weiss υπερβάλλω από τα νεύρα μου τεσπα ;queries σε sql και προσπαθω να βγαλω ακρη μονη μου γιατι λείπει ο προιστ. κ γω ενα κωλοπτυχιο λογιστικής εχω, αδσδσδδσδσδσδσδ και βέβαια μην διαλυσω και τη βάση που τρέχει το πρόγραμμα.![]()
weiss υπερβάλλω από τα νεύρα μου τεσπα ;queries σε sql και προσπαθω να βγαλω ακρη μονη μου γιατι λείπει ο προιστ. κ γω ενα κωλοπτυχιο λογιστικής εχω, αδσδσδδσδσδσδσδ και βέβαια μην διαλυσω και τη βάση που τρέχει το πρόγραμμα.![]()
γκούγκολ ιζ γιορ φριέντ.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
μας ταιζουν οι μαναδες των αλλοθρησκων![]()
να σημειωσω εδω οτι το αστειο με τους απογονους ειναι τοσο γκασμαδια οσο και το λαγοι.
συνεχισθε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Ποιο άλλο.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
είμαι ξύπνιος από τις 6.20 και έχω κάνει 6 ώρες διαδρομή σε βουνά κ λαγκάδια από τις οποίες η 1 σε δασική οδό... τώρα πρέπει να δουλέψω στο γραφείο.
... μάλλον στο FML έπρεπε να πάει![]()
Rock or Nothing
το μπηρες τον αερακο σου, σκεψου κι αυτούς που είναι σε γραφεία.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
είμαι σε γραφείο και έτοιμος για ύπνο.![]()
Rock or Nothing
Τι query θελετε να σας το γραψω εγω ρε ...
Υπαρχουν και χειροτερα.
Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλει να κάνει ο "erp / sap manager", ο οποιος και περιγραφει το προβλημα λαθος και νομιζει οτι εχει την λυση (ενω στην πραγματικοτητα δεν ξερει χριστο κλασσικα).
Τελος πολλαπλασιαστε χ 25 ... ε δεν εχει μονο μια βαση η εταιρια σας ετσι ?![]()
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Νταξ πάει πέρασε το σημερινό βάσανο. απλά είμαι σε λάθος θέση με μηδαμινές γνώσεις σε αυτό το θέμα (μαλλον στο ΦΜΛ επρεπε να γραψω λολ), φαντάζομαι πως το σαπ ειναι παλουκι