στηρίζω μπαλκονόπορτα ανοιχτή και ρεύμα με το παράθυρο της κουζίνας. Αύριο 8α χώσω ανεμιστήρα βέβαια, σκληραίνει η κατάσταση.
στηρίζω μπαλκονόπορτα ανοιχτή και ρεύμα με το παράθυρο της κουζίνας. Αύριο 8α χώσω ανεμιστήρα βέβαια, σκληραίνει η κατάσταση.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
ΟΥΦ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΖΕΣΤΗ.
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
o anemistiras spiti doulevei astamatita apo to triimero pou idroname me rocky k mpirimpa!
stirizoume!
satan was a lez
εχει ζέστα ΚΥΡΙΕ θράσερOriginally Posted by Razor;
A loaded gun won't set you free.
So you say.
πρεπει να εννοει να βαλεις ΕR-condition.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
παντως εγω παλι με κουβερτα θα κοιμηθω.
εγκεφαλικα καμμενος 4
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
κι εδω παπλωμα. Βορινό δωμάτιο που δεν το βλέπει ο ήλιος ποτε, μπροστα δεντρο, ισογειο και αερας κατευθειαν απο το βουνο.
Αντε γειααααααααααα
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
δεν θελω να πιω ΚΑΙ σημερα... αλλα το ματι μου παει συνεχεια πανω στο ουισκακι στο τραπεζι..![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
χαχαχαχαχ
ΤΣουρουφλήσ!
Η αλήθεια είναι ότι τα νότια βράζουν ομως ε....
βασικά να σου δώσω να καταλαβεις την ανεση που χω, είχα ανεμιστήρα και τον εδωσα σε αλλον που βραζε στο ζουμι του.![]()
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Ψησου, εχουμε εξεταστική τωρα αλλα να ξερεις σε ρατζο νανακια και είμαι στριμοκωλα, ενα δωματιο όλο κι ολο. Α και που σαι μαγείρεμα στον κοινόχρηστο, και αμα περναει όλη η φαμίλια απο κει θα θελουν κι αυτοι. Ψήσου να γίνεις η επισημη μαγείρισσα του κτηρίου.
Αμα φερεις και τα ζωντανα να ξερεις θα χουνε παρεα.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
erasitexnes ts ts ts
san ton liva tis Larsas pouthena
apiteyto liosimo leme, gamo tin kolozesti mou gamo
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !