Pros to paron. To kammeno derma kai genika ta egkaumata einai polu epirreph stis molunseis. Mia lhgmenh krema shmainei oti exei perasei h drash tou sunthrhtikou pou einai upeu8uno gia thn mh anaptuksh mikroorganismwn sto skeuasma. Se sundiasmo me to thn exeis anoiksei, ara exei er8ei se epafh me ton aera ara kai me mikrobia, uparxei megalh pi8anothta na exie anaptux8ei kapoia apoikia mikrobiwn sthn krema.
Opote kane mia xarh ston eauto sou kai bale sto sugkekrimeno shmeio Fucidin, Fucicort h' opoia allh antimikrobiakh krema exei spiti.
Σε όλη την πλάτη δηλαδη?
Έλα ριλάξ.. Άι γουιλ σερβάιβ.
Ωχ ρε σταματα με την κινδυνολογία.. Ενα γαμημένο κάψιμο στην πλάτη είναι απ'αυτα που παθαίνει κάθε χρόνο όλη η έλλαδα.
Το βράδυ που πέρασε δεν κοιμήθηκα λεπτό, γιατί ένιωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου την 'γλυκιά αίσθηση' της κρίσης άσθματος, που τελικά ήταν αποτέλεσμα της γαμημένης αλλεργίας που έχω εδώ και χρόνια. Σπασμοδικές ανάσες, απίστευτος μυικός πόνος στην πλάτη (γιατί είμαι και ο ορισμός του κρέατος), μύξες, δύσπνοια, φτερνίσματα, φλέματα και ένας απίστευτος γαμώβηχας που σου γδέρνει το λαιμό μαζί με 2 κουταλιές περιστασιακού πανικού, συνιστούν μια 'αξέχαστη εμπειρία'.
Γαμιέται ή δε γαμιέται μετά;
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Η Αθήνα το καλοκαίρι τελικά είναι τελείως σκατά.
Αφόρητη ζέστη, έχω πονοκέφαλο και είμαι εξαντλημένος. Να μην ξεχάσω και την φαγούρα, FML.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
είναι το πρώτο καλοκαίρι που θα περάσω στην Αθήνα λόγω πρακτικής και το έχω ψιλοάγχος αν θα την παλέψω ή όχι. κ βλέπω ποστ βικότνι.
fuck MY life.
i need feminime venoms in order to function with the system.
Pragmatika omws.
Den einai katastrofologia.
Mh gamas to derma sou epeidh bariesai na pareis mia nea bepanthol apo to farmakeio ESTW.
An pali epimeneis, anamenw to post FYL pou 8a kaneis meta.
Omnia Mutantur, Nihil Interit
Το ER είναι η μάνα μου.
FML
Καλυτερα απο το να ειναι η μανα σου το ΕΡ.
με χωσανε στην δουλεια τεταρτη-πεμπτη.
το ζορι ειναι η πρωτη μερα.οχι μονο θα χασω τον τελικο τσουλου,αλλα εχει και ενα αφιερωμα στους ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ εησιντησι και θα μου σπασουν τα αρχιδια οοοολο το βραδυ.
οχι φακ μαι λαιφ,αλλα γαμω τον χριστουλι και ολα τα ευαγγελια και τα κορανια μαζι.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.