Επικος κυκλος.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Το καλύτερο επ της σίζον ορ γουάτ;
Στεναχωρήθηκα κιόλας προς στιγμήν.![]()
allo ena e.
ti lete naxoume gia season finale?
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Δεν ξέρω αλλά ελπίζω όχι άλλη Άμπερ. Αντιπαθητική όσο δε πάει.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Με την τελευταία σαιζόν ξανακόλλησα, κι είχα πει τέλος στις σειρές με νοσοκομεία![]()
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Ε, κούρασε πολύ πιο πριν imho.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
ευκολάκι
όσο αντιπαθητική κ αν είναι,ήταν γαμάτη για υποσυνείδητο του γεροξούρα
προφανώς τελευταίο επεισόδιο παντρεύονται τα 2 πιτσουνάκια
δε ξέρω ποιος θα πεθάνει βέβαια μιας κ ήδη χάσαμε έναν
όσο για το άλλο ρομάντζο λογικά θα μας αφήσουν με την όρεξη για του χρόνου - εκτός άμα τελειώσει φέτο
ΥΓ:βλέπετε Σκράμπς ασούμε...
Προβλεπω house στα προθυρα θανατου με την Καντουλα να εχει να παρει ηθικως δυσκολες αποφασεις οπως και το προηγουμενο κοπελινο Gregory.
Κοβω την Αμπερ σε ηρωικα τραγικες στιγμες, να λυγιζει και να παρακαλαει τον house για λιγη φου, αλλα αυτος να τη μαστιγωνει αλυπητα και να επιμενει να χαθουν και οι δυο.
Τουλαχιστον ετσι θα το εστηνα εγω.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Spoiler
Last edited by antimusic; 29-05-2009 at 20:34.
kai me auto ennow oti tha uparksi k 6i season, xestikame pou tha guristei