κοιτα αν θελεις λυσεις υπαρχουν
αποφευγεις τον ηλιο σαν τον βρυκολακα
αποφευγεις τα μαυρα ρουχα
περικαρπιο μετραει πολυ
αποσμητικο roll-on (πιστευω τα καλυτερα)
μπανιο πριν βγεις
ε του πουστη 10 ωρες σε κρατανε "αοσμο" αυτα!!!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Praktikh sthn Corfu lol! Den kserw an exeis paei ekei pote, alla h ntopioi den sumpa8oun polloi tous "ksenous" pou douleuoun ekei. Ase pou einai kai malakes. Kata ta alla wraio nhsi, wraia merh, alla arketa akribh. Oso gia ton Kabo pou mazeuontai oi Aggloi den plhsiazeis ekei. Den kserw pantws poso eleu8ero xrono 8a exeis gia na kaneis kai diakopes tautoxrona.
λολ! καβος! μονο εκει πηγαινα διακοπες οταν πηγαινα με γονεις!
δεν παρατηρησα κατι τετοιο παντως απο τους εκει ντοπιους προς τους ξενους!
5 μερες την βδομαδα ελεγε το συμβολαιο!νταξ οι 40 ωρες το ξερω οτι δεν ειναι 40 αλλα ελπιζω να ειναι οντως 5 μερες τουλαχιστον!
εχεις παει εσυ κερκυρα για δουλεια?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
το ειδες το λινκ? λογικα δεν θα μπλεκομαι με ντοπιους! ειναι ολοκληρο συγκροτημα,λογικα δεν θα φευγω πολυ απο εκει!
νταξ υποθεσεις τωρα!
ναι! καλά να περάσεις τώρα που σου έκανε την καρδιά περιβόλι!
δεν τους έχω συναναστραφεί επαγγελματικά, αλλά εμένα μιά χαρά μου είχαν φερθεί οι ντόπιοι, είναι θεότρελοι αλλά καλοί.
δεν εχεις βγαλει τη σχολη μεταφραστων κλπ κλπ ε?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
μόνο για διακοπές έχω βρεθεί στην Κέρκυρα.
εστω.
(και γω για πενταημερη)
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Clockwork τα μεγάλα/κυριλέ ξενοδοχεία είναι ωραία για διακοπές αλλά συνήθως για τους εργαζόμενους είναι σκέτη κόλαση, γιατί πέρα από το παραπάνω τρέξιμο για να ικανοποιηθούν όλοι έχουν και το θέμα του "καθωσπρεπισμού" σε εμφάνιση/συμπεριφορά κτλ. Καλά να περάσεις, αλλά στη θέση σου δε θα πήγαινα.
Λυπάμαι, τη γάμησες.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Έλα ρε Μιτς! Αυτά είναι.![]()
ειλικρινα δεν ξερω τι θα τυχει αλλα πηγαινω με θετικες σκεψεις!
οι τιμες του παντως ειναι πολυ απαγορευτικες οποτε φανταζομαι θα εχει πολυ καθως πρεπει κοινωνια,ατομα δηλαδη που θα θελουν γκουρμε κουζινα (που αποκλειεται να με χωσουν) και την ησυχια τους! βασικα με κοβω να ετοιμαζω τπτ μπουφεδες για το πρωι κανωντας club sandwich![]()