Page 257 of 350 FirstFirst ... 157207247255256257258259267307 ... LastLast
Results 3,841 to 3,855 of 5239

Thread: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Ας μην κάνουμε απο τώρα προβλέψεις για το τι αποτελέσματα θα δώσει η Μπαρμπα-Αντωνίου Scouting S.A. κρίνοντας απο πρωτοσέλιδα που γράφουν ότι ναναι κάθε καλοκαίρι. Δεν έχει αποκτηθεί κανείς ακόμη, και ο ίδιος ο Σε'ι'ταρίδης παραδέχτηκε οτι δεν του έχει γίνει καμιά πρόταση απο τον ΠΑΟ (όχι οτι δεν θα τον ήθελα). Επίσης απλό ερώτημα: Τί είναι πιο ΠΟΥΣΤΙΚΟ: Να κλέψεις ένα πρωτάθλημα ή να μην καταβάλεις τη ρήτρα (έστω και με ύπουλο τρόπο) σε ομάδα απο την οποία ο ίδιος ο παίχτης είναι ξένο σώμα έδω και μια 4ετία; Προσωπικά δεν είμαι και περίφανος για αυτήν την μεταγραφή, και να μην γίνει χέστηκα κιολας. Αλλά στο σπίτι του κρεμασμένου προφανώς και δεν μιλάνε για σχοινί.
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο ΠΑΟ έχει ηθική υποχρέωση να δώσει τη ρήτρα αν υπάρχει νομική κάλυψη να την γλυτώσει. Δηλαδή η ΑΕΚ ή ο οποιοσδήποτε δεν κάνουν όσα μπορούν για να πληρώσουν λιγότερα σε εφορίες, παίκτες και προπονητές που έφυγαν κλπ; Αν κάποιος κάνει πουστιά, αυτή είναι η Μπενφίκα, που συμφώνησε κάτι με την ΑΕΚ και τώρα κάνει προσπάθειες να γίνει κάτι άλλο. Ο ΠΑΟ θέλει τον παίκτη ελεύθερο απλά.

Σόρι κιόλας, αλλά συζητάμε μια επιχειρηματική μαλακία. Να πούμε και για τον σολιντ που του χρωστάει λεφτά ο γαυρος ακόμα (που είναι και σοβαρότερο γιατί δεν είναι σε ομάδα και γιατί υπήρχε συμβόλαιο που έγραψε στα παπάρια τοι ο θειος); Μας ενδιαφέρει τέτοιου είδους κουβέντα;
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

lcsgp FIXXXER's Avatar

Προσωπικα δε με ενδιαφερει καμια τετοιου ειδους κουβεντα γιατι τις βρισκω ολες αυτες τοσο βαρετες που βαριεμαι και να βαρεθω, αλλα κανε μου τη χαρη που θα μας βγαλεις και ηθικοτατο το ζητημα με Κατσουρανη. Νομικα καλυπτεται και ο Αντωνακης και ο Μιχαλακης να πανε σε οποια ομαδα θελουν για ενα καλυτερο μελλον, αλλα εκεινοι ηταν ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ροφλ) ενω τωρα ο ΠΑΟ ειναι "επαγγελματικο σωματειο" που κοιταει το καλυτερο οικονομικα για την εταιρεια? Ειπαμε, οχι δυο μετρα και σταθμα ε.

kai ksanaleo. Kopteste gia ton katsourani kai dexeste na eiste protathlites perisi????

lcsgp FIXXXER's Avatar

Tyler, τραβα στο τοπικ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2008-2009 αν θελεις να κανεις παραπονα για το πρωταθλημα, εδω θιγουμε συγκεκριμενα αυτην τη μεταγραφη και τις μεταγραφες γενικοτερα. Εκτος κι αν στο ερωτημα που θετεις θελεις να σου απαντησω κι εγω κατι σε στυλ "ε ναι μαμα αλλα κι αυτος το κανε".

poso dyskolo einai na katalaveis re agori mou, oti den exei dikaioma na milaei gia "ithiki" kai "klepsia" o kata tekmirio anithikos kai kleftis olympiakos? Diladi me poia aformi sas epiase o ponos ksafnika?

lcsgp FIXXXER's Avatar

Καταρχας, οποιαδηποτε ανηθικοτητα κανει μια ΟΜΑΔΑ, η οποια ειναι ενα ΣΩΜΑΤΕΙΟ ειναι παντελως ασχετη απο μενα και τη ζωη μου και τη δικη μου ηθικη. Αν εσυ εχεις στο DNA σου μικρα τριφυλλακια, περαστικα. Κατα δευτερον, οταν κατι ειναι ανηθικο, ειναι ανηθικο ανεξαρτητα απο το ποιος το λεει, παντα μεσα στα πλαισια της κοινης λογικης. Τριτον, το αν ειναι ηθικο ή ανηθκο το περσινο πρωταθλημα ειναι εντελως υποκειμενικο και το οτι δε σας εδωσαν 87 πεναλτυ ειναι καθαρα δικη σου θεωρηση, για την οποια οπως σου ειπα υπαρχει αλλο τοπικ. Το οτι το παιρνεις ως δεδομενο, δε μου λεει κατι, κι ενας δικηγορος με τον ιδιο τροπο επιχειρηματολογει οταν θελει να αποσυντονισει το κλιμα. Αν σε τσαντιζει να το βλεπεις γραμμενο, ε τι να σου πω, τοτε:

Spoiler
    ΠΟΣΟ ΠΟΥΣΤΙΑ ΗΤΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑΚΟ
    ΠΟΣΟ ΠΟΥΣΤΙΑ ΗΤΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑΚΟ

xaxaxa
    Communication Breakdown.
    perastika

lcsgp FIXXXER's Avatar

Τι ακριβως θες να σου πω, δε στα λεω καλα, δε στα λεω ωραια?
    Δεν ειμαι ταυτισμενος με την ομαδα μου, ουτε με τους τιτλους της ουτε με εναν παικτη της. Εχω μια αλφα συμπαθεια, αλλα δεν τη θεωρω ουτε ΙΔΕΑ, ουτε ΤΙΜΗ, ειναι απλα μια ποδοσφαιρικη ομαδα της οποιας προτιμω το ποδοσφαιρο που παιζει (οχι αναγκαστικα την ποιοτητα, οσο το στυλ, δηλαδη το οσα πανε κι οσα ερθουν που ειχαμε συνηθισει σε ολα τα 90'ς και στα early 00'ς, αλλοτε με παταγωδεις αποτυχιες κι αλλοτε με εκπληκτικες νικες).

Απο κει και περα, οταν πιανουμε κουβεντα για τον Κατσουρανη και εσυ για καποιο λογο τσαντιζεσαι επειδη ανακαλυπτεις οτι μπορει και καποιος που ειναι Ολυμπιακος να εχει αποψη επι του θεματος, τοτε φιλε μου δεν ειναι δικο μου το προβλημα, αλλα δικο σου. Και οπως σου ειπε και στην προηγουμενη σελιδα ο Μιτσμανν, το επιχειρημα "ναι αλλα κι εσεις" ειναι πιο ξεπλυμμενο κι απο μπλουζα ρειβερ γκρουπι που εχει ακολουθησει τους Astral Projection στο τελευταιο τους world tour.

Το πραγματικο ερωτημα ειναι γιατι προσπαθω ομως, δεν περιμενω να με κατανοησεις οπως και να χει. Παραμενει πουστια αυτο με τον Κατσουρανη ε.

314222 Mitsmann's Avatar

γελω.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
    poso dyskolo einai na katalaveis re agori mou, oti den exei dikaioma na milaei gia "ithiki" kai "klepsia" o kata tekmirio anithikos kai kleftis olympiakos? Diladi me poia aformi sas epiase o ponos ksafnika?

δεν ειμαι ο Ολυμπιακος. Εκανα μια ερωτηση και οι απαντησεις σας κυμαινονται απο μαλακιες, μεχρι ασχετα πραγματα και απο καθρεφτακια μεχρι τα δελτια τυπου του εκπροσωπου της ΠΑΕ ΠΑΟ.
    "Τι χτυπαω??"

314222 Mitsmann's Avatar

επισης ταηλερ δαρδεν, το "κατα τεκμηριο ψευτης και ανηθικος και υπευθυνος για το Κακο, Ολυμπιακος" ειναι κατα τεκμηριο γελοιο. Αν εσυ εισαι 17 π.χ. δε φταιω εγω.
    "Τι χτυπαω??"

Αδερφια, δεν καταλαβαινόμαστε. Η' εγώ δεν ξέρω να γράφω ή εσεις δεν ξέρετε να διαβάζετε. Εξίσου πιθανά και τα δυο. Και προφανώς και κάνω τη δευτερη φωνή στο γέλιο.

All right, ασ σοβαρευτούμε λοιπόν τώρα και ας αφήσουμε τις ηλίθιες μαλακίες περί ηθικολογίας και του κακού πολυμετοχικού που άρπαξε τσάμπα μέσα από τα χέρια της χανούμας την πρώην σημαία της..
    Το ηθικό επιχείρημα περί Μιχαλάκη - Κηπουρού δεν το έπιασα..Ποιος είχε πει τότενες για ανήθικο γαύρο; Για καριόλη κηπουρό μάλλον μιλάγαμε που σαν ξεκάθαρος και ατόφιος επαγγελματίας φόρεσε την κόκκινη προβειά!

Και ας πάμε και λιγουλάκι στο δια ταύτα..
    Ρε τσούζει πιθανόν (δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε) που η τσιγκουνιά και η μαλάκυνση του πράκτορος σας έκανε να χάσετε το μοναδικό αξιόλογο Έλληνα παίχτη nowadayz, σε μια θέση που επαναλαμβάνω ΠΟΝΑΤΕ πιο πολύ απ'ότι εμείς;
    Γιατί για εμάς τη θεωρώ περιττή μεταγραφή, ποιοτική μεν, αλλά σε θέση που δε θέλω να αποχωρήσει ούτε ο ΣΙΜΑΟΣ ούτε ο ΜΑΤΟΣ!

Πείτε μου ότι έχω άδικο και ότι κάνετε το σταυρό σας πριν κοιμηθείτε τα βράδια, και πάτε στην εκκλησία!
    ....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Entrancemperium View Post
    Ρε τσούζει πιθανόν (δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε) που η τσιγκουνιά και η μαλάκυνση του πράκτορος σας έκανε να χάσετε το μοναδικό αξιόλογο Έλληνα παίχτη nowadayz, σε μια θέση που επαναλαμβάνω ΠΟΝΑΤΕ πιο πολύ απ'ότι εμείς;
    Παω να κλαψω.

Tags for this Thread