Τσεκάρετε όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη ένα από τα διαχρονικότερα και πιο καυλερά κομμάτια της μουσικής που γουστάρουμε!
Villain
http://www.therealvr.com/pictures/realcarl004.jpg
R.I.P.
![]()
Τσεκάρετε όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη ένα από τα διαχρονικότερα και πιο καυλερά κομμάτια της μουσικής που γουστάρουμε!
Villain
http://www.therealvr.com/pictures/realcarl004.jpg
R.I.P.
![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
ενταξει. εγω βρηκα μερικες δεκαδες δισκους που πρεπει να ακουσω. μπορειτε να σταματησετε τωρα το ποσταρισμα γιατι ηδη κουραστηκα.
1) e4, c5
2) Νf3
Καλά ρε, μην πανικοβάλλεσαι!
Άσε που έχουμε πάρει φόρα τώρα...
Warlord, περιμένουμε και τα υπόλοιπα μέχρι το Z!!!
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
να πω και εγω μερικα ακομα
(ηταν αναμεσα στα μεταλ δισκακια που μου εκανε δωρο ο κολλητος-εχω μιλησει για αυτα)
Alias-metal to infinity
Upper Echelon-s/t lp
Mox Nix-s/t
Sword-metalized
Malice-licence to kill
August Redmoon-fools are never alone
Shok paris-go for the throat
Shok paris-steel and starlight
Rapid Tears-honestly
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
steel and starlight!![]()
Rock or Nothing
Spoiler
Do we go and leave back our souls
Do we leave and darkness is all we see?
So we're all defenders of destiny
And we're just a sign of the times
Lost in dreams and we enter eternity
Beyond the walls of an eternal light
Ειναι μια τυπισσα - Barbara Malteze - η οποια εχει φωνη στα επιπεδα του DIO ας πουμε, και τα κομματια του δισκου ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο (σε φαση US power / DIO / Rainbow / Ryche / Maiden / Priest)
Raven απο youtube ακουσες sample ?
Ποτε δεν παρατησε την μουσική παντως, τωρα παίζει εδω southern/country rock
POS το κανονισα το θεμα του Raven
Last edited by wom; 09-06-2009 at 20:36.
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
ναι youtube... και συνεχίζω να ακούω![]()
Rock or Nothing
Manowar
Crimson Glory
Jag Panzer
Manilla Road
Titan Force
...
Κάτι άλλο;
Αν και λάτρης του Τευτονικού Power, οφείλω να το παραδεχτώ: με αυτά τα πέντε ονόματα και μόνο, ο καριόλης ο Θείος Σαμ μας κουνάει το χεράκι και μας φωνάζει "Αντίο, Ευρώπη!!!".
ART IS A BLAST!!!
Warlord το Image ΠΟΝΑΕΙ ρε φίλε! Αλλά τοοοόσο πολύ! Από τ'αγαπημένα μου αλλά είπα να μην βάλω τόσο χωμένα. Kαι το Cry In The Night για σεμινάριο με ομόνυμο και The Stranger.
Oι Sword είναι Καναδοί. Το Breakin' Point είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και η λατρεία ο πάνκης κάνει έκπληξη με ποιοτηκούς Shock Paris.
Πάρτε και δύο δισκάρες που γαμάνε ,ισοπεδώνουν ,ξεσκίζουν και είναι από τις ΠΟΛΥ αγαπημένες μου γενικά
Lady Killer - s/t . Πάνκη τσεκάρεις ΤΩΡΑ! Βρωμερό heavy metal τίγκα στην NWOBHM παράδοση που τόσο γουστάρεις
Black Death - s/t. Οι αραπάδες από το Cleveland γαμάγανε πολλά ασπρουλιάρικα κωλαράκια με χύμα, βάρβαρο Heavy Metal του δρόμου! Τσεκάρετε και προσκυνίστε!
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
Accept ,Running Wild ,Stormwitch (τα 2 πρώτα), Blitzkrieg ,Satan, Raven, Tank ,Saxon ,Acid ,Tokyo Blade ,Jaguar (War Games) ,Witchfinder General ,Diamond Head ,Angelwitch ,Defender ,Attack κτλ κτλ
Για να μην πιάσω Priest ,Maiden ,Venom ,Motorhead ,Sabbath ,Helloween (μέχρι keeper 1)
Αντιο αμερική. Θα σε θυμόμαστε για πάντα............
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
1) Το Keeper 2 είναι ισάξιο του 1 και οι Helloween δεν τελειώνουν ούτε καν σε κείνο...
2) Έχω την αίσθηση πως η χειρότερη μπαλάντα των Crimson Glory ισοπεδώνει δισκογραφία Saxon και πως μια κραυγή του Eric Adams συντρίβει βιαίως την κεφάλα του Rock N Rolf (τον οποίο λατρεύω, για να μην παρεξηγηθώ)...
Αλλά θα μου πεις, το γούστο είναι σαν την καρδιά...ο καθένας έχει το δικό του.
Και τι σχέση έχουν οι Venom με το Τευτονικό Power που προανέφερα...μόνο εσύ γνωρίζεις
Αν και, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως οι Priest να τσακίζουν πολλά αμερικανικά κόκκαλα...
ART IS A BLAST!!!
οι helloween το διέλυσαν μετά το walls... μην τρελλαθούμε κιόλας![]()
Rock or Nothing