-
lcsgp
Τι ακριβως θες να σου πω, δε στα λεω καλα, δε στα λεω ωραια?
Δεν ειμαι ταυτισμενος με την ομαδα μου, ουτε με τους τιτλους της ουτε με εναν παικτη της. Εχω μια αλφα συμπαθεια, αλλα δεν τη θεωρω ουτε ΙΔΕΑ, ουτε ΤΙΜΗ, ειναι απλα μια ποδοσφαιρικη ομαδα της οποιας προτιμω το ποδοσφαιρο που παιζει (οχι αναγκαστικα την ποιοτητα, οσο το στυλ, δηλαδη το οσα πανε κι οσα ερθουν που ειχαμε συνηθισει σε ολα τα 90'ς και στα early 00'ς, αλλοτε με παταγωδεις αποτυχιες κι αλλοτε με εκπληκτικες νικες).
Απο κει και περα, οταν πιανουμε κουβεντα για τον Κατσουρανη και εσυ για καποιο λογο τσαντιζεσαι επειδη ανακαλυπτεις οτι μπορει και καποιος που ειναι Ολυμπιακος να εχει αποψη επι του θεματος, τοτε φιλε μου δεν ειναι δικο μου το προβλημα, αλλα δικο σου. Και οπως σου ειπε και στην προηγουμενη σελιδα ο Μιτσμανν, το επιχειρημα "ναι αλλα κι εσεις" ειναι πιο ξεπλυμμενο κι απο μπλουζα ρειβερ γκρουπι που εχει ακολουθησει τους Astral Projection στο τελευταιο τους world tour.
Το πραγματικο ερωτημα ειναι γιατι προσπαθω ομως, δεν περιμενω να με κατανοησεις οπως και να χει. Παραμενει πουστια αυτο με τον Κατσουρανη ε.
Tags for this Thread