View Poll Results: ΤΙ?

Voters
76. You may not vote on this poll
  • Νέα Δημοκρατία

2 2.63%
  • ΠΑΣΟΚ

1 1.32%
  • ΚΚΕ

5 6.58%
  • ΣΥΡΙΖΑ

5 6.58%
  • ΛΑΟΣ

0 0%
  • Οικολόγοι Πράσινοι

6 7.89%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή)

13 17.11%
  • ΠΑ.Μ.ΜΕ. (παπαθεμελης)

1 1.32%
  • Δράση (μανος-μπουταρης..)

0 0%
  • Ένωση Κεντρώων

0 0%
  • Χρυσα Αυγα

1 1.32%
  • Α.Σ.Κ.Ε.

0 0%
  • Κόμμα Φιλελευθέρων

0 0%
  • Έλληνες Οικολόγοι (βεργης)

4 5.26%
  • Οικολόγοι Ελλάδας (Παπανικόλας)

0 0%
  • ΟΑΚΚΕ

2 2.63%
  • ΜΛ-ΚΚΕ

0 0%
  • ΕΕΚ

0 0%
  • Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών

3 3.95%
  • Φιλελεύθερη Συμμαχία

2 2.63%
  • Κοινωνία

0 0%
  • Λευκό

1 1.32%
  • Ουρανιο Τοξο

2 2.63%
  • ΠΑ.ΝΑ.Κ. (Πατριωτικό Ανθρωπιστικό Κίνημα)

0 0%
  • Κόμμα Νέων

0 0%
  • ΕΛ.ΕΝ.

0 0%
  • Ελληνικό Κίνημα Αμεσης Δημοκρατίας

0 0%
  • Αποχή

22 28.95%
  • Άκυρο

6 7.89%
Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 248

Thread: Γιουροελεκτιονς 2009

@πινατερο: Έχουν μωρέ και πολιτικές θέσεις, απλά πρέπει να το επικοινωνήσουν καλύτερα, εκεί θα παιχτούν πολλά. Έχουν site και forum.
    Η ανταρσύα πήρε 20.000 ψήφους σε όλη την Ελλάδα, δεν ξέρω, αν αυτή είναι η ενωτική απόπειρα τα πράγματα είναι χειρότερα από ό,τι φαίνονται. ΠΟΣΟ σκατά δύσκολο ήταν να συμφωνήσουν σε 15 πράγματα με το σύριζα πχ στη δεδομένη συγκυρία, τη στιγμή εννοώ που δεν υπάρχει πιθανότητα να βγει πρώτο ή έστω δεύτερο κόμμα για να πεις ότι υπάρχουν διαφορές τύπου ο ένας θέλει να κρατικοποιηθούν όλα τα μέσα παραγωγής κι ο άλλος όχι, ε ρε αδερφάκι μου δεν τίθεται θέμα για κάτι τέτοιο στα ποσοστά που είναι και οι μεν και οι δε, βρείτε τα δέκα κοινά που θέλετε να διεκδικήσετε στην παρούσα φάση και κάντε το μαζί.
    εντιτ: περιμένω τα ποστ "λολ με το σύριζα λέει να κατέβουμε λολολολ τι λέει ο πασόκος"
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

κοιταξε ενα ποσοστο της ταξης του 0,40κατι για ενα μετωπο που εχει 2μηνες κοινης δρασης, με νεο ονομα κλπ. δεν ειναι ουτε κακο αλλα ουτε καλο!! με την προοπτικη συνεχειας και περαιτερω κοινης παρεμβασης και κινητοποιησης στους εργασιακους χωρους και στα διαφορα μετωπα υπαρχει καποιο μελλον!

τωρα με το συριζα σορρυ αλλα υπαρχει περα των λοιπων πολλων διαφωνιων και πρακτικων και στασεων μια ουσιαστικοτατη οτι ο συριζα ειναι υπερ της Ευρωπαικης Ενωσης...
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

Ναι, μόνο που δεν είναι σε θέση ούτε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ούτε ο σύριζα να επηρεάσουν για έξοδο από την ευρωπαϊκή ένωση. Ας δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο με προοπτικές να φτάσει σε διψήφιο ποσοστό και να επηρεάζει σε όλους τους υπόλοιπους τομείς (γιατί αν κατέβαιναν όλοι μαζί δε θα ήταν το ποσοστό μόνο το άθροισμα, το ότι θα υπήρχε για πρώτη φορά ενότητα στην αριστερά πλην του κκε θα δημιουργούσε άλλες προϋποθέσεις) κι ας μείνει η ευρωπαϊκή ένωση εκτός ατζέντας για την ώρα. Εκατό κοινά υπάρχουν. Άσε που νομίζω ότι και ο σύριζα δεν έχει πια τόσο φιλοευρωπαϊκή στάση όσο πριν μια δεκαετία.

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ισοπεδωνει το 99% των θεσεων του Συριζα!!! ΠΑΣΟΚΕ!

ε ναι, βασικα δεν ειναι προεραιοτητα της Ανταρσυας το διψηφιο νουμερο ουτε ενα κοινο μετωπο γι'αυτο, γιατι εχει μεγαλη διαφορα ενα μετωπο Ανταρσυας απο ενα μετωπο Συριζα, ε και πως να το κανουμε δεν γινεται να εισαι αντικαπιταλιστης αντιμπεριαλιστης ριζοσπαστικος αριστερος και δεν ξερω γω τι αλλο και να εισαι φιλοευρωπαιστης! και δεν ειναι μονο περι φιλοευρωπαισμου! και δες εδω λες να τα βγαλουμε απο την ατζεντα κι οσα διαφωνουμε και συ απ'ολη την ατζεντα της ανταρσυας σε χαλασε το "καμια απολυση" (εξηγηθηκε), φαντασου να βαλεις αριστερους και ποιους εξωκοινοβουλετικους με Συριζα να τα βρουνε και να βγαλουν τι!!
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

Σόρι αλλά θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα ΚΑΙ το διψήφιο νούμερο. Όταν κατεβαίνεις στις εκλογές το κάνεις για να μπορέσεις να επηρεάσεις στην πράξη κάτι και όχι για να πεις "παίρνουμε μισό τοις εκατό αλλά είμαστε οι πιο ωραίοι, του χρόνου μπορεί να πάρουμε και ένα αν όλα πάνε καλά!". Γιατί και στη νδ πχ υπάρχουν άτομα που θέλουν εντελώς ελεύθερη αγορά χωρίς καμία παρέμβαση από το κράτος, αλλά δεν πάνε να κάνουν δικό τους κόμμα, γιατί μέσα από το κοινό μέτωπο έχουν καταφέρει να είναι στην εξουσία και, αν και δε γίνεται το δικό τους, επηρεάζουν προς αυτή την κατεύθυνση τα πράγματα, ουσιαστικά και στην πράξη. Όσο η αριστερά χωρίζεται σε κομματάκια επειδή ο ένας είναι με την ευρώπη, ο άλλος με το στάλιν κλπ κλπ η δεξιά κυβερνά τη χώρα εδώ και κάτι δεκαετίες. Ε πολιτική για μένα σημαίνει να βάζεις και λίγο νερό στο κρασί σου, σημαίνει συνεργασία και με διαφορετικά άτομα που θα υπάρχουν διαφορές αλλά θα υπάρχουν και κοινοί στόχοι και εκεί πρέπει να μένουμε. ΑΝ, ξαναλέω, μας νοιάζει περισσότερο το να αλλάξουμε στην πράξη τη ζωή μας προς το καλύτερο και όχι να μείνουμε στην αφάνεια αλλά αμόλυντοι. Αμόλυντος μένω και στο σπίτι μου.

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    edit: Ναι τον τσίπρα έλεγα. Βασικά τη διαφορά μεταξύ σύριζα και συν νομίζω δεν την παίρνουν πλέον στα σοβαρά ιδιαίτερα ούτε τα ίδια τα μέλη του, δηλαδή αν ο αλαβάνος είναι ο πρόεδρος του σύριζα γιατί δε βγήκε αυτός για δήλωση χτες βράδυ;
    Ναι, εν τελει είναι εντελώς ηλίθιος διαχωρισμός και ο Τσίπρας είναι σαν το "καλό χαρτί" που το παίζεις από νωρίς και το καις έτσι.
    Το ποιός βγαίνει και γιατί είναι επίσης ηλίθιο, γιατί από την μια στο debate βγήκε ο Αλαβάνος και χθες βγήκε ο Τσίπρας. Τα χουν κάνει λίγο πουτάνα και για αυτό πιστεύω ότι χάσαν τόσο και αν το συνεχίσουν έτσι, θα χάσουν ακόμα περισσότερο.
    Kill the wise one!

A rock, an island Drumsick's Avatar

Aν και δεν ασχολούμαι με πολιτική, στηρίζω δραγκονλορντ. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δε συσπειρώνονται αυτά τα μικρά αριστερά κόμματα μπάς και πάρουν κάνα σεβαστό ποσοστό. Έτσι ως έχουν τα πράγματα, σχεδόν δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

royally fucked animae's Avatar

Σόρι αλλά θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα ΚΑΙ το διψήφιο νούμερο. Όταν κατεβαίνεις στις εκλογές το κάνεις για να μπορέσεις να επηρεάσεις στην πράξη κάτι και όχι για να πεις "παίρνουμε μισό τοις εκατό αλλά είμαστε οι πιο ωραίοι, του χρόνου μπορεί να πάρουμε και ένα αν όλα πάνε καλά!". Γιατί και στη νδ πχ υπάρχουν άτομα που θέλουν εντελώς ελεύθερη αγορά χωρίς καμία παρέμβαση από το κράτος, αλλά δεν πάνε να κάνουν δικό τους κόμμα, γιατί μέσα από το κοινό μέτωπο έχουν καταφέρει να είναι στην εξουσία και, αν και δε γίνεται το δικό τους, επηρεάζουν προς αυτή την κατεύθυνση τα πράγματα, ουσιαστικά και στην πράξη. Όσο η αριστερά χωρίζεται σε κομματάκια επειδή ο ένας είναι με την ευρώπη, ο άλλος με το στάλιν κλπ κλπ η δεξιά κυβερνά τη χώρα εδώ και κάτι δεκαετίες. Ε πολιτική για μένα σημαίνει να βάζεις και λίγο νερό στο κρασί σου, σημαίνει συνεργασία και με διαφορετικά άτομα που θα υπάρχουν διαφορές αλλά θα υπάρχουν και κοινοί στόχοι και εκεί πρέπει να μένουμε. ΑΝ, ξαναλέω, μας νοιάζει περισσότερο το να αλλάξουμε στην πράξη τη ζωή μας προς το καλύτερο και όχι να μείνουμε στην αφάνεια αλλά αμόλυντοι. Αμόλυντος μένω κσι στο σπίτι μου.
    Ντάξει, δεν μπορείς να συγκρίνεις δεξιά και αριστερά, όσων αφορά την "ποικιλία" ιδεών. Είναι υγιές να υπάρχουν τόσα αριστερά κόμματα, αλλά πιστεύω πως έχεις δίκιο για το ότι θα έπρεπε να κοιτάξουν έναν ουσιαστικό συνασπισμό αριστερών παρατάξεων. Μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά.
    Μην ξεχνάμε πως οι διαφορές συριζα-ανταρσυα-κλπ για το περισσότερο κόσμο είναι ανούσιες. Και το ίδιο ανούσιο μου φαίνεται πως το κκε για παράδειγμα, τόσα χρόνια δεν ενδιαφέρεται και καλά για το πόσους ψήφους θα πάρει. Αν δεν θες γαμώ το κέρατο μου να κάνεις κάτι ουσιαστικό-να παρέμβεις ενεργά (εννοώ με κάποια θέση σε υπουργεία κλπ γιατί αλλιώς μια χαρά ενεργό είναι το κκε) στην πολιτική ζωή της χώρας, τότε γιατί συνεχίζεις να κατεβαίνεις εκλογές και να παίρνεις ένα 7-8%?
    Kill the wise one!

Α. επίσης μια χαρά μπορείς να είσαι αριστερός και φιλοευρωπαϊστής, όπως μπορείς να είσαι κρατιστής. Γιατί δηλαδή μπορείς να πιστεύεις σε ένα αριστερό, δίκαιο κράτος και όχι σε μία αριστερή, δίκαιη ευρωπαϊκή ένωση; Να το πει ένας αναρχικός να το καταλάβω. Η ευρωπαϊκή ένωση, όπως και τα κράτη, είναι ό,τι τα κάνουμε. Φυσικά υπάρχει το θέμα της συγκέντρωσης της εξουσίας, αλλά και στο κράτος υπάρχει αυτό, απλά σε μικρότερο βαθμό. Από την άλλη, μια αριστερίζουσα ευρώπη θα ήταν τελείως άλλο αντίβαρο σε μια καπιταλιστική αμερική από πέντε αριστερά κράτη ξέμπαρκα. Δεν είναι καθόλου απόλυτα αυτά τα πράγματα. Το να πεις ότι η ευρωπαϊκή ένωση είναι υποχείριο των πολυεθνικών, χαίρω πολύ, το ίδιο και τα κράτη αυτή τη στιγμή, δε νομίζω ότι ο σύριζα είναι χαρούμενος άλλωστε με τη σημερινή κατεύθυνση της ευρώπης για να κατηγορείται.

cabrón Xtikio's Avatar

Telika vghke h PASOKARA? den ematha ti egine.

στην προηγούμενη σελίδα τα αποτελέσματα

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

Πάντως, όσο άκουσα, στα πολλά (Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Αυστρία σίγουρα, νομίζω κ Ιταλία, Ισπανία) πήραν πούλο οι Σοσιαλιστές. Γερμανία κ Αυστρία στα χαμηλότερα ποσοστά ever...
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

btw η ασπρομάλλα με το λουλούδι στη μούρη όταν έκανε δήλωση ο Τρεμόπουλος ήταν όλα τα λεφτά.
    Ναιιιιιιι, μπράβο, νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που την πρόσεξε

(πολύ σοβαρά ρωτάω: σίγουρα ήταν γυναίκα; αντρόφερνε λίγο το πρόσωπό της νομίζω)
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Α. επίσης μια χαρά μπορείς να είσαι αριστερός και φιλοευρωπαϊστής, όπως μπορείς να είσαι κρατιστής. Γιατί δηλαδή μπορείς να πιστεύεις σε ένα αριστερό, δίκαιο κράτος και όχι σε μία αριστερή, δίκαιη ευρωπαϊκή ένωση; Να το πει ένας αναρχικός να το καταλάβω. Η ευρωπαϊκή ένωση, όπως και τα κράτη, είναι ό,τι τα κάνουμε.
    http://en.wikipedia.org/wiki/NATO

εκτός από την ενότητα υπάρχει και η πράξη παιδιά, και η αλήθεια είναι ότι όταν η ζωή σου δίνει ΕΕ δεν κάνεις πορτοκαλάδα, αλλά την ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ®. επίσης ο πινατέρο δεν είναι ότι ο αριστερός δεν μπορεί να είναι φιλοευρωπαϊστής, έβαλε κι άλλους προσδιορισμούς, recheck.

τι να κάνουμε, μέτωπο με τον Κουβέλη και τον Παπαδημούλη δε θέλω να κάνω, να πάνε αυτοί στο ΠΑΣΟΚ και βλέπουμε.

για την ώρα, εγώ σκέφτομαι μόνο ότι τώρα θα δίνουμε επιχορηγήσεις σε κυνηγούς και παπαθεμελήδες, FOL.

Ναι ρε παιδί μου, το θέμα είναι ότι και στη ΝΔ κάποιοι θα σπάστηκαν με τα 28 δις στις τράπεζες, δεν είναι μικρό θέμα, αλλά μένουν γιατί τα βρίσκουν αλλού, και για τον ruthless η διαφορά μεταξύ us power και europower της poweranias είναι θεμελιώδης, αλλά αν απέναντι έχεις σκυλάδικο ε μάλλον είναι καλύτερα και για τους δύο ένα μαγαζί που παίζει μισό uspower και μισό euro, άκυρο παράδειγμα γιατί εδώ μιλάμε για τις ζωές μας, οπότε εδώ κι αν ισχύει η ανάγκη συμβιβασμού. Πώς να το κάνουμε, προτιμώ έναν Τρεμόπουλο που θα θέσει και ένα έστω σοβαρό θέμα σε όλη του τη θητεία στην ευρωβουλή παρά μία ανταρσύα που δε θα θέσει κανένα γιατί δε θα είναι στην ευρωβουλή. Δε θες κοινό μέτωπο με τον ένα, δε θες κοινό μέτωπο με τον άλλο, ε πώς να το κάνουμε, ή θα κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια για να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο όσο γίνεται ή θα τον παίζουμε σκεπτόμενοι ότι έχουμε κοινό μέτωπο με τους πιο ΓΑΜΑΤΟΥΣ τύπους ενώ κυβερνάει το πασόκ και η νδ. Εγώ είμαι πραχτικός άνθρωπος και μου γυρίζουν τάντερα όταν βλέπω τυπίσκους σαν τον καρατζαφέρη να έχουν τα αρχίδια του 7+% και να βγαίνουν να λένε "καλή η οικονομία, αλλά τι θα κάνει η κυβέρνηση με τους μετανάστες, που προφανώς αυτό καίει την κοινωνία αφού μας ψήφισαν". Ε θα ήθελα να δω μια αριστερά με διψήφιο ποσοστό να ρωτάει τι θα γίνει με τα εργασιακά δικαιώματα, με τα δικαιώματα των μειονοτήτων κλπ. Στον πούτσο μου προσωπικά αν στο ανταρσύα σάς τη σπάει το ρουζ του παπαδημούλη.