Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Εγω σε κοβω να ξυνεις τις αρχιδαρες σου και να τρως εσυ τα τοστακια που θα ετοιμαζεις για τον πρωινο μπουφε,αφου το 99% των επισκεπτων του Καβου ειναι λουμπεναρια απο την Αγγλια.
Мама Люба давай, давай, давай
e mi mou peis oti den exeis dei to kinito sou edw kai mia mera pou sou xw steilei minima kai zitw apegnwsmena voitheia.
Ούτε τώρα το βλέπω για να είμαι ειλικρινής.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
κραζουμε οσο δεν παει
και σκατα στις παραλιες,να πνιγειτε ολοι παλιοπουστες
χτικιο εσενα να σου φαει τα ποδια καρχαριας,να μην ξαναπερπατησεις μουνοπανο!!11111111`~~
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
αυτός είναι άνθρωπος
βουτηγμένοι στη μιζέρια..σάπιοι
I must have some booze. I demand to have some booze
εσυ εισαι στονερας,δεν πιανεσαι!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
poia mizeria re?
hlios
kausonas
tzitzikia
idrotila
vroma
touristes
na ka8ome dipla sto kima k na erxete i greenpeace na me smproxnei pisw ston okeano. [nai more to exw 3anapei]
satan was a lez