.
.
Last edited by Out Of The Body; 22-09-2009 at 01:48.
Μαλακίες λες
Καληνύχτα σου.
μάλλον για τα 4/5 της μπάντας λέει (3/5 βσκ) κ ουχί για σένα
τι μάλλον δλδ..![]()
I must have some booze. I demand to have some booze
Αν κάποιος φίλος μου πηδούσε μια πρώην μου, αφενός θα πλάκωνα στο ξύλο την ΚΑΡΙΟΛΑ, που γεννήθηκε πουτάνα κτλ κτλ αφετέρου θα αισθανόμουν περήφανος για το φίλο μου, γιατί θα σκεφτόμουν τα παιδικά μας χρόνια που μιλούσαμε μόνο για μπάσκετ και θα χαιρόμουν που στην παρέα μου εξελιχθήκαμε όλοι σε πουτσαράδες.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Εγώ παιδιά πιστεύω πως οι πραγματικοί ΦΙΛΟΙ τα μοιράζονται όλα. Εκτός από τις γυναίκες! Τις πουτάνες άνετα όμως! Δεν θα έκανα ποτέ κάτι με γκόμενα γνωστού μου. Με φίλου όμως ΑΝΕΤΑ.
ΑΡΧΙΔΑ μήπως είσαι ΑΣΟΒΑΡΟΣ;;;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ΑΣΟΒΑΡΟΣ
μμμ, η εμφυτη ανασφαλεια από που συμπαιρενεται;
κατα τα αλλα, ο,τι ειπε ο οντονιαν. υπαρχουν φιλοι που [κουοτ] κουβαλανε ολες τις σχεσεις τους μαζι τους, οποτε ρισκαρεις πολυ εντονα τη φιλια αν κανεις κατι με πρωην τους, υπαρχουν κι αλλοι που τις σχεσεις τους τις αφηνουν πισω τους [/κουοτ]
Vielen Dank für alles was mal war
Πριν από πέντε χρόνια είχα κάνει πέσιμο σε φίλη μιας πρωην (μπροστά της μάλιστα) και μου έφυγε ένα διακριτικό ρέψιμο και μια υπόνοια κρασιού και η αντίδραση της πρωην μου ήταν: ''στα έλεγα''.
ποτέ δεν κατάλαβα τι της έλεγε βέβαια και δεν έχει σημασία αφού γύρισα σπίτι μόνος
![]()
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχακλαίωχαχαχα
βεεεεεεεεεεεεεεεεεεβαια..![]()
χμ, χμ γενικά πολύ δύσκολα, το θεωρώ μάλλον απίθανο, αλλά παίζουν κ πολλοί άλλοι παράγοντες (γιατί τα χάλασαν, ποιος παράτησε ποιον, πόσο καιρό ήταν μαζί, τι σχέση ήταν κλπ κλπ κλπ).
περιμένω ποστ μπέρνιν
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Βασικά κάτσε ρε μάθς γκάι. Δεν τα λέω όσο ρομαντικά και παραμυθένια με παρουσιάζεις να τα λέω. Αν ο Α πηγαίνει μόνο για γαμήσι, τότε δεν έχουμε ιδιαίτερους συναισθηματισμούς και εμένα προσωπικά ΣΤΑΡΚΙΔΙΑ μου αν θα την έσπερνε όλος ο πλανήτης μετα. Μιλάμε πάντα για τον Α να νοιώθει πράματα. Όλσο δεν είπα ποτέ ότι ο Β πάει μόνο για να δώκει τη μήτρα της πρώην. Και οι πολύ ωραία τοποθετημένες ειρωνείες σου είναι επίσης άουτ γιατί προσωπικά εξέτασα μόνο τις συνθήκες υπό τις οποίες θα υπήρχε πρόβλημα κατα την άποψη μου.
Τέλος ένα χτικιό φίλος σου δεν θα σκεπτόταν ποτέ να κάνει το οτιδήποτε με πρώην σου. όποτε άδικα υποθετικά θα του έσπαγες τα μούτρα υποθετικά του τη λες στο ιαρ