oxi, tha mporouse ontws na mhn serviroun patates
haha, auto htan kaloQ: How can I calculate my body/fat ratio?
A: Well, if you have a body and you have fat, your ratio is one to one. If you have two bodies, your ratio is two to one, etc.![]()
oxi, tha mporouse ontws na mhn serviroun patates
haha, auto htan kaloQ: How can I calculate my body/fat ratio?
A: Well, if you have a body and you have fat, your ratio is one to one. If you have two bodies, your ratio is two to one, etc.![]()
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Γνωστό και πολυακουσμένο (ίσως να υπάρχει ήδη σε προηγούμενη σελίδα και να βαρέθηκα να κοιτάξω) αλλά γαμάτο:
Δασκάλα: Σε ένα δέντρο κάθονται 3 πουλιά. Ένας κυνηγός σκοτώνει το 1. Πόσα μένουν;
Τοτός: Κανένα, κυρία. Τα 2 που επιζούν τρομάζουν από τον ήχο και φεύγουνε.
Δ: Τοτέ, η σωστή απάντηση υποτίθεται πως είναι 2, γιατί εδώ προσπαθούμε να μάθουμε αφαίρεση...αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Πάμε πάλι...στη θάλασσα υπάρχουν 7 ψάρια κι ένας ψαράς πιάνει τα 3...πόσα μένουν;
Τ: Όλα εκτός από 7...δε γίνεται να ψάρεψε ολόκληρη τη θάλασσα ο τύπος!
Δ: Τοτέ, πάλι με μπερδεύεις...η σωστή απάντηση υποτίθεται πως είναι 4, γιατί εδώ προσπαθούμε να μάθουμε αφαίρεση...αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!
Τ: Κυρία, σε ένα παγκάκι κάθονται τρεις γυναίκες γύρω στα 30 και τρώνε παγωτό ξυλάκι. Η μια το δαγκώνει από πάνω, η δεύτερη το βάζει ολόκληρο στο στόμα και η τρίτη το γλύφει γύρω γύρω...ποια είναι η παντρεμένη;
Δ: Και πως υποτίθεται πως πρέπει εγώ να το βρω αυτό, παιδάκι μου; Ξέρω γω; Αυτή που το βάζει ολόκληρο στο στόμα...
Τ: Βασικά είναι αυτή που φοράει βέρα...αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε!
ART IS A BLAST!!!
η Χ ειναι παρθενα.
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
μπαίνει ένα άλογο σ' ένα φούρνο.
- καλημέρα, μια φρατζόλα ψωμί θα ήθελα.
του δίνει τη φρατζόλα ο φούρναρης κοιτάζοντας λίγο περίεργα...
- ορίστε. θέλετε κάτι άλλο?
- μήπως σου βρίσκεται καμια σακουλίτσα γιατι είμαι με ποδήλατο?
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
-antra thelw na mou kaneis ena gio
-xese mas twra
-ma thelw ena gio
-ayrio leme
-ela kane mou ena gio
-YO!
είναι σίγουρο ότι το έχει πει κάποιος αλλά:
- ρε μάνα, κάτι χαπάκια που είχα στο κομοδίνο που είναι?
- ποια χαπάκια παιδί μου.. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
I must have some booze. I demand to have some booze
και ηταν με την γιαγια...
1) e4, c5
2) Νf3