'Aνετα ένα από τα μεγαλύτερα θρεντ ελιτισμού στο ηαρ για το ποιός είναι
πιο ψαγμένος με την ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ.
Να πω και γω την ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ ΜΟΥ
Στα ΑΡΧΙΔΙΑ του καρχααρτ (τα δικά μου δεν είναι τόσο μεγάλα) αν οι μισοί
γελάσετε με αυτό τον δίσκο, στα αρχίδια του κάρχααρτ το τι στίχους έχει.
Η ατμόσφαιρα που βγάζει αυτός ο δίσκος στο συνολό του είναι μαυρίλα και κατάθλιψη για μένα.
Σε άλλα νέα, οι πρώτοι δίσκοι των νταρκθροουν(που δεν έχω ακούσει κανέναν-έτσι για να το παίξω μεταλλάς) και φυσικά το winter της torri amos που μας γαμάει καλά όλους.
Kill the wise one!
πω ρε άνιμε, αφού σε χαλάει το φόρουμ τόσο, τι ποστάρεις? άμα είναι να παίρνουμε ένα τέτοιο ηλίθιο κυνικό στυλάκι για να αποφεύγουμε μήπως και μας τη ΠΕΙ κάποιος για το μέινστριμ άλμπουμ που ποστάρουμε, τότε γάμησε τα. Ότι έχει βέβαια ένα μεγάλο ποσοστό μαυρίλας το λατερλάτους, το έχει, αλλά δεν είναι τόσο μονοδιάστατο για να δικαιολογήσει και το τίτλο του θρεντ.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
έχει lateralus-disposition-reflection έτσι; watch the weather change, keep going/spiral out, έχει τα i'll wait it out στο the patient, έχει τα let go let go LET GOOO στο grudge, οκεη εχει και το ticks & leeches αλλά γενικά παραείναι ελπιδοφόρο και transcedental.
Άμα με χάλαγε, δεν θα πόσταρα
Απλά θέλω να μπω στην ΚΛΙΚΑ με τους ΓΑΜΑΤΟΥΣ
και ποστάρω έτσι μια στο τόσο, μπας και.
Πιο σοβαρά λοιπόν, όχι δεν με χαλάει τίποτα και εκτός αυτού, ον τόπικ, ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα το τι είναι μαύρη μαυρίλα
Δεν έχουμε όλοι τα ίδια ακούσματα.Όποιος θέλει ας κράξει.
Kill the wise one!
Κρα και πάλι κρα τα κοράκια στην ταρά
το Τούλ και μένα με φερνει μια μαυρίλα αλλά σε πολύ συγκεκριμένα κομμάτια.Ή μάλλον φόβο μπορω να πω. Είδικά σε κείνο το ιντερλούδιο που γουργουρίζει η γάτα όταν το χα ακούσει πρώτη φορα ήταν βραδυ τσιτα ακουστικά στο κρεβάτι για ύπνο και μου πήγε ζουμάκι.
απλα οπως λέει κι ο φθόγγος γενικότερα ο δίσκος δεν είναι μονοδιάστατος (μόνο μαυρίλα, μόνο καταθλιψη). Έχει και ΤΙΜΙΑ ΠΟΡΩΣΗ.
εμένα κατάθλιψη με πιάνει με το If Then Else από τους The Gathering.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
If I should fall to the field. Νταουνιασμα(σικ), τουλαχιστον σε μενα πιανει.
Για λαητ καταθλιψη απο μαλακιες χωρισμου κι ετσι, ο δισκος ειναι ενας και ακουει στο ονομα parallels.-
Απλά εμένα μου χει κάτσει έτσι το λατεραλους. Δηλαδή παίζει να το χω ακούσει μόνο σε τέτοιες στιγμές, γενικά ο δίσκος αν και έχει τα κομμάτια πορωση, μου βγάζει κάτι το εντελώς καταθλιπτικό.
Α, ναι. Και αυτό:
To μόνο που με ξενερώνει σε αυτόν τον δίσκο είναι ότι μάλλον ο χελχαμερ ηχογράφησε μόνο ένα κομμάτι, αλλά σαν μαυρίλα, ε, ντάξει.
Eπίσης
γιατί έχει το ομώνυμο, το οποίο είναι κάπως έτσι![]()
Kill the wise one!
Χαχαχ ναι τον μαθαμε κι εμεις. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
Το to the field κομματος παντως. Δεν εχω ασχοληθει να ακουσω αλλα απο βον τιλλ, (πρωτα εμαθα βον τιλλ και μετα νιουροσις μπαη δε γουεη, :σαη: ), αλλα ενας φιλος που μου τα εχει προτεινει ολα αυτα λεει οτι εχει βγαλει πολυ καλυτερα.
de kserw ti lete, emena me pianei apisteuta o akolou8os DISKAROS
![]()
Τώρα που το θυμήθικα..
Generally more worried than married.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλα
Εγγυημένη καλοκαιρινή κατάθλιψη για όποιον ενδιαφέρεται.
Δοκιμασμένα.
http://www.fourteeng.net/Logos/misc/sentenced-tcwl.jpg
mayri katathlipsi kai melanxolia apo mastores tou eidous!!!!!!![]()