Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 162

Thread: Αντιεξουσιαστική Κίνηση

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Λοιπόν εγώ είχα ενοχλήσει ξανά τη ΛΚ για το θέμα παλιότερα και δεν είχα δώσει όρκο σιωπής, οπότε μπορώ να σας πω ότι άτομα από ΑΚ είχαν κάνει τη σκούπα στα πρεζάκια στα εξάρχεια πριν από λίγα χρόνια, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει ευθύνη η ΑΚ γι'αυτό.

Τσουτσέκια του ΦΛΟΚΑ οι ΑΚίτες λοιπόν. Άντε πείτε κι άλλα.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member Midnight's Avatar

Μια χαρά λέγονται αυτά από το internet, δεν κατάλαβα...
    Στη Θεσσαλονίκη είχαν αράξει έξω από τα γραφεία της Αναρχικής Αρχειοθήκης με λοστάρια και κράνη και περίμεναν τα παιδιά να βγουν έξω για να τους γαμήσουν στο ξύλο, για ψίλου πήδημα...
    Άσε που 'χαν κλείσει αιχμάλωτο σχεδόν ένα σύντροφο στο δωμάτιό του στη φοιτητική εστία με την υποψία ότι είχε κλέψει κάτι από το Πανεπιστήμιο...
    Αλλά, αν δεν είσαι αναρχικός, οι διαφορές θα σου φαίνονται γελοίες, όντως.
    Και αν δεν είσαι αναρχικός, επίσης, μάλλον την ΑΚ θα προτιμάς, γιατί είσαι συνηθισμένος σε μη εξεγερσιακές μορφές πάλης, τις οποίες οι ΑΚ στηρίζει.
    Δε με απασχολεί ποιοι προτιμούν την ΑΚ και ποιοι τους υπόλοιπους (λες και οι υπόλοιποι είμαστε εννοιαίο πράγμα), ούτε το να θάψω την ΑΚ (και αν το έκανα μόλις τώρα, είναι γιατί βαρέθηκα να βλέπω σχόλια τύπου "αναρχικοί" χωρίς καγκουριά).
    Δεν είναι αναρχικοί και το δηλώνουν πολλές φορές και οι ίδιοι.
    Είναι 'αντιεξουσιαστές'...όρος που χρησιμοποιείται για πολλούς ανθρώπους, όχι για τους αναρχικούς αποκλειστικά, και για μένα δεν είναι ξεκάθαρος πολιτικός όρος.
    Δεν τους κατηγορώ, δε με νοιάζει τι κάνουν, εδώ για να πούμε διαφορές μπήκαμε αλλά η συζήτηση αμέσως πήγε στο ποιος την έχει μεγαλύτερη.
    Η ΑΚ δεν έχει σχέση με τον ελληνικό αναρχικό χώρο...πάει και τελείωσε, αυτό είναι δεδομένο, ο ίδιος ο χώρος δεν τη θεωρεί κομάτι του και αυτό τα λέει και τα λήγει όλα.
    Τώρα, το ποιος είναι ο πιο γαμιάς της υπόθεσης...ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα!
    Έχω ήδη αναφέρει σε άλλο σχόλιο τις διαφορές όπως τις βλέπω εγώ, όποιος θέλει του ρίχνει μια ματιά και πιστεύω πως θα πάψει να κάνει ανούσια σχόλια κι ερωτήσεις μετά από αυτό.
    ART IS A BLAST!!!

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

Λοιπόν εγώ είχα ενοχλήσει ξανά τη ΛΚ για το θέμα παλιότερα και δεν είχα δώσει όρκο σιωπής, οπότε μπορώ να σας πω ότι άτομα από ΑΚ είχαν κάνει τη σκούπα στα πρεζάκια στα εξάρχεια πριν από λίγα χρόνια, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει ευθύνη η ΑΚ γι'αυτό.
    8a mporouses na to grapseis ligo noritera na min egrafa tsampa.
    an k edosa kapoies parapano plirofories.

satan was a lez

Quote Originally Posted by Midnight View Post
    Και αν δεν είσαι αναρχικός, επίσης, μάλλον την ΑΚ θα προτιμάς, γιατί είσαι συνηθισμένος σε μη εξεγερσιακές μορφές πάλης, τις οποίες οι ΑΚ στηρίζει.
    Δε με απασχολεί ποιοι προτιμούν την ΑΚ και ποιοι τους υπόλοιπους (λες και οι υπόλοιποι είμαστε εννοιαίο πράγμα), ούτε το να θάψω την ΑΚ (και αν το έκανα μόλις τώρα, είναι γιατί βαρέθηκα να βλέπω σχόλια τύπου "αναρχικοί" χωρίς καγκουριά).
    1) ...ή μπορεί να προτιμάς "μη εξεγερσιακές μορφές πάλης", τουλάχιστον στην παρούσα συγκυρία. Είναι λίγο υποτιμητικό το "γιατί είσαι συνηθισμένος".
    2) Το σκέφτηκα ότι μπορεί το "υπόλοιποι" να παρεξηγηθεί, αλλά δεν εννοούσα ότι είναι ένα, το εννοούσα ως υπόλοιποι που σπάζονται με την ΑΚ.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Σαν τους τροτσκιστές είστε ρε πούστη μου.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    vasika stin a8ina pou ime8a pio polloi k do3a ton panaga8o exoume polles omades, oi alfakapites dikeomatika kataktoun to va8ro me tous xiroterous.

stin eparxia vevea einai allios ap' oso exw ma8ei.
    alla den 3erw an einai kalo 'i kako auto.
    alla den einai k to 8ema mas twra.
    Ε, αυτό βασικά. Γενικώς ακούω πολύ άσχημα πράγματα για την ΑΚ (όχι πάντα τεκμηριωμένα) αλλά στην Πάτρα τουλάχιστον είναι η πιο σοβαρή αυτόνομη συνέλευση που υπάρχει.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Quote Originally Posted by Midnight View Post
    1) ...ή μπορεί να προτιμάς "μη εξεγερσιακές μορφές πάλης", τουλάχιστον στην παρούσα συγκυρία. Είναι λίγο υποτιμητικό το "γιατί είσαι συνηθισμένος".
    2) Το σκέφτηκα ότι μπορεί το "υπόλοιποι" να παρεξηγηθεί, αλλά δεν εννοούσα ότι είναι ένα, το εννοούσα ως υπόλοιποι που σπάζονται με την ΑΚ.
    Δε θέλω να υποτιμήσω κανέναν, αν όμως κάποιος νιώθει να τον υποτιμούν τα λόγια μου δεν είναι δική μου δουλειά. Άλλωστε, ούτε δημοκράτης είμαι ούτε εναλλακτικός. Τους συντρόφους μου τους σέβομαι (όσο και αν διαφωνώ μαζί τους) γιατί στέκονται στο πλάι μου. Η ΑΚ μπορεί να νιώθει συμπολεμιστές της τους αριστερούς, τους alternative και αρκετούς άλλους με τους οποίους εγώ δεν έχω σχέση, είναι δικαίωμά της αναφαίρετο. Όμως, δε μπορεί κανείς να μου ζητήσει να την εκτιμώ και να τη σέβομαι! Όπως κι εγώ δε ζητάω κάτι τέτοιο από κείνη. Θέλω να με μισεί και στο πρόσωπό μου να βλέπει το αίμα που πρόδωσε και την απέχθεια για τις συστημικές μορφές "πάλης" που έχει επιλέξει! Οι αριστεροί είναι θεσμικοί και το λένε και είναι τιμή τους. Όχι όμως από τη μια να μου το παίζεις αντιεξουσιαστής και από την άλλη να μου βγαίνεις στα κανάλια και να τραμπουκίζεις ανθρώπους που υποτίθεται πως είναι σύντροφοί σου, μόνο και μόνο επειδή σε κριτικάρουν γι' αυτό που κάνεις!
    ART IS A BLAST!!!

Τέλος πάντων, το θέμα το έχουμε επεκτίνει πάρα πολύ και δε νομίζω ότι είναι ότι πιο κατάλληλο για συζήτηση σε ένα forum όπως το Electric Requiem...
    Πέρα από τις προσωπικές απόψεις του καθενός, υπάρχει και η γενική άποψη που θέλει την ΑΚ μη αναρχική. Καλό θα είναι κανείς όμως να μιλήσει και με ΑΚίτες και με παιδιά του αναρχικού χώρου και να παρακολουθήσει θέσεις και δράσεις όλων μέσα στο χρόνο για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
    ART IS A BLAST!!!

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    vasika stin a8ina pou ime8a pio polloi k do3a ton panaga8o exoume polles omades, oi alfakapites dikeomatika kataktoun to va8ro me tous xiroterous.

stin eparxia vevea einai allios ap' oso exw ma8ei.
    alla den 3erw an einai kalo 'i kako auto.
    alla den einai k to 8ema mas twra.
    Ε, αυτό βασικά. Γενικώς ακούω πολύ άσχημα πράγματα για την ΑΚ (όχι πάντα τεκμηριωμένα) αλλά στην Πάτρα τουλάχιστον είναι η πιο σοβαρή αυτόνομη συνέλευση που υπάρχει.
    Ίσως να είναι η πιο σοβαρή Αυτόνομη συνέλευση...οι αυτονομία και η αναρχία όμως δεν έχουν σχέση.
    ART IS A BLAST!!!

Ναι, ανάμεσα σ' όλες τις συνελεύσεις εννοώ, Κατάληψης Παραρτήματος, Anatopia, Παλιά Πόλη, συνελεύσεις πολυκατοικιών, όλες.

ρινς antimusic's Avatar

τι θα ήταν κατάλληλο για ένα φόρουμ όπως το electric requiem κατά τη γνώμη σου;
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

ολοκαύτωμα

ρινς antimusic's Avatar

ποκοπίκο φτάσε τα 1000 ποστς και ξαναέλα.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Ναι, ανάμεσα σ' όλες τις συνελεύσεις εννοώ, Κατάληψης Παραρτήματος, Anatopia, Παλιά Πόλη, συνελεύσεις πολυκατοικιών, όλες.
    Κοίτα, ως μέλος του χώρου μόνο σοβαρή δεν μπορώ να τη θεωρήσω.
    Και φυσικά δεν είμαι αντικειμενικός! Μιλάω ως αναρχικός που τα βλέπει από μέσα από δική του οπτική γωνία, όχι ως άτομο που έχει σφαιρική εικόνα από έξω.
    Αλλά δε με ενδιαφέρει, άλλωστε, να τα δω από έξω...
    ART IS A BLAST!!!

Quote Originally Posted by antimusic View Post
    ποκοπίκο φτάσε τα 1000 ποστς και ξαναέλα.
    Ορίστε;
    ART IS A BLAST!!!