οχι οδυσσεια;btw καπου εδω να πω πως το προβλημα μου δεν ειναι με το στορυ...καθε αλλο...στο τροπο που παρουσιαστηκε εχω τις αντιρησεις μου
ολο λεω θα σκασω μεχρι να το ξαναδω αλλα δε κρατιεμαι...παρτε ενα ποστ σεντονι(κλασικα βαριεμαι να το συμαζεψω/διορθωσω και το αφηνω ως εχει)
ειναι σα να εχεις ενα σεναριο για 2ωρες που κοβει τη γη και να το παρουσιασεις με τον προχειροτερο τροπο...δλδ βαζεις τα φλασμπακ με τζεηκομπ και λοστις για να μας δειξεις τι;οτι απλα βρεθηκαν;καμια ατακα,κανενα χιντ...απλα παρε κεητ το κουτι του καμπαμαρου,να ζησετε και καλους απογονους,επ σαγιντ τι γινεται λολ τον ειπιε η δικια σου κτλ να χαμε να λεγαμε και να περνα η ωρα...που ειναι το ΓΙΑΤΙ,που ειναι τα τεραστια κονεξιονζ μεταξυ τους που τοσο ωραια εχεις παρουσιασει;
ηθελε το γαμημενο κατι παραπανω εκει...και σα να μην εφτανε αυτο παμε στην ηθοποιια...ενω ρε πουστη μου ξερουμε οτι αρκετοι απο αυτους το κατεχουν το γαμημενο,οι ερμηνιες ηταν πολυ κατω του αναμενομενου,με τρανταχτο παραδειγμα τον εμερσον που σκοτωνει τον τζεηκομπ σα παιδακι σε σκετσακι του δημοτικου γαμω το μουνι...(ειναι η φαση που εχω μεινει μαλακας και φωναζω μονος μου γαμησε γαμησε απο την ωρα που ειδα τον λοκ στο κουτι,ξεχναω τα παντα και ειμαι σιγουρος οτι παμε για ακομη πιο επικη σκηνη αλλα...)
και μετα τι;δωστου μια στη φωτια και αρπαζει σαν χαρτι;δλδ περιμεναμε τοσο καιρο να δουμε τον τζεηκομπ για να φυγει τοσο ευκολα και γρηγορα;
και λες ινσιτνεντ και μας δειχνεις μονο την ασπρη εικονα οσαν αλλος σοπρανος γαμω;δωσε λιγο ακομα,feed us γαμω
και μιας και λεμε για το στορυ,ειδαμε απο το ξεκινημα του επ πως η ολη φαση με το 815 γινεται για χρονια/δεκαετιες/αιωνες με ενα αποτερο σκοπο(που ακομα δεν γνωριζουμε) με διαφορετικες φουρνιες ατομων καθε φορα...
παντως το μπλακ ροκ και οι πειρατες εμειναν,δεν ηταν απλα στο λουπ του "ηρθαν,τσακωθηκαν,διαφθειρθηκαν" εγιναν εναν με την πλευρα τζεηκομπ και αυτο παλι για εναν λογο που δε γνωριζουμε ακομα
στον θανατο τζεηκομπ συμφωνω με ανχολι,ηταν προσχεδιασμενο απο τον ιδιο ωστε να σπασει κατι στην λουπα που χαλαει το αποτελεσμα.
βεβαια πρεπει να μας πουν και το αν στο παιχνιδι αυτο ηταν και η νταρμα,ή αν απλα ηταν κατι το οποιο ο τζεηκομπ αφησε να υπαρχει για τους δικους του λογους(κατι σαν τον θανατο του οπου εγινε για να αλλαξει την ροη,πραγμα ομως που αποτι φανηκε δεν λειτουργησε σωστα-η νταρμα ε,οχι ο θανατος του-)
για την επομενη σεζον σκεφτομαι τα εξης:α)οι ιδιοι λοστις ξαναγραφουν την ιστορια ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ και οχι οπως ειδαμε μεχρι τωρα ή β)οι λοστις γινονται το νεο μπλακ ροκ,οι νεοι ριτσαρντ και βοηθουν την νεα φουρνια που θα σκασει μυτη στο να παρει τις οριστικα σωστες αποφασεις
τα ρεστα μου στο σωστο ρισετ,δλδ πρωτη σκηνη εκτης σεζον:το ματι του τζακ