Page 9 of 24 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 347

Thread: Nailing your friends ex

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

εντωμεταξυ

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Εννοειται οτι ειναι δικαιολογημενη αντιδραση αν η πρωην δεν εχει ξεπεραστει ακομα και γενικα δεν ειναι αδιαφορη
    Vielen Dank für alles was mal war

Senior Member atom_smasher's Avatar

περα του οτι απο τελει ταμπου θεμα για την ανδρικη ψυχοσυνθεση και μονο κατω απο πολυ ιδιαιτερες συνθηκες μπορει να προχωρησει (πχ πουτανα) τιθεται και το θεμα του πλατωνικου ερωτα που υπαρχει στην εννοια της φιλιας και επομενως ειναι κατα καποιο τροπο σαν να απατας τον φιλο σου.
    1) e4, c5
    2) Νf3

cabrón Xtikio's Avatar

εντωμεταξυ

Εννοειται οτι ειναι δικαιολογημενη αντιδραση αν η πρωην δεν εχει ξεπεραστει ακομα και γενικα δεν ειναι αδιαφορη
    Γενικά μιλώ για καταστάσεις που ο φίλος Α ένοιωσε πράματα για την πρώην.έστω κι αν έχει περάσει καιρός και λέει πως την ξεπέρασε και όλα.

Senior Member xmou's Avatar

Αν πρόκειται για τσουλάρα εννοείται στηρίζουμε φίλο και αναμένουμε γνήσια αντρίκια στάση και απο τον ίδιο φωνάζοντας "αυτό για το φίλο μου μωρή καπότα" οταν τη χύνει στα μούτρα.

Τώρα αμα μιλάμε για γκόμενα που νιώθεις/ενιωθες πράγματα όπως λεει πιο πάνω το χτικιό,προφανώς και ο τίποτας που είχες για φίλο αξίζει το φτύσιμο στα μούτρα και για τους πιο βίαιους γιατί όχι και πεντε δεκα μπούφλες.
    Hey, you know what they say: see a broad to get dat booty yak 'em...
    ...leg 'er down a smack 'em yak 'em!

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by Xtikio View Post

Βασικά κάτσε ρε μάθς γκάι. Δεν τα λέω όσο ρομαντικά και παραμυθένια με παρουσιάζεις να τα λέω. Αν ο Α πηγαίνει μόνο για γαμήσι, τότε δεν έχουμε ιδιαίτερους συναισθηματισμούς και εμένα προσωπικά ΣΤΑΡΚΙΔΙΑ μου αν θα την έσπερνε όλος ο πλανήτης μετα. Μιλάμε πάντα για τον Α να νοιώθει πράματα. Όλσο δεν είπα ποτέ ότι ο Β πάει μόνο για να δώκει τη μήτρα της πρώην. Και οι πολύ ωραία τοποθετημένες ειρωνείες σου είναι επίσης άουτ γιατί προσωπικά εξέτασα μόνο τις συνθήκες υπό τις οποίες θα υπήρχε πρόβλημα κατα την άποψη μου.

Τέλος ένα χτικιό φίλος σου δεν θα σκεπτόταν ποτέ να κάνει το οτιδήποτε με πρώην σου. όποτε άδικα υποθετικά θα του έσπαγες τα μούτρα υποθετικά του τη λες στο ιαρ

Aυτό. Είναι ανάλογα τις συνθήκες. Πόσο αδιάφορη ήταν ο πρωην για τον Α, πόσο καιρός έχει περάσει, τι συμπεριφορά είχε ο Β κατα την διάρκεια που ο Α ήταν με την κοπέλα κλπ κλπ.

Μέχρι στιγμής, δεν έχω χαλβαδιάσει ποτέ φίλη φίλου (όλες wannabe πρωην είναι έτσι και αλλιώς, εκτός αν παίρνουμε ως δεδομένο ότι δεν θα χωρίσουν -λολ), δεν λέω όμως ότι δεν θα το κάνω ποτέ. Έτσι όπως είμαι αυτή την στιγμή και βλέπω τα πράγματα, δεν θα πλησίαζα. Απλά.

Εκτός αν φυσικά ήταν μόνο για γαμήσια, οπότε αυτό το ξέρεις έτσι και αλλιώς.
    Αν όμως είναι μια πιο "σοβαρή" σχέση, ε εκεί περιπλέκεται το πράμα.
    Πέρα απ ότι φίλος θα γαμιέται με πρωην γκόμενα φίλου που υπηρχε δέσιμο,
    πολλές φορές έτσι και αλλιώς μπορεί να υπάρξει μπλέξιμο μεταξύ πρωην-νυν λόγω της γκόμενας.

Δηλαδή αν την χώρισε ο Α, τότε ο Β πιθανότατα θα ακούσει τα απίστευτα για τον Α.
    Αν τον χωρισε τον Α η γκόμενα, σειμ σιτ.
    Αν χώρισαν ήρεμα, ε πάμε σε ειδική περίπτωση, όπου και ήρεμα και ωραία και ο Α ΜΠΟΡΕΙ να μην έχει πρόβλημα.

Προσοχή, μιλάω για σχέσεις και όχι μαλακίες, του τύπου 2 μήνες κλπ.
    Kill the wise one!

cabrón Xtikio's Avatar

μετά τις 3 φορές είναι σχέση :Ρ

Solidium HAVOC's Avatar

Eγω θα επαναλαβω αλλη μια το φαντασμα που λεγαμε.
    Δεν ξερω κατα ποσο σας φτιαχνει η ιδεα να ξερετε λεπτομερειες απο τις χειροτερες πτυχες μιας σχεσης και των εμπλεκομενων, και μετα να προσπαθησετε να αλλαξετε ρολους.
    Προσωπικα ξενερωνω, και καπου απορω, οταν εισαι οντως φιλος με καποιον, και υποτιθεται ζεις τη σχεση του, γνωριζεις προφανως τις ασχημες καταστασεις που οδηγουν στο χωρισμο, και μεσα σε αυτο το σκηνικο προλαβαινεις να πιστεψεις οτι η γκομενα ειναι ο ερωτας της ζωης σου, καταλαβε κι αυτη πως ταιριαζει καλυτερα με σενα και λετε να το δοκιμασετε μιας και το αλλο δεν τσουλησε.
    Αντιλαμβανομαι την ελξη. Καταλαβαινω μεσα απο την παρεα να σου αρεσει καποιος. Απο την αλλη ομως αγαπας το φιλαρακι σου, και ερχεται μοιραζεται μαζι σου τα σωψυχα του και την πικρα του. Κι εσυ εξακολουθεις να πιστευεις πως η αλλη ειναι η αδερφη ψυχη σου. Η γκομενα εννοω.
    Οκ, σε ολο αυτο δε μπορω να με δω να σκεφτομαι σοβαρα γκομενο φιλης. Δεν βρισκω εδαφος να μου αρεσει κατι ρε παιδι μου, μου βγαινει κι ενας εγωισμος στο στυλ, τι ρεζερβα ειμαι,εμαθα τα γαμησια τους, εμαθα τους τσακωμους τους, και καθομαι και ονειρευομαι τι ωραια που θα μαι εγω μετα μαζι του. Και το τελευταιο κερασακι, τι σκατα εμπιστοσυνη θα εχομε μετα μεταξυ μας?
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Δεν καταλαβαίνω τι το τόσο περίεργο βρίσκετε στα λεγόμενα του Good Son. Υπάρχει πάντα ένα ρίσκο να χάσεις έναν φίλο σου (εκτός και αν ξέρω'γω σε πρήζει ο φίλος σου να πας να την πηδήξεις τη ΚΑΡΙΟΛΑ για εκδίκηση ή κάτι τέτοιο) και οι φίλοι είναι πιο σημαντικοί από μία τυχαία γκόμενα.

Τώρα αν είσαι του στυλ "θα κάνω ότι γουστάρω και πρόβλημα έχει ο φίλος και όχι εγώ" και περιμένεις μετά ο άλλος - που έχει πρόβλημα - να συνεχίσει να είναι φίλος σου, πόσο μάλλον να έχεις την απαίτηση να μην αλλάξει τίποτα, ε οκ είσαι μαλάκας.

Ανιγουέη είναι θέμα ανδρικής φιλίας και ίσως γι αυτό δεν το πιάνουν οι γυναίκες, μιας και το κατα πόσο υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ γυναικών είναι συζητήσιμο.

εντιντ: χαχαχαχ "γάμησα indigo κολητού"
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Solidium HAVOC's Avatar

Γιατι ρε δεν το αντιλαμβανομαστε οι γυναικες.
    Το καφριλικι του να κανεις ο,τι σου γουσταρει χωρις να λογαριαζεις τα αισθηματα του αλλου δεν εχει φυλο.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

nihil pop metamelia3's Avatar

γιατί σημαίνει ότι το να την κόψεις φέτες και να την πετάξεις στο ποτάμι ήταν απλά ένα φευγαλέο όνειρο.
    this is radio freedom.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Γιατί λόγου χάρη ξέρω αρκετές κοπέλες που

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Εγώ πάντως παιδιά δεν κάνω φιλίες με θηλυκά και δεν έχω τέτοια προβλήματα.
    ίσως επειδή βλέπονται ανταγωνιστικά; Dunno, αλλά προσωπικά δε γνωρίζω αντίστοιχο παράδειγμα με άντρες.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

A rock, an island Drumsick's Avatar

Γιατί είναι καριόλες!

(σοβαρά)

90210 Nodoordonotthereisnotry's Avatar

Χθες η Ράνια (η Θρασκιά, ντε) προσέγγισε το θέμα από την αντίθετη οπτική. Πως, δηλ., οι "κολλητές" μιας γυναίκας, επειδή αυτές ζηλεύαν ή ό,τιδήποτε άλλο, κάναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους να καταστρέψουν τη σχέση της κολλητής με τον αγόρι της ώστε να κάνουν αυτές κίνηση μετά.
    Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by HAVOC View Post
    Γιατι ρε δεν το αντιλαμβανομαστε οι γυναικες.
    Το καφριλικι του να κανεις ο,τι σου γουσταρει χωρις να λογαριαζεις τα αισθηματα του αλλου δεν εχει φυλο.
    η ανδρικη φιλια ειναι κατι το ιερο , μια γυναικα δεν θα το καταλαβει ποτες! ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

nta3 exoun graftei oi apisteftes malakies se auto to topic, to 3erete etsi?

k den 3erw an ine kalo 'i kako telika pou den exw xrono na katsw na asxoli8w ligo parapano.

sinexiste, mporite k parakatw merikes/oi

satan was a lez