last edited by Ra Pariah; 15-06-2009 at 11:47.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
ela re helmako arxonta!
loipon, ta germanika h8ela kai gw na ta anaferw alla h8ela na meinw ontopic. mlkia basika, giati tairazoun me ta amerikanika analoga tou eidous. na anaferw edw kai tous House of Spirits pou einai basika h synexeia twn Jester's March. Turn of the Tide -kyriws- kai Psychosphere poly wraia diskakia. proswpika kai to 2o Jester's March, to Acts, maresei poly. einai arketa psyxro, fainomenika aplo alla to 8ewrw paneksypno.
to A New Gate twn Annon Vin poly omorfo diskaki. sieges-eveniko kapws prog metal. filaraki tou Ralph Hubert pou tous ekane kai paragwgh.
tous Sanvoisen logika tous kserete. omorfo aplo melwdiko texniko power.
epibaletai na akousete kai ta 3 dikakia twn 8ewn Soul Cages. kyriws to 2o Moments den yparxei leme...
otan 8a paw spiti 8a tsekarw kai apo alles xwres -kanada, skandinabies ktl- se power prog styl, konta sto amerikaniko. na to 8ymh8w bebaia prwta....![]()
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...