μπορει καποιο απτα γνωστα αλανια να λινκαρει τα enjoy the greeks 1 & 2 για κολητο ντι τζει που του τα καβατζωσαν![]()
μπορει καποιο απτα γνωστα αλανια να λινκαρει τα enjoy the greeks 1 & 2 για κολητο ντι τζει που του τα καβατζωσαν![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
GOTHMINISTER - Happiness In Darkness
Βαριεμαι να πω πολλά ψιλοindustrial πραματα με goth-metal. Το κατέβασα τις προάλλες και γουστάρω, ετσι σκοτεινιά.
Κοίτα τώρα δεν είπε κανείς ότι είναι κατι πρωτότυπο, αλλα εχει κομμάτια όμορφα. Η αλήθεια είναι ότι δεν εχω ακούσει αλλα δισκάκια τους, και επίσης η αισθητική τους είναι λίγο καπως. Αλλά είμαι σίγουρος ότι σε live θα μετρανε. Διαβασα ότι σκανε μύτη σε ολα τα μεγαλα γκοθ φεστιβαλ.
Να πω την αμαρτία μου, μοιαζουν λιγάκι με Deathstars. Αλλα υπήρξαν σημεία στο αλμπουμ που μου θύμισαν LAIBACH
τους φανταζομαι να παίζουν μαζί με Das Ich με Siva Six με Crematory (καπου στη μεση της πορείας τους) αλλα και με Kovenant.
Δε νομίζω να είναι δύσκολο να το εντοπίσετε στα blogs.
http://www.myspace.com/gothminister
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Exei kaneis idea apo Ten Years After? Eida oti erxontai Larsa tin Tetarti kai leo na pao, mia kai 4-5 komatia pou akousa sto Youtube einai poli oraia blues-rock fasi. Opoios exei ypopsin tou kanena endeiktiko album apo tin parti tous as postarei.thanx![]()
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Λικαρε (σικ) το Battle For The Sun των Placebo.
Ενω πριν το ακουσω δεν περιμενα πολλα, εχω μεινει μαλακας μετα την πρωτη ακροαση.
Ελπιζω να μην ειναι απλα ο ενθουσιασμος της πρωτης ακροασης.
Μιλαμε για πολυ συναισθημα σε ΟΛΑ τα τραγουδια ανεξαιρετως.
Νομιζω τη διαφορα την κανουν τα πληκτρα και τα εγχορδα.
Last edited by FIXXXER; 08-06-2009 at 23:54.
mallon de sas noiazei alla vgike neos diskos Unanimated - In The Light Of Darkness
sto rwso to vrika k katevainei twra!
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Όντως, δε μας νοιάζει!![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
διαβασα στο maximum rock n roll για αυτους,και ειπα να τους ποσταρω.
η χαρα του γουιτσκιλλερ.
προερχομενοι απο πανκ μπαντες και την πανκ κοινοτητα οι midnight,παιζουν αυτο ακριβως που αρεσει στον κιλλερουκο.
www.myspace.com/athenarsmidnight
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
ΓΑΜΑΝΕ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
λοιπον ας χωσουμε και καμια θρασια γιατι ξεφυγαμε αρκετα τον τελευταιο καιρο με τα χεβι-παουερ
καινουριο αιμα απο το μιλγουοκι, τους ειχα πετυχει απο το μαισπεις και ειχα γουσταρει με 3 τραγουδια που ειχαν ανεβασει, ε ξαναμπηκα χτες και ειδα οτι κυκλοφορησε το αλμπουμ τους.
8 ολντ σκουλ θρας κομματαρες των 3-4 λεπτων, με πολυ ζορικα -ΨΙΛΟντεθιζουν - φωνητικα και καποιες μελωδιες που πεταγονται εδω κι εκει και ταιριαζουν μια χαρα στο ολο αποτελεσμα.
Οι μεταλς τσεκαρετε οπωσδηποτε - υπαρχει κλασικα σε ραπιντσερ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
ομορφο το καινουριο μομπι