εξαρτάται από την επικοινωνία
εξαρτάται από την επικοινωνία
αχαχα, κάλκι εξακολουθείς να είσαι πολιτικά αυτιστικός ε; Τέσπα, όσον αφορά την όποια επανάσταση, είμαι της άποψης του μπουσκάλια ότι μόνο ο δυνατός μπορεί να είναι καλός, οπότε δεν περιμένω ουσιαστικά καλά πράγματα από κάποια επανάσταση πεινασμένων. Περιμένω μια αλλαγή που θα γίνει επειδή πρέπει να γίνει, επειδή είναι σωστό να γίνει και όχι επειδή κάποιοι τη χρειάζονται για να βελτιώσουν τη θέση τους.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Γουστάρω καταστασιακούς να κρεμάνε μεταμοντέρνους με τον Κάλκι ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΑ.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Καλά, άμα είναι να το ρίξουμε στη φιλοσοφία άσ'το. Εννοώ να αλλάξει κάτι επειδή θεωρούμε κάποια πράγματα στη σημερινή κατάσταση λάθος και κατ'επέκταση κάποια άλλα σωστά. Απλοϊκό παράδειγμα, θεωρούμε το ρουσφέτι λάθος οπότε προσπαθούμε σαν κοινωνία να το αποβάλουμε. Αν κάποιος το θεωρεί σωστό, ε προφανώς δε θα έρθει κάποια επανάσταση από αυτόν. Σε μεγαλύτερη κλίμακα, θα έλεγα ότι αν κάποια στιγμή συνειδητοποιήσουμε ή θεωρήσουμε ότι είναι λάθος η αντιπροσωπευτική δημοκρατία και σωστό να έχουμε σημαντικότερο λόγο στη ζωή μας από μια ψήφο κάθε τέσσερα χρόνια, μπορεί να έρθει μια ουσιαστική αλλαγή στην πολιτική ζωή.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Απομονώνεις την πρώτη φράση, ενώ σε συνδυασμό με τη συνέχεια του ποστ εννοούσα απλώς ότι δε μιλάω για κάτι "αντικειμενικά σωστό" αλλά για κάτι πολύ πιο πρακτικό και χειροπιαστό από φιλοσοφικά ερωτήματα τύπου "τι είναι σωστό και τι λάθος", "τι είναι καλό και τι κακό", "τι είναι η ζωή, τι είναι ο άνθρωπος" κοκ.
ασ'τον τρολλά στην τρόλλα του, γκέγκε;
this is radio freedom.