πασόκων παρακαλώ.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Μίλησα για την παρούσα κυβέρνηση προφανώς.
Επίσης
Eνοίκιο που με το ζόρι πληρώνουμε.
Εκλάπη και ήταν δώρο.
Αυτό είναι καταντια που απορρέει απο ένα σωρό άλλα προβληματα, δεν καταλαβαίνω γιατί το παρουσιάζεις σαν απόδειξη ευημερίας.
Δηλαδή αν δεν ήταν έτσι κάποιο ή όλα από τα παραπάνω θ' άλλαζε ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο;
Ότιναναι.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Ρε μαλακιστίρι σοβαρά τι πετάγεσαι? Είπα εγω πουθενά πως το πως βλεπω τον κόσμο έχει να κάνει με κάτι απο αυτά? Άλλος το πήγε εκεί και γιαυτό ακριβώς ρώτησα και αυτο
Πετάγεσαι σαν την πούτσα και λες πως δε μπορώ να κρατήσω ΕΓΩ τη συνοχή στην κουβέντα, όταν κάθε τόσο πετάγεται ο κάθε μαλάκας κι απο μια κουβέντα μου αραδιάζει σενάρια. Κι εσύ μαζι. Σκάσε απλά. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψιν πως είσαι ενα ζαμπλουτο καριολάκι που το παίζει επαναστάτης ενώ τα βρήκε όλα έτοιμα. Σκάσε. Μονο.
Last edited by Drumsick; 30-05-2009 at 14:14.
Τ' ακούτε κορίτσια; Είμαι ζάπλουτο καριολάκι, θα τα βρείτε όλα έτοιμα![]()
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
vasika otan 8eloume na stamatisoume mia sizitisi gia opoiondipote logo, stamatame na apantame k telos -opoios katalave, o,ti kataleve-.
satan was a lez
τρια γραμματα μονο φωτιζουν...
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Ένα τελευταίο πάνω σε αυτό.
Όταν μιλάω για ενασχόληση με την πολιτική, όπως είπα και παραπάνω, εννοώ τη συμμετοχη σε κόμματα και νεολαίες κομμάτων και παρακολούθηση συνελεύσεων και όλα αυτα τα χαζά (κατά τη γνώμη μου πάντα). Κοινώς, αυτό που κάποιοι ονομάζουν ΑΓΩΝΑ και πιστεύουν πως κάποια στιγμή θα οδηγήσει σε κάποιου είδους ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ η οποία με τη σειρά της θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου οπού όλοι θα ζουν αγαπημένοι και θα βρέχει χαρτονομίσματα.
Ο βασικότερος λόγος που επιλέγω να μην συμμετέχω σε όλα αυτά, δεν είναι επειδη μ'αρέσει η υπάρχουσα κατάσταση. Αν μη τι άλλο. Κατα τη γνώμη μου απλά, η όποια επανάσταση δεν θα έρθει με συζητήσεις και προκυρήξεις. Δεν θα έρθει μέσα απο τον οργανωμένο συνδικαλισμό και την πλύση εγκεφάλου, ούτε μέσα απο τα φεστιβαλ κνε και αναιρέσεις, ούτε μέσα απο τις πορείες που η ίδια κυβέρνηση επιτρέπει κτλ.
Η επανάσταση θα έρθει όταν έρθει και η ΠΕΙΝΑ. Η πραγματική πείνα. Όταν ολοι οι πολίτες θα έχουν φτάσει στο αμην, κι όχι μόνο κάτι ομάδες 20άρηδων που την έχουν δει Che.
Αυτό εννοούσα "όταν ο κόσμος βγει στους δρόμους για να τα γαμήσει όλα, θα είμαι κι εγώ εκεί". Με άλλα λόγια δεν πιστεύω πως όλες αυτές οι παραπάνω ενεργειες "προετοιμάζουν το έδαφος" για κάποια επανάσταση και γι'αυτό και τις θεωρώ ανούσιες και χαζές. Κι ούτε πιστεύω πως μπορεί να επιτευχθεί πραγματική εννότητα και αλλήλεγύη ανάμεσα σε ανθρώπους χάρη σε συνθήματα και σημαίες. Πρέπει ο άνθρωπος να νιώσει πραγματική απειλη, να οργιστεί, να ξυπνήσουν μέσα του άλλου είδους ένστικτα για να βγει στους δρόμους και να τα γαμήσει όλα, να παλέψει για έναν κοινό σκοπό. Και όταν συμβεί κάτι τέτοιο, δεν θα έχει παίξει κανένα ρόλο το πόσους ριζοσπάστες μοίρασες και πόσες συνελεύσεις παρακολούθησες με ευλάβια.
Με εκτίμηση,
Ζόμπι
ιν γιορ χεεεεντ
ιν γιορ χεεεεεεεεντ
ζομπι.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Καυλώνω όταν μιλάς με επιχειρήματα.
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.