χαχαχα φασολάκια συσκεύαζα ρεεε στη γραμμή παραγωγής για να μου δείξει το σόι πως φτιάνς λεφτά στο αμέρικα.
χαχαχα φασολάκια συσκεύαζα ρεεε στη γραμμή παραγωγής για να μου δείξει το σόι πως φτιάνς λεφτά στο αμέρικα.
πατατάκια ξύδι πίνοντας χαηνεκεν (μπλιαχ αλλά αυτήν είχαμε).
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Όταν ήμουν μικρός και έβλεπα πολλά παιδικά και ήθελα και γω να γίνω σαν τους αγαπημένους μου ήρωες είχα κόλλημα με το φυστικοβούτυρο. Όταν μεγάλωσα και άρχισα να βλέπω τσόντες συνειδητοποίησα ότι δε μαρέσει. Σαν λιωμένα φουντούνια είναι, προτιμήστε τα κανονικά καλύτερα.
Πριν 2-3 βδομάδες βρήκα και πήρα από το Βερόπουλο αυτόαλλά εξακολουθεί να μη μαρέσει, αμ και ομολογώ ότι σε συνδυασμό με μαρμελάδα φράουλα δεν είναι άσχημο.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Ε ΠΟΥ ΠΑΣ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Μιλφεηγ και παστα τσοκολατα με φουντουκι.
It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
cream crackers
τα ΚΑΦΕ εννοειται γιατι ακουμε και sunn o
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
kerasia (enw vlepw nightmare on elm street)
![]()
το sex and the city μου λείπει.