Page 44 of 151 FirstFirst ... 3442434445465494144 ... LastLast
Results 646 to 660 of 2261

Thread: LOST (με spoilers) 2 [TV]

Senior Member cloud's Avatar

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν καλό φινάλε και ειδικά το 2ο μισό ήταν κάτω της βάσης σε πολλούς τομείς. Γενικά άρμοζε σε μια συνολικά μέτρια σεζόν όπως ήταν η 5η

Spoiler
    Quote Originally Posted by Abruzzi View Post
    .δλδ βαζεις τα φλασμπακ με τζεηκομπ και λοστις για να μας δειξεις τι;οτι απλα βρεθηκαν;καμια ατακα,κανενα χιντ...απλα παρε κεητ το κουτι του καμπαμαρου,να ζησετε και καλους απογονους,επ σαγιντ τι γινεται λολ τον ειπιε η δικια σου κτλ να χαμε να λεγαμε και να περνα η ωρα...που ειναι το ΓΙΑΤΙ,που ειναι τα τεραστια κονεξιονζ μεταξυ τους που τοσο ωραια εχεις παρουσιασει;
    Ρε οκ έδειξε άλλες σκηνές πιο περιττές από αυτές με τον Τζέικομπ. Εκτός του ότι έπρεπε να μας δείξουν και κάτι για τον Τζέικομπ επιτέλους, νομίζω ότι υπήρχε και νόημα, ότι δλδ εκείνος επέλεξε τους losties. Και λογικά θα παίξει το ρόλο του στον επόμενο κύκλο.

και σα να μην εφτανε αυτο παμε στην ηθοποιια...ενω ρε πουστη μου ξερουμε οτι αρκετοι απο αυτους το κατεχουν το γαμημενο,οι ερμηνιες ηταν πολυ κατω του αναμενομενου,με τρανταχτο παραδειγμα τον εμερσον που σκοτωνει τον τζεηκομπ σα παιδακι σε σκετσακι του δημοτικου γαμω το μουνι...
    True, έπεσε αρκετή προχειροδουλειά σε κάποια σημεία, μου έκανε κι εμένα εντύπωση.

90210 Nodoordonotthereisnotry's Avatar

Spoiler

Επειδή βαρέθηκα, πραγματικά, ν'ακούω για προχειροδουλειές και μετριότητες, να πω εδώ πως ήταν το καλύτερο finale απ' όλα, πως είχε τον καλύτερο ρυθμό και πως είχε και καλύτερες ηθοποιίες, αρκεί να εστιάσετε σε James, Locke, Ben, Jacob & λίγο Jack (μαζί με τις μαγείες Rose/Bernard που τους καραγούσταρα). Στο finale της 3ης season ήταν Jack & Charlie. Στην 4η δε θυμάμαι κάτι αντίστοιχο, ούτε στην 1η. Στην δεύτερη να'ταν Locke/Ecko/Desmond, αλλά όχι στο βαθμό όσο η 5η ή η 3η.

Αν μπορείτε να μας πείτε και μας για την προχειροδουλειά που βλέπετε, γιατί εγώ δεν είδα προχειροδουλειές!

Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

michael emerson about the finale "im sure that ppl will go : omg it was there before me the whole time and i was looking at it"

δε μπορω να περιμενω
    Τελικά τι εννοεί ο ποιητής?

Quote Originally Posted by Nodoordonotthereisnotry View Post
    Spoiler

Επειδή βαρέθηκα, πραγματικά, ν'ακούω για προχειροδουλειές και μετριότητες, να πω εδώ πως ήταν το καλύτερο finale απ' όλα, πως είχε τον καλύτερο ρυθμό και πως είχε και καλύτερες ηθοποιίες, αρκεί να εστιάσετε σε James, Locke, Ben, Jacob & λίγο Jack (μαζί με τις μαγείες Rose/Bernard που τους καραγούσταρα). Στο finale της 3ης season ήταν Jack & Charlie. Στην 4η δε θυμάμαι κάτι αντίστοιχο, ούτε στην 1η. Στην δεύτερη να'ταν Locke/Ecko/Desmond, αλλά όχι στο βαθμό όσο η 5η ή η 3η.

Αν μπορείτε να μας πείτε και μας για την προχειροδουλειά που βλέπετε, γιατί εγώ δεν είδα προχειροδουλειές!

Spoiler
    Είπε ήδη τη σκηνή που ο Ben σκοτώνει Jacob και προσθέτω όλο το sequence σκηνών που εκτυλίχθηκαν στο Swan, η μία ανταγωνιζόταν την άλλη σε τραγελαφικότητα και γενικά εκεί δεν έβλεπα Lost εγώ, κάτι άλλο ήταν πάντως όχι Lost.

Slow Chemical Death MD's Avatar

Spoiler
    Ηλιθιο επεισοδιο

Για ποιο λογο ακριβως ο τζεικομπ ειναι Ο καλος και ο αλλος παπαρας ειναι Ο κακος?
    καπου μου φαινεται το ειδα γραμμενο.

το κονσεπτ 2 θεοτητων οπου η μια τα περνει κρανιο ξαφνικα και ψαχνει απεγνωσμενα τροπους να σκοτωσει την αλλη μεσω 3ων για αιωνες τωρα ειναι εντελως ΗΛΙΘΙΟ.

Η σειρα απλα καταφερνει για αλλη μια φορα να μας ξενερωσει επικεντρωνοντας μια ολοκληρη προσπαθεια καταστροφης του νησιου απο μπομπα στην επιθυμια για το ΜΟΥΝΙ μιας καργιολας , μας σερνει περα δωθε φανερωνοντας εντελως ξαφνικα το θεο που υφαινει την οδυσεια την ιλιαδα και δε ξερω γω τι αλλο και που παιζει με διαφορους παπαρες ανα τους αιωνες και εν τελη απλα μας υπενθυμιζει οτι υπαρχει ενας απαραβατος κανονας που πηγαινει απο θεο σε θεο και απο ανθρωπο σε ανθρωπο πανω στο νησι ..οτι δεν σκοτωνουμε ο ενας τον αλλο ...απλα βρισκουμε μαλακες να κανουν τη δουλεια για μας..αλα μπεν και τσαρλς.

ΒΛΑΚΕΙΕΣ... ανυπομονω να δω που θα καταληξει η μαλακια των σεναριογραφων. Αρχισανε μια σειρα πανεμορφη με πραγματικα τρελη δραση και μυστηριο και εχουνε μπει μεσα ταιμ τραβελ ..θεοι,υπερανθρωποι κλπκλπκλπ.

ΟΥΤΕ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ...ΟΥΤΕ Ο ΩΡΙΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΟΥΝΕ ΠΙΑ...ΕΛΕΟΣ!!1111!!!

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

κοιτάξτε, η πέμπτη σεζόν αφενός είναι η καλύτερη που έχει παίξει προς το παρόν. αφετέρου, ξαναδείτε το επεισόδιο μέχρι να καταλάβετε πόσο απίστευτο ήταν. ουσιαστικά εισήγαγε τελείως διαφορετικό πεδίο σεναριακής ανάπτυξης, που ναι, είναι τραβηγμένο. περιμένατε να εξηγήσουν όλα όσα έχουμε δει με ηλεκτρομαγνητισμό και καμια πούτσα τύπου "man of science, man of faith"; επίσης αν είναι δυνατόν να πωρώνεται ο καθένας με ατάκες και βλέμματα από απλώς καλά επεισόδια, και να μην ανατρίχιασε με την αρχή και το τέλος του επεισοδίου.

γενικά δεν ξέρω κατά πόσο είχαν σχεδιάσει όλη αυτή την ιστορία όταν γύριζαν την πρώτη σεζόν. για μένα θα είναι η απόλυτη σειρά αν καταφέρουν στην 6η σεζόν στοιχεία που θα εξηγούν και θα υπάρχουν ήδη σαν προοικονομία στην πρώτη, και να κλείσει έτσι αυτός ο κύκλος.

edit: α, κι επειδή είστε τρόμπες και απογοητεύεστε γιατι "μαντεύετε" τη συνέχεια (τα περί θεοτήτων κλπ.) και αυτή δε σας αρέσει, θυμηθείτε ότι ποτέ κανείς δεν έχει πέσει μέσα στις μεγάλες σεναριακες ανατροπές. οπότε απλά χαλαρώστε και απολαύστε την αφήγηση της ιστορίας, καλές χρυσές οι fan made θεωρίες αλλά έχουν κουράσει πλέον.
    Last edited by Phantom Duck; 14-05-2009 at 23:35.

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    κοιτάξτε, η πέμπτη σεζόν αφενός είναι η καλύτερη που έχει παίξει προς το παρόν. αφετέρου, ξαναδείτε το επεισόδιο μέχρι να καταλάβετε πόσο απίστευτο ήταν. ουσιαστικά εισήγαγε τελείως διαφορετικό πεδίο σεναριακής ανάπτυξης, που ναι, είναι τραβηγμένο. περιμένατε να εξηγήσουν όλα όσα έχουμε δει με ηλεκτρομαγνητισμό και καμια πούτσα τύπου "man of science, man of faith"; επίσης αν είναι δυνατόν να πωρώνεται ο καθένας με ατάκες και βλέμματα από απλώς καλά επεισόδια, και να μην ανατρίχιασε με την αρχή και το τέλος του επεισοδίου.
    Εμένα πάντως δε με χάλασε τόσο σεναριακά ή ως προς το που μπορεί να πάει το πράγμα στη συνέχεια, ίσα ίσα, αλλά διάφορα σημεία που ήδη είπα/είπαν άλλοι ήδη.

Spoiler
    Ε και ρε πούστη δε μπορώ να χωνέψω πόσο άκυρο είναι να γίνεται της καριόλας, ο sayid να πεθαίνει και ο jack με τον sawyer να μιλάνε ΠΑΛΙ για την Kate. Ούτε πως γίνεται η Juliette να είναι τόσο κυκλοθυμική σε διάστημα μισής ώρας ξέρω γω, έλεος.

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

Spoiler
    Quote Originally Posted by Roswell47 View Post
    Spoiler
    Πρώτον, να μην ακούω εμετικά σχόλια. Το φινάλε ήταν αυτό που έπρεπε να είναι. Δεν έχω σχόλια. Πότε δεν έκανα άλοστε. Απλώς δεν ξέρω τι να περιμένω στην έκτη σεζόν. R.I.P στους θανόντες.

EDIT: Πόσο μορφή ο Τζέικομπ; Και τι είναι αυτό το λουπχολ;
    ποτε αναφερθηκε αυτο το loopwhole ρε?
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

στην αρχή αναφέρεται ρε μλκ, καλά δεν προσέχατε την πιο τέλεια σκηνή του λοστ;

Quote Originally Posted by cloud View Post
    Spoiler
    Ε και ρε πούστη δε μπορώ να χωνέψω πόσο άκυρο είναι να γίνεται της καριόλας, ο sayid να πεθαίνει και ο jack με τον sawyer να μιλάνε ΠΑΛΙ για την Kate. Ούτε πως γίνεται η Juliette να είναι τόσο κυκλοθυμική σε διάστημα μισής ώρας ξέρω γω, έλεος.
    το πρώτο που λες ισχύει, κι εγώ σκέφτηκα "χαχαχα το μλκ γιατρός κι αφήνει τον άλλον να αιμορραγεί για να συζητήσει με το φιλαράκι του", αλλά στην τελική όλοι οι διάλογοι του λοστ έτσι είναι. για το άλλο που λες διαφωνώ, γενικά όλοι οι χαρακτήρες τρώνε mindfucks και έχει φάση το όλο θέμα.

raz smash Abruzzi's Avatar

ειπαμε και πριν,σεναριακα γαμησε και μας τα χαλασε εκτελεστικα

φαντομ,πιστευω δεν ειναι διαπραγματευσιμο το οτι απο το φιναλε μιας σεζον περιμενεις κατι πολυ παραπανω απο τα επεισοδια μεσα σε αυτη ε

και αν και σας τα πρηξα αρκετα μεσα στη σεζον θα το πω και τωρα,η πεμπτη σεζον ηταν απολαυση(πιθανον και καλυτερη μεχρι τωρα)...και αυτο δεν αλλαζει απο το πως απεδωσε το φιναλε της

αλλα μιλοντας ξεχωριστα για αυτο,ναι,δεν ηταν το αναμενομενο ιμο

το πρώτο που λες ισχύει, κι εγώ σκέφτηκα "χαχαχα το μλκ γιατρός κι αφήνει τον άλλον να αιμορραγεί για να συζητήσει με το φιλαράκι του", αλλά στην τελική όλοι οι διάλογοι του λοστ έτσι είναι.
    H έμφαση είναι στο Kate part

για το άλλο που λες διαφωνώ, γενικά όλοι οι χαρακτήρες τρώνε mindfucks και έχει φάση το όλο θέμα.
    Γενικά ναι έχει, το σημερινό ήταν τραβηγμένο απο τα μαλλιά.

φαντομ,πιστευω δεν ειναι διαπραγματευσιμο το οτι απο το φιναλε μιας σεζον περιμενεις κατι πολυ παραπανω απο τα επεισοδια μεσα σε αυτη ε
    γουατέβα, εμένα μου φάνηκε πολύ παραπάνω. γούστα.

επίσης δεν ξέρω γιατί πέρασαν τόσο στη ζούλα αυτό που είπε ο μάιλς. πρώτα η παράδοση του μπεν στους άδερς, τώρα το incident, προς το παρόν επιβεβαιώνεται ΙΜΟ ότι προσπαθώντας να αλλάξουν το παρελθόν, κάνουν ακριβώς ότι έχει γίνει.

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

Spoiler
    λοιπον σκεψεις
    ο "αλλος" φοραει μαυρο μπλουζακι και ο Jacob ασπρο! νταξ ακουγεται λιγο ηλιθιο αλλα μηπως αποδεικνυεται οτι ο αλλος ειναι ο μαυρος καπνος?
    επεισης ο Jacob λεει "γτ βγηκες?"
    μηπως βγηκε απο τον ναο που ειχαμε δει σε προηγουμενο επεισοδειο και αρα επαληθευει την σκεψη οτι ο αλλος ειναι ο καπνος!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

To episodeio gamise.
    Spoiler
    Loipon, neos locke=kapnos=kakh theothta opws eipe kai kapoios prin, pou genika prospathei na skotwsei jacob=kalh theothta.
    To loophole einai o tropos pou tha to kataferei auto, giati profanws den einai kai kati aplo.
    Mallon exei na kanei me ben pou phge episkepsh sto kapno paidaki, kati tou kane ekei kai ton ekane enable na skwtwsei ton jacob h/kai na mhn mporei na dei ton jacob kai genika giauto einai 'kakos' o ben.
    Genika nomizw o evol-one paizei na htan arketes fores o 'jacob' sth kaluva afou h ilana otan vrhke th kaluva eipe oti den exei mpei ekei o jacob gia polu kairo kai oti kapoios allos th xrhsimopoiouse (evol-one).

Epishs jacob sto telos den ekane tpt idiaitero gia na stamathsei ton ben. Den kserw an auto htan epeidh exei kapoio sxedio klp, h apla epeidh ws kalh theothta (free will klp) den epembainei stis apofaseis twn allwn (Your choice).

Nomizw pantws oti kati tha ksanapaixtei kai tha ksanaemfanistei o jacob, isws Aaron=kainourgios jacob, special, to mono mwro pou xei gennhthei sto nhsi klp.

Me th bomba twra, sxedon stadar eskase ontws, apla paizei na eixe dikio o faraday kai kata kapoion tropo na eksoudeterwse th magnhtikh aktinovolia, xwris alles epiptwseis (egine implosion).
    Meta xtisan to hatch ekei me to koumpi klp kai valan kai mia extra purinikh gia th periptwsh pou ksanashmbei kati tetoio (pou energopoieitai me to kleidi).

Telos, mia erwthsh: afou o jacob fainetai na kserei ta panta, na einai kapws ektos xronou klp, giati thelei kai prospathei na gyrisoun oloi sto nhsi? Eidika afou paizei na kserei ti tha sumbei me ton ben?

A, kai ta flashbacks me jacob den einai apla 'a ton gnwrisan kapou'. Stadar paizei kati me aggigma ('h 5ft radius ) jacob pou opws eidame me ton locke einai kapws special.

People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

ειπαμε και πριν,σεναριακα γαμησε και μας τα χαλασε εκτελεστικα

και αν και σας τα πρηξα αρκετα μεσα στη σεζον θα το πω και τωρα,η πεμπτη σεζον ηταν απολαυση(πιθανον και καλυτερη μεχρι τωρα)...και αυτο δεν αλλαζει απο το πως απεδωσε το φιναλε της

αλλα μιλοντας ξεχωριστα για αυτο,ναι,δεν ηταν το αναμενομενο ιμο
    to idio kai gia mena .
    O ka8enas vlepo exei diaforetiki apopsi , akoma kai osoi den en8ousiastikame einai gia diaforetikous logous oi perissoteroi .
    Proswpika symfono me ton Abruzzi , ki emena i proxirodoulia stin parousiasi me enoxlise[eidika tora sto finale] kai oxi i ploki opos proxoraei .Malista mou arese poly i 5i season , gi'afto kai oi prosdokies gia pio prosegmeno finale.

Apo tin alli osoi nomizoun oti katalavan "pos 8a paei to pramma" , to vlepo ki ego dyskolo na pesoun mesa .
    Spoiler

sosto ki afto pou leei o Phantom kai malista i 8eoria tou Faraday gia Variables pou tous ekane na prospa8oun na allaksoun ta pragmata , telika odigise sto Whatever happened , happened apo oti fenete :s
    the game is the game