Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν καλό φινάλε και ειδικά το 2ο μισό ήταν κάτω της βάσης σε πολλούς τομείς. Γενικά άρμοζε σε μια συνολικά μέτρια σεζόν όπως ήταν η 5η
Spoiler
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν καλό φινάλε και ειδικά το 2ο μισό ήταν κάτω της βάσης σε πολλούς τομείς. Γενικά άρμοζε σε μια συνολικά μέτρια σεζόν όπως ήταν η 5η
Spoiler
Spoiler
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
κοιτάξτε, η πέμπτη σεζόν αφενός είναι η καλύτερη που έχει παίξει προς το παρόν. αφετέρου, ξαναδείτε το επεισόδιο μέχρι να καταλάβετε πόσο απίστευτο ήταν. ουσιαστικά εισήγαγε τελείως διαφορετικό πεδίο σεναριακής ανάπτυξης, που ναι, είναι τραβηγμένο. περιμένατε να εξηγήσουν όλα όσα έχουμε δει με ηλεκτρομαγνητισμό και καμια πούτσα τύπου "man of science, man of faith"; επίσης αν είναι δυνατόν να πωρώνεται ο καθένας με ατάκες και βλέμματα από απλώς καλά επεισόδια, και να μην ανατρίχιασε με την αρχή και το τέλος του επεισοδίου.
γενικά δεν ξέρω κατά πόσο είχαν σχεδιάσει όλη αυτή την ιστορία όταν γύριζαν την πρώτη σεζόν. για μένα θα είναι η απόλυτη σειρά αν καταφέρουν στην 6η σεζόν στοιχεία που θα εξηγούν και θα υπάρχουν ήδη σαν προοικονομία στην πρώτη, και να κλείσει έτσι αυτός ο κύκλος.
edit: α, κι επειδή είστε τρόμπες και απογοητεύεστε γιατι "μαντεύετε" τη συνέχεια (τα περί θεοτήτων κλπ.) και αυτή δε σας αρέσει, θυμηθείτε ότι ποτέ κανείς δεν έχει πέσει μέσα στις μεγάλες σεναριακες ανατροπές. οπότε απλά χαλαρώστε και απολαύστε την αφήγηση της ιστορίας, καλές χρυσές οι fan made θεωρίες αλλά έχουν κουράσει πλέον.
Last edited by Phantom Duck; 14-05-2009 at 23:35.
Spoiler
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
στην αρχή αναφέρεται ρε μλκ, καλά δεν προσέχατε την πιο τέλεια σκηνή του λοστ;
το πρώτο που λες ισχύει, κι εγώ σκέφτηκα "χαχαχα το μλκ γιατρός κι αφήνει τον άλλον να αιμορραγεί για να συζητήσει με το φιλαράκι του", αλλά στην τελική όλοι οι διάλογοι του λοστ έτσι είναι. για το άλλο που λες διαφωνώ, γενικά όλοι οι χαρακτήρες τρώνε mindfucks και έχει φάση το όλο θέμα.
ειπαμε και πριν,σεναριακα γαμησε και μας τα χαλασε εκτελεστικα
φαντομ,πιστευω δεν ειναι διαπραγματευσιμο το οτι απο το φιναλε μιας σεζον περιμενεις κατι πολυ παραπανω απο τα επεισοδια μεσα σε αυτη ε
και αν και σας τα πρηξα αρκετα μεσα στη σεζον θα το πω και τωρα,η πεμπτη σεζον ηταν απολαυση(πιθανον και καλυτερη μεχρι τωρα)...και αυτο δεν αλλαζει απο το πως απεδωσε το φιναλε της
αλλα μιλοντας ξεχωριστα για αυτο,ναι,δεν ηταν το αναμενομενο ιμο
γουατέβα, εμένα μου φάνηκε πολύ παραπάνω. γούστα.
επίσης δεν ξέρω γιατί πέρασαν τόσο στη ζούλα αυτό που είπε ο μάιλς. πρώτα η παράδοση του μπεν στους άδερς, τώρα το incident, προς το παρόν επιβεβαιώνεται ΙΜΟ ότι προσπαθώντας να αλλάξουν το παρελθόν, κάνουν ακριβώς ότι έχει γίνει.
Spoiler
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
To episodeio gamise.
Spoiler
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
to idio kai gia mena .
O ka8enas vlepo exei diaforetiki apopsi , akoma kai osoi den en8ousiastikame einai gia diaforetikous logous oi perissoteroi .
Proswpika symfono me ton Abruzzi , ki emena i proxirodoulia stin parousiasi me enoxlise[eidika tora sto finale] kai oxi i ploki opos proxoraei .Malista mou arese poly i 5i season , gi'afto kai oi prosdokies gia pio prosegmeno finale.
Apo tin alli osoi nomizoun oti katalavan "pos 8a paei to pramma" , to vlepo ki ego dyskolo na pesoun mesa .
Spoiler
the game is the game