φθόγγονα μην με παίρνεις τόσο στα σόβαρα ρε αδερφέ. φυσικά και καταλαβαίνω το φαινόμενο που περιγράφεις αλλά δεν νομίζω πως ο διαχωρισμός θα βοηθήσει σε τπτ. Κυκλοφορούν τρολλ αλλά η μουσική την πλερώνει έτσι. Προσωπικά γουστάρω το μπάχαλο (με τα genres ε, όχι το άλλο).
τα τόπικ τα ανοίγεις αν θέλεις, έχω παραπονεθεί και γω στο παρελθόν για την αντιμετώπιση τους (βλ. emocore), αλλά από τότε που πήρα εξμποξ έχω ηρεμήσει.
ας γίνει ένα πολλ βέβαια.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Θα μπορούσαν όμως να περιοριστούν τα πηθίκια. Κοινώς να σταματήσει το γαμημένο τρολλάρισμα για το γαμημένο ατόφιο καφτό σουπερντουπερκαιδενξερωκαιγωτι ΤΡΟΥ χεβυ μεταλς.
Kill the wise one!
χμ, νομίζω ότι ο διαχωρισμός καταρχήν θα βοηθήσει σε κάποια πράγματα, πχ θα υπάρχουν περισσότερα τόπικ, εφόσον θα έχουμε δύο φόρουμ τα οποία θα είναι ξεχωριστά και θα μοιάζουν περισσότερο "άδεια" μετά το διαχωρισμό, οπότε θα έρχεται και πιο εύκολα σε κάποιον να κάνει τόπικ, δεδομένου επίσης ότι απευθύνεται και στο "κοινό" του όπως και να το κάνουμε. Εγώ προσωπικά γνωρίζω ότι τα μισά άτομα στα οποία απευθύνομαι εκ των πραγμάτων δεν τους ενδιαφέρει καθόλου ένα νέο τόπικ που θα ανοίξω στο μιούζικ ντισκάσιον λόγω ακουσμάτων, το οποίο όπως και να το κάνουμε δρα αποθαρρυντικά. Άλλωστε κατα βάση χέβι μέταλ φόρουμ είναι το ίαρ μη γελιόμαστε (το λέει και ο τίτλος, γιου νόου, άσχετα κι αν έχει ξεφύγει λόγω ατόμων) οπότε μια χαρά βλέπω τη λογική για ένα "non-metal" section. Και δε το βλέπω τραγικό σε φάση "χωρίζεται η μουσική" απλά πρακτικό.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
και πάμε στα πρακτικά, θρεντ για μπάντες που είναι ας πούμε μεταλ αλλά οι καθυστερημένοι από τους μεταλλάδες δεν τις θεωρούν μέταλ. αυτές πού μπαίνουν και πόσα από τα ποστ θα είναι "γαμημένοι πίθηκες να πάτε στο non-metal" κλπ;
γενικά αν μερικοί μερικοί nasums (εντιτ: ξέρει αυτός γιατί το λέω) συμμαζέψουν τα φιλαράκια τους που σπάνε αρχίδια δεν θα υπάρχει λόγος για τέτοιες κουβέντες διαχωρισμού πιστεύω.
δηλαδή πάρε δω κατάσταση.
Συμφωνώ απόλυτα με φθόγγο, τώρα πάνω σ'αυτό που λες rince, τουλάχιστον θα έχει επιτευχθεί α) να πέσει κατά πολύ το τρολλάρισμα β) μία ταξινόμηση των πραγμάτων που το θεωρώ καλή φάση για να κοιτάζει κανείς όπου τον ενδιαφέρει γ) ίσως αρχίσουν να ποστάρουν κάποιοι users που έχουν ψιλοξενερώσει με την απόλυτη μεταλοποίηση του φόρουμ.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
ενοειται να γινει διαχωρισμος
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
![]()
Ε αυτό λέω ντε, γι'αυτές εγώ δεν έχω σκεφτεί τι μπορεί να γίνει (κυρίως επειδή δεν με πολυαπασχολούν αν καταλαβαίνω καλά σε τι στυλ αναφέρεσαι), σχετικά με τα υπόλοιπα πράγματα όμως ο διαχωρισμός θα κάνει καλό, θα σταματήσουν να μπαίνουν (ελπίζω!) άρα και θα ελαττωθεί το τρολάρισμα.
![]()
ε τι δε νιώθεις, θα παει ο αλλος να γραψει για disturbed και θα πα να το βαλει στο μεταλ και οι πιθηκοι θα αρχισουν.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
..πάμε πάλι. Οι πίθηκοι θ' αρχίσουν για Disturbed, Slipknot, Mastodon και δεν ξέρω γω τι άλλο. Όμως δεν θ' αρχίσουν για Baby Dee, Natural Snow Buildings ή Wipers αν έχουν μετακομίσει σε άλλο section. Άρα έχουμε ελάττωση τρολαρίσματος και διαχώρισμα πραγμάτων πράγμα που ενθαρρύνει με τη σειρά του ανθρώπους που θέλουν να ποστάρουν αλλά βαριούνται γιατί χάνονται στα χεβιμέταλς.
![]()