τα ρινισματα παστουρμα και τις προκες ξεχασες
τα ρινισματα παστουρμα και τις προκες ξεχασες
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
ωραιο το jack-dramb-amaretto ...
στο τελος για να φτιαξει η αναπνοη δοκιμασε και cointreu / tequila / sambuca / triple sec / creme de menthe 1 μερος απο το καθενα σε σεικερ
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Δε με τρελαινει κανενα απο ολα αυτα τα Friday's, Applebee's, Palmie Bistro κτλ. Προτιμω απο burgerαδικο κανονικο και σου προτεινω κι εσενα το Simply Burgers που νομιζω σε μερικες περιοχες εχει να κατσεις κιολας, φυσικα οχι οσο "κυριλατο" περιβαλλον (μη χεσω με τους μαλακες) οσο στα προαναφερθεντα καταστηματα.
εγω μια φορα που φαγα στα φραιντεις για δεν είχε τίποτα αλλο ανοιχτό εκει γύρω, πήρα κατι φτερούγες με καυτερη σάλτσα που σόρρυ κιολας (αηδία γιατι όταν το δείτε αυτό θα τρώτε, γιατι είναι το ποστ γουατ γιου ίτ) όταν εχεζα εκαιγε ο κώλος μου.
και δεν ξαναφαγα.
και εκτός απο τον κώλο, πήρε φωτια και η τσέπη μας. να παν να γαμηθουν
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
καλά δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι είχα να φάω μπέργκερ κανά 2 χρόνια, αλλα μου φάνηκε τελειότης το σημερινό.
τα σιμπλ μπέργκερς μου τα προτείνανε σήμερα φίξερ. αυτά δεν είναι που έχουν και ντόκτορ πέπερς?
i need feminime venoms in order to function with the system.
Αν εννοεις αυτο το σιχαμα που για καποιο λογο ειναι διασημο αναψυκτικο στο Αμερικα, δεν εχω ιδεα και προτιμω να μη μαθω ποτε γιατι ειναι ενα αθλιο πραγμα που δεν πινεται και μπροστα στην κοκα κολα ειδικα ειναι σαν δηλητηριο. Αλλα γενικα ειναι η πιο γνωστη αλυσιδα burgerαδικων, αν και εχω βρει και αλλα αρκετα καλ εδω κοντα στην περιοχη, γενικα ο κλαδος γνωριζει αυξηση δημοτικοτητας τωρα τελευταιαΠαντως δεν ειπα οτι του Friday's δεν ειναι καλο, απλα δε με τρελαινει κιολας. Αν ειχα 2 χρονια να φαω burger παιζει να μου φαινοταν οτι πιο θεικο υπαρχει στον κλαδο
.
www.burgers.gr
Παρε εδω το λινκ. Αν σαρεσουν τα καυτερα, το El Diablo οριζει την τελειοτητα. Εχει κι αλλα καλα, κατι California Chicken με κοτοπουλο κτλ. Εδω και κανα χρονο τρωω δυο φορες το μηνα σιγουρα![]()
τι λες ρε ΚΤΗΝΟΣ
το χαλβα τον εκανες ψητό? Γιατί είχα κατι προτασεις του στύλ, βαζεις στρώσεις λεπτες φετες μήλου απο πάνω χαλβα και παραπανω παλι μήλο το πλακώνεις με κανέλα και το ψήνεις. Και ΓΑΜΑΕΙ.
τα σαρμαδάκια φανταζομαι εννοείς ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΟ.
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ
ΕΞΩ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΣΑΡΜΑΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ
Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΜΕ ΠΙΑΣΕ ΛΙΓΟΥΡΑ.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.