Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 164

Thread: Split από post pix - πασοκάρα dragon - απολιτίκ drumsick

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Είναι fake δεν παίζει.
    Κλασική πασοκική αντιμετώπιση των πραγμάτων, παντελής έλλειψη επιχειρημάτων και άνανδρες φραστικές (ή μήπως και όχι μόνο;; ) επιθέσεις.

Λυπάμαι για την κατάντια σου.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by Kalt View Post
    Ρε Χ, μια ερώτηση να σε κάνω. Αν σου λέγανε ''μπαίνεις αυρίο στο Δημόσιο'' θα λεγες όχι;
    Αν και η ερώτηση σου δεν έχει καμία επαφή με οτι συζητάμε, θα σου απαντήσω.
    Φυσικά και όχι. Δεν περνάω όμως το χρόνο μου γλείφοντας κωλοτρυπίδες νεοδημοκρατών για να πετύχω κάτι τέτοιο.

πασόκων παρακαλώ.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Μίλησα για την παρούσα κυβέρνηση προφανώς.

Επίσης

Το να έχεις το σπιτάκι σου
    Eνοίκιο που με το ζόρι πληρώνουμε.

τη φωτογραφικούλα σου
    Εκλάπη και ήταν δώρο.

το ίντερνέτ σου 15 ώρες το 24ωρο
    Αυτό είναι καταντια που απορρέει απο ένα σωρό άλλα προβληματα, δεν καταλαβαίνω γιατί το παρουσιάζεις σαν απόδειξη ευημερίας.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Δηλαδή αν δεν ήταν έτσι κάποιο ή όλα από τα παραπάνω θ' άλλαζε ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο;

Ότιναναι.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Ρε μαλακιστίρι σοβαρά τι πετάγεσαι? Είπα εγω πουθενά πως το πως βλεπω τον κόσμο έχει να κάνει με κάτι απο αυτά? Άλλος το πήγε εκεί και γιαυτό ακριβώς ρώτησα και αυτο

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Γιατί ρε ντράγκονλορντ πιάνεσαι απο κουβέντες μου οι οποίες απλώς θέλουν να ενισχύσουν αυτά που λέω και δεν είναι η βάση των επιχειρημάτων μου αλλά ούτε το αντικείμενο συζητησής μας?

Πετάγεσαι σαν την πούτσα και λες πως δε μπορώ να κρατήσω ΕΓΩ τη συνοχή στην κουβέντα, όταν κάθε τόσο πετάγεται ο κάθε μαλάκας κι απο μια κουβέντα μου αραδιάζει σενάρια. Κι εσύ μαζι. Σκάσε απλά. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψιν πως είσαι ενα ζαμπλουτο καριολάκι που το παίζει επαναστάτης ενώ τα βρήκε όλα έτοιμα. Σκάσε. Μονο.
    Last edited by Drumsick; 30-05-2009 at 14:14.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Τ' ακούτε κορίτσια; Είμαι ζάπλουτο καριολάκι, θα τα βρείτε όλα έτοιμα
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

vasika otan 8eloume na stamatisoume mia sizitisi gia opoiondipote logo, stamatame na apantame k telos -opoios katalave, o,ti kataleve-.

satan was a lez

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    εχετε καταλαβει οτι η Χ με τον ορο "πολιτικη" εννοει τον οργανωμενο συνδικαλισμο, ετσι; δλδ και παλι διαφωνω μ'αυτα που λεει αλλα οκ, δεν κανετε κουβεντα μιλωντας για αλλο πραγμα.
    Α, με τα "πότε νοιάστηκε ο κόσμος για μένα για να νοιαστώ εγώ γι'αυτόν" και "θέλω ένα πιάτο φαϊ για τα επόμενα 50 χρόνια και μετά θα ψοφήσω και δε θα με νοιάζει τίποτα" εννοούσε "πότε έκανε κάτι το Π.Α.ΜΕ. για μένα για να πάω κι εγώ να ψηφίσω ΚΚΕ" και... χμ, για το άλλο δεν μπορώ καν να βρω άκυρο παραλληλισμό.
    ναι, αυτο εννοει. πιστευει οτι η μονη πολιτικη συμμετοχη ειναι μεσω οργανωσεων, τραγουδωντας ανταρτικα, σηκωνοντας μπλε σημαιες, κανοντας πογκρομ στους μπατσους και σταζοντας σαλια γυρω απο μια καλπη. αν καταλαβα λαθος ας το πει η ιδια.
    Καλά είσαι κι εσύ ο άνθρωπος-στερεότυπο.

ΤΟ ΕΑΜ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
    ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Καλά είσαι κι εσύ ο άνθρωπος-στερεότυπο.

ΤΟ ΕΑΜ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
    ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ
    . . . *εντοπιστε την αντιφατικη ειρωνια*

αλλα επειδη περναμε καλα:
    ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ
    ΖΗΗΗΤΩ ΖΗΗΗΤΩ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΑ-Α-Α-ΑΜ
    this is radio freedom.

Senior Member freak brother's Avatar

τρια γραμματα μονο φωτιζουν...
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    το γεγονός ότι "δεν έχεις πίστη στον άνθρωπο" και ότι περιμένεις κάποιον άλλο να κατεβεί πρώτα στον δρόμο για να τα "γαμήσεις και εσύ" συνεχίζουν να σε βάζουν στην πρώτη κατηγορία, γιατί στο γαμημένο αυτό κόσμο δε μετράει η πρόθεση, αλλά η πράξη.
    Ένα τελευταίο πάνω σε αυτό.

Όταν μιλάω για ενασχόληση με την πολιτική, όπως είπα και παραπάνω, εννοώ τη συμμετοχη σε κόμματα και νεολαίες κομμάτων και παρακολούθηση συνελεύσεων και όλα αυτα τα χαζά (κατά τη γνώμη μου πάντα). Κοινώς, αυτό που κάποιοι ονομάζουν ΑΓΩΝΑ και πιστεύουν πως κάποια στιγμή θα οδηγήσει σε κάποιου είδους ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ η οποία με τη σειρά της θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου οπού όλοι θα ζουν αγαπημένοι και θα βρέχει χαρτονομίσματα.

Ο βασικότερος λόγος που επιλέγω να μην συμμετέχω σε όλα αυτά, δεν είναι επειδη μ'αρέσει η υπάρχουσα κατάσταση. Αν μη τι άλλο. Κατα τη γνώμη μου απλά, η όποια επανάσταση δεν θα έρθει με συζητήσεις και προκυρήξεις. Δεν θα έρθει μέσα απο τον οργανωμένο συνδικαλισμό και την πλύση εγκεφάλου, ούτε μέσα απο τα φεστιβαλ κνε και αναιρέσεις, ούτε μέσα απο τις πορείες που η ίδια κυβέρνηση επιτρέπει κτλ.
    Η επανάσταση θα έρθει όταν έρθει και η ΠΕΙΝΑ. Η πραγματική πείνα. Όταν ολοι οι πολίτες θα έχουν φτάσει στο αμην, κι όχι μόνο κάτι ομάδες 20άρηδων που την έχουν δει Che.

Αυτό εννοούσα "όταν ο κόσμος βγει στους δρόμους για να τα γαμήσει όλα, θα είμαι κι εγώ εκεί". Με άλλα λόγια δεν πιστεύω πως όλες αυτές οι παραπάνω ενεργειες "προετοιμάζουν το έδαφος" για κάποια επανάσταση και γι'αυτό και τις θεωρώ ανούσιες και χαζές. Κι ούτε πιστεύω πως μπορεί να επιτευχθεί πραγματική εννότητα και αλλήλεγύη ανάμεσα σε ανθρώπους χάρη σε συνθήματα και σημαίες. Πρέπει ο άνθρωπος να νιώσει πραγματική απειλη, να οργιστεί, να ξυπνήσουν μέσα του άλλου είδους ένστικτα για να βγει στους δρόμους και να τα γαμήσει όλα, να παλέψει για έναν κοινό σκοπό. Και όταν συμβεί κάτι τέτοιο, δεν θα έχει παίξει κανένα ρόλο το πόσους ριζοσπάστες μοίρασες και πόσες συνελεύσεις παρακολούθησες με ευλάβια.

Με εκτίμηση,

Ζόμπι

Anti-Hero Reject's Avatar

ιν γιορ χεεεεντ
    ιν γιορ χεεεεεεεεντ
    ζομπι.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Καυλώνω όταν μιλάς με επιχειρήματα.

Senior Peligro dopefiend's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Όταν μιλάω για ενασχόληση με την πολιτική, όπως είπα και παραπάνω, εννοώ τη συμμετοχη σε κόμματα και νεολαίες κομμάτων και παρακολούθηση συνελεύσεων και όλα αυτα τα χαζά (κατά τη γνώμη μου πάντα). Κοινώς, αυτό που κάποιοι ονομάζουν ΑΓΩΝΑ και πιστεύουν πως κάποια στιγμή θα οδηγήσει σε κάποιου είδους ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ η οποία με τη σειρά της θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου οπού όλοι θα ζουν αγαπημένοι και θα βρέχει χαρτονομίσματα.
    βέβαια όταν μιλάμε για ενασχόληση με την πολιτική δεν έχει σχέση με αυτά που λες. άλλο πολιτικοποιημένος κι άλλο κομματικοποιημένος (όπως είπε και κάποιος άλλος). ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό (λίγο αργά τώρα αφου...)

We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.