Page 47 of 151 FirstFirst ... 3745464748495797147 ... LastLast
Results 691 to 705 of 2261

Thread: LOST (με spoilers) 2 [TV]

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Και εξηγω, γιατι με κραζει ο Οντονιαν σε διπλανο παραθυρο!!!
    Δεν εννοω οτι πρεπει να γραφουμε μονο καλα πραγματα για το Λοστ και ειπα οτι μπορει να μιλαει και η πωρωση φυσικα, αλλα οταν γραφουμε για μια γαμημενη σειρα που επι 5 χρονια μας εχει κρατησει το μυστηριο, η αγωνια, το wtf του ολου θεματος, η μαχη μεταξυ καλου και κακου και χιλια δυο αλλα πραγματα, και ξαφνικα μας ενοχλει Η ΦΤΗΝΗ ΗΘΟΠΟΙΙΑ (που εγω δεν ειδα, αλλα τεσπα) και μερικες ΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ σκηνες, μετα απο αυτο το επεισοδιο που εγιναν απειρα πραγματα, ε οκ, τι να πω εγω μετα, το Λοστ δεν ειναι ο απολυτος ρεαλισμος αν εχετε καταλαβει κιολας...
    χαχαχαχ ρε γκαζμά, στα λέω στο μσν και μου απαντάς στο ι αρ

Εντάξει, είπαμε, ο καθένας διασκεδάζει με τον τρόπο του, εμένα δε με πειράζει η έλλειψη ρεαλισμού σε μια σειρά (αν είναι δυνατόν, παίζω αρπιτζί), αλλά η έλλειψη συνέπειας στο που και πώς γαμάς το ρεαλισμό, σε συνδυασμό με άλλες μαλακίες που καλά κάνουν και δε σας ενδιαφέρουν, γιατί είμαι κομπλεξικός και έχω δει ίσα με 100 ολόκληρες σειρές.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Τελικά κάτι ήξερε το ΗΑΡ που σου έφαγε το ποστ
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

lcsgp FIXXXER's Avatar

Λολ, σπιριτκρασερ, αν δε σου αρεσει, μη διαβαζεις, αλλιως αντε και στο διαολο και μη βαλεις τα κλαμματα.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    @Μπέρνη: Καταλαβαίνεις πως όσα λες τα έχουμε καταλάβει όλοι γιατί είδαμε κι εμείς το επεισόδιο ε. Επίσης δεν άλλαξε τίποτα στο θάνατο της Νάντια.
    φιλε μου την ναντια την πυροβολησαν

εκτος και αν εγω δεν θυμαμαι καλα που δε νομιζω. παντως ξεκιναω ολες τις σεζον απο την αρχη στανταρ

επισης πλεον στανταρ εκτος απο αυτα που ειπα πριν να πω οτι συμφωνω απολυτα με το φιξερ μιξερ, εκτος απο το οτι δεν αλλαξαν τιποτα. αλλαξαν τις μεταβλητες αλλα οχι τις σταθερες.τα σημαντικα που πρπει να γινουν θα γινουν. η καταληξη που πρπει να ερθει θα ερθει. λιγο διαφορετια αλλα θα ερθει. αυτο λεω εδω και τοσους μηνες

κατα τα αλλα πολυ σωστος ο μυξας

επισης ειναι πλεον προφανες οτι ειναι λουπα

(φαε σκατα φιξερ). και καθε φορα αυτος που ερχεται στο νησι βρισκει καποιον ποαλαιοτερο

τον γαμαει γινεται εκεινος ο παλαιοτερος και μετα ερχεται αλλος ακι τον γαμαει

σκεφτειτετο

εχω δικιο

παω για νανι αν μπορεσω για να παω το πρωι το καρο συνεργειο

γαμωωωωωωωωωω

αυριο στην παραλια θα το φιλοσοφησω
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

επισης με ξενερωνει που πλεον ολα δεν εξηγουνται με φυσικη
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post

εκτος και αν εγω δεν θυμαμαι καλα που δε νομιζω. παντως ξεκιναω ολες τις σεζον απο την αρχη στανταρ
    Την δολοφόνησαν μεν αλλά έτσι όπως είδαμε, με το τροχαίο. Ή απλά ο Ben το έκανε μετέπειτα να φαίνεται έτσι.

The circumstantial evidence of a traffic photograph pointed to Ishmael Bakir, an employee of Charles Widmore, as the killer. Sayid was a pallbearer at her funeral in Tikrit, Iraq, five days later. After learning the truth about her death from Ben, Sayid killed Bakir in a fit of rage, and insisted that Ben give him the name of the next employee of Widmore who needed to be killed.

http://lostpedia.wikia.com/wiki/Noor...22_Abed_Jazeem

Λολ, σπιριτκρασερ, αν δε σου αρεσει, μη διαβαζεις, αλλιως αντε και στο διαολο και μη βαλεις τα κλαμματα.
    χαχα δε φταίω εγώ που έγραφες σαν τον μπέρνη ον φάιαρ.
    Last edited by SpiritCrusher; 15-05-2009 at 05:02.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra

χάλια Swollen's Avatar

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post

εκτος και αν εγω δεν θυμαμαι καλα που δε νομιζω.
    κ όμως δεν μας έχουν πει πως πέθανε
    απλά μια φωτό με τον τύπο σε ένα αμάξι μας έχουν δείξει

μια χαρά ήταν το το τέλος, θα μπορούσαν κ καλύτερα.. αλλά
    εγώ ξενέρωσα με το τέλος, τελευταία σκηνή εννοώ
    κ κει θα μπορούσαν ΑΚΟΜΑ καλύτερα
    αλλά..

πότε ξαναρχίζει έχουμε πει?
    I must have some booze. I demand to have some booze

εσυ ασε το λοστ και στο λαιβ να μου δωσεις την πενα σου μαλακα

πορωσου

αντε καληνυχτες ρε μαλακες
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

χάλια Swollen's Avatar

αν κ θα ήθελα να δω αντίδραση.. ντραμς θα με δεις να παίζω
    I must have some booze. I demand to have some booze

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

9 mhnes nomizw :/

Btw mperni, ektos tou oti to 90% aytwn pou les einai vlakeies, mporeis na stamathseis na anafereis auta peri significant events les kai einai kati pou stekei?
    Kai san thewria na to deis, den mporei na isxuei. Dhl poios apofasizei ti einai significant kai ti oxi? Alla kai pali, kai kapoios na to apofasize kai na eixe kai thn ikanothta na allaksei ta pragmata wste na ginoun ta significant events nte kai kala (kai giati oxi kai ola tote?) pali auto einai asxeto me to time travel san thewria oti den mporei na allaksei tpt significant. Eite mporoun na allaksoun ta panta eite tpt.
    People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Στο ατερμονο και αιωνιο παιχνιδι που εχουν θεσει οι δυο παπαρες εκει περα, θα γουσταρα παρα πολυ (αν και ειναι λιγο απιθανο), ο τελευταιος επιζων της ολης μαχης των ανθρωπων να ανταμειβεται απο τον Τζεικομπ με το δωρο της αθανασιας, η κατι τετοιο. Δε θα με εξεπληττε αν ο Ρικαρντο (=Ριτσαρντ) ειναι ο last man standing απο τους πειρατες του Black Rock. Ο οποιος η μονη φορα που ψαρωσε ηταν η εισαγωγη του time travel στο παιχνιδι, κατι που μπορει να εγινε και πρωτη φορα με τους losties. Να χουμε να λεμε...

Χμ η άλλη τον έλεγε Ricardo, κι αυτός της το έκοψε. To Black Rock τι εθνικότητας ήταν;

Phoenix ifinoi's Avatar

Φανταζομαι πως οχι, και οι ενδειξεις ειναι, πρωτον το μικρο λογυδριο του Μαιλς, το οποιο φανερωνει τις προθεσεις των δημιουργων να μας πουν οτι τελικα whatever happened happened, και δευτερον τα τελευταια λογια του Τζεικομπ, ο οποιος προειδοποιει οτι "ερχονται".

Εντάξει αυτό είναι MEGAAAAAAAALh υπόθεση, το "έρχονται" μπορεί να σημαίνει 392758 διαφορετικά πράγματα.

Το ότι ο Jacob πάντως πέταξε ατάκα προειδοποιητική (γιατί έτσι μου φάνηκε) στον άλλο είναι ένα από τα πράγματα που με κάνει σίγουρη πως this is not the end και υπάρχει ακόμα τεράστιο πλάνο το οποιο είμαστε πολύ μικροί για να ξέρουμε εμείς οι θνητοί.

Όσο για τα love stories , "κατεμε" είναι μαλακια η σκέψη "δε θέλω να σε χάσω mpouxouxou-mickey-mouse-club οποτε έλα μωρέ τα κάνω όλα κώλο ώστε να μη σε έχω γνωρίσει ποτε.
    ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.

Επίσης το μονο love story που προσκυνώ είναι Bernard-Rose. Έλεος πια με το να γουστάρουν όλοι την Kate. ΕΛΕΟΣ.

Η Juliette είναι χαζή, το "παλικαρι" ο Sawyer την αγαπά.
    Που και να μην την αγαπούσε, αν έχεις τον Sawyer να σου λέει θα μείνει μαζί σου κάθεσαι. Έστω και αν είναι απλά να τον κοιτάς να λιάζεται στη παραλια.

Για τους κομπάρσους συμφωνώ με fix, κρίμα που δεν είχαν μεγαλύτερο ρολο...Hurley

Ο Ρατζινσκι θέλω να φάει το μεγαλύτερο ξυλίκι που έχει φάει ποτε μπάτσος στα εξάρχεια. Γιατί ποιος τον έβαλε μπάτσο πάνω από το κεφάλι τους και κάθονται όλοι και τον υπακούν αντί να του απαντήσουν "ΒΟΥΛΩΝΕΡΕΤΡΟΜΠΑ".

Walt πιστεύω standard θα είναι στην έκτη season.
    Και συμφωνώ με ingolemo πως ο Aaron παίζει να είναι Jacob reborn or something.
    Omnia Mutantur, Nihil Interit

saiks & kaltses Lethargica's Avatar

Δε θα με εξεπληττε αν ο Ρικαρντο (=Ριτσαρντ) ειναι ο last man standing απο τους πειρατες του Black Rock.
    richard
    if your heart holds any riches, lend a helping hand

Phoenix ifinoi's Avatar

Α κι επειδή είμαι πεταλιδόμυαλη ξέχασα να προσθέσω αυτό:

Αν είναι να δώσει κάπου αθανασία ο Jacob το λογικό είναι να τη δώσει σε Βερνάρδο και Τριανταφυλλιά που στη τελική είναι οι μόνοι που πιάσαν το νόημα.
    Omnia Mutantur, Nihil Interit