Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Πεκίνο
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Κινέζος, κάτοικος της πόλης Γκουανγκζού, εξοργίστηκε όταν συμπατριώτης του απειλούσε επί πέντε ώρες ότι θα αυτοκτονήσει, αλλά δεν το έκανε, και τον έσπρωξε στο κενό...
Ο απόστρατος αξιωματικός Λιάν Ζιανσένγκ, 66 χρόνων, πέρασε από τον κλοιό των αστυνομικών, πλησίασε τον Τσεν Φουκάο και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει από τη γέφυρα.
Ο Τσεν βρισκόταν στο ίδιο σημείο απειλώντας ότι θα πέσει τουλάχιστον πέντε ώρες, προκαλώντας χάος στην κυκλοφορία.
«Τον έσπρωξα γιατί άνθρωποι σαν αυτόν είναι πολύ εγωιστές. Στην πραγματικότητα δεν έχουν το θάρρος να αυτοκτονήσουν. Αντίθετα θέλουν να προκαλέσουν την προσοχή της κοινής γνώμης και των αρχών στο πρόβλημά τους» δήλωσε ο αμετανόητος δράστης.
Ο Τσεν που έχει χρέος δύο εκατομμυρίων γιουάν (περίπου 300.000 δολάρια) έπεσε από ύψος οκτώ μέτρων σε φουσκωτό στρώμα, το οποίο ωστόσο δεν είχαν προλάβει οι πυροσβέστες να φουσκώσουν τελείως.
Νοσηλεύεται με τραύματα στους καρπούς και στην πλάτη.
Ο Λιάν συνελήφθη.
Ο Τσεν είναι ο δωδέκατος, από τις αρχές Απριλίου που απειλεί να αυτοκτονήσει από το ίδιο σημείο, τη γέφυρα Χαϊζού στο Γκουανγκζου.
Μέχρι τώρα κανείς δεν είχε πέσει, αλλά και κανέναν δεν είχαν σπρώξει...
θεος... ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΪΟΥ, ΟΛΟΙ ΣΤΗ METALARISSA!!1!
Είμαι ΑΠΑΛΕΥΤΟΣ. FML.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
γκουντ σαν γαμιεσαι παλιοξεσκιστρω,ηρθαμε στην τρυπα που δουλευεις καποιοι ερ χουλιγκανς και μας ειπε ενας μπουλης οτι σταματησες να δουλευεις.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
πεσμενο το ερ τις τελευταιες μερες!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
παμε μωρη μτορρεντ \μ/ επιτελους εφτιαξα τα πορτς και τρεχει οπως πρεπει
τρελλη βροχη εξω
Vielen Dank für alles was mal war
Εχω δει κατι γιαγιαδες που για να διωξουν τετοιου ειδους guests να κρεμανε σακουλακια με νερο.
Για τον ιδιο λογο που ειπε και η λεηντι.
Και μεγάλη μούφα επίσης. Έχουν γεμίσει τον τόπο και στη δουλειά και το τι ΣΚΑΤΟ έχουν οι βεράντες δεν περιγράφεται.
Δεν κοντράρουμε τις δεκαοχτούρες. Είναι σατανικά, μεταλαγμένα πλάσματα. Κάποια μέρα θα κατακτήσουν τον κόσμο.
Κατ' αρχάς, πως είσαι έτσι;
vasika oi gates 8a kataktisoun ton kosmo.
iparxei k analogo komixaki 4selido -den 8imame twra pianou.
satan was a lez
Νομίζω του Κρανιδιώτη είναι. Γαμάτο!