Αυτό είναι το πιο κραυγαλέο; Πείτε τίποτα σοβαρό ντε.
Αυτό είναι το πιο κραυγαλέο; Πείτε τίποτα σοβαρό ντε.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΑΑΚ ΕΙΝΑΙ...
ΑΚ;;;
ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΚΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΩΛΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ.
einai kravgaleo oso anafora tin nootropia tous.
apo kei k pera den 3erw, sovara twra, an kapoia pragmata legonte sto net.
aka. as vgalei kaneis allos xoli
satan was a lez
Εγώ δε ζητάω να βγάλετε χολή πάντως, περίμενα πάνω κάτω αυτά που είπε ο distortion, δηλαδή τις διαφορές της ΑΚ από τις υπόλοιπες ομάδες αντιεξουσιαστών/αναρχικών σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο, και ειδικότερα αυτές που κάνουν τους υπόλοιπους να αναφέρονται υποτιμητικά στην ΑΚ.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
λεηντικιλλερ δημοσια δεν λεγονται αλλα εμενα μου τα στελνεις ενα πμ γιατι μου γυριζουν τ'αντερο αλλα δεν ξερω αρκετα την ιστορια τους για να τους κραξω κι απο κει;
this is radio freedom.
Θέλω και γω πιεμ! Δε θα τα πω πουθενά! Τάφος λέμε!
κατω εσυ, βρωμοαστε προβοκατορα
this is radio freedom.
Από αυτά που έχετε πει πάντως, μόνο οι ΒΑΤΟΣ ΛΟΚΟΣ είναι καλύτεροι από τους Ακίτες.
kala egw na sas stilw pm, ti 8a dokete omws, giati eimai k xoris douleia toso kero?![]()
satan was a lez
Θα σου δώσω ένα θαμπζάπ!
έντιτ : Στείλε όντως πιεμ ε. Ή και κάποιος άλλος που ξέρει τα ΑΠΟΚΡΥΦΑ των ΑΚιτών.
Λοιπόν εγώ είχα ενοχλήσει ξανά τη ΛΚ για το θέμα παλιότερα και δεν είχα δώσει όρκο σιωπής, οπότε μπορώ να σας πω ότι άτομα από ΑΚ είχαν κάνει τη σκούπα στα πρεζάκια στα εξάρχεια πριν από λίγα χρόνια, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει ευθύνη η ΑΚ γι'αυτό.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;