Originally Posted by
The Good Son

Originally Posted by
Odonian
Οι αποπάνω μπούληδες λένε όμως ότι δε θα μπορούσαν ποτέ, άσχετα από τα οκ φίλων.
Δώσε βάση. Πας στον φίλο και του λες τί; "ξες λεω να γαμήσω την πρώην σου κλπ κλπ". Έστω οτι αυτό είναι αποδεκτό. Ο τύπος εαν σου πει "ναι" ποτέ δεν θα μάθεις εαν τον πείραξε και δεν σου ειπε ναι για να το παίξει υπεράνω ή μην σε πληγωσει κτλ κτλ. Και έτσι βάζεισ την σχέση με τον φίλο σε ρίσκο.
Ελπίζω να είναι το ποστ μου αφορμή και να μην εξηγείς σε μένα.
Έχει ενδιαφέρον πάντως ότι στις ιστορίες που πλάθουν τα χτικια του φόρουμ, ο πρώτος φίλος ήταν "σούπερ ευτυχισμένος" και άλλα τέτοια ενώ ο δεύτερος στάνταρ πάει "για ένα γαμήσι". Διότι γνωρίζουμε ότι όποιος προλάβει τη γκόμενα γενικά την αγαπάει κιόλας, ενώ ο δεύτερος είναι ένας γλίτσας που καυλώνει μόνο όταν κλέψει τη γκόμενα του ΦΙΛΟΥ.
Αν ένα χτικιο-φίλος πήγαινε με πρώην μου θα του έσπαγα τα μούτρα (ή θα του την έλεγα στο ι αρ!), γιατί θα το έκανε έχοντας την εντύπωση ότι μου κάνει κάτι κακό. Από την άλλη αν έκανε το ίδιο ο χαρμπινγκερ-φίλος, κυριλέ και ούζα με τον ρέιζορ.
Όσο για το αποπάνω που κάνω κουόουτ, αν δεν ξέρετε αν θα πειράξει τον φίλο σας το να κάνετε κάτι με πρώην του, πόσο σκατά φίλοι είστε; Υπάρχει πραγματικά λόγος να ρωτήσετε κάτι τέτοιο; Γιατί αν μιλάμε για τους "φίλους" για τους οποίους δεν ξέρετε τέτοια πράγματα, τότε λέγονται γνωστοί και τους πηδάμε τις γυναίκες αβέρτα. Τις πρώην ντε.