Ούτε ο Μάρκεζ παίζει στον τελικο λόγω τραυματισμού νομίζω. Πρέπει να γίνουν απίθανα πράγματα πάντως για να το χάσει η Μάντσεστερ, εξάλλου είναι ομάδα, έχει προπονητή και σε αντίθεση με την άλλη έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε σοβαρά , δύσκολα ματς.
Για τα του ματς συμφωνώ με Ruthless και Entrancemperium, πάντως του χρόνου με ένα ακόμα ακραίο μπακ, έναν ηγέτη στο κέντρο (Κακά πχ), ανταλλαγή του Ντρογκμπά με έναν νεότερο και παραμονή Χίντινγκ θα είμαστε πολύ καλά, εξάλλου μάλλον θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τους περισσότερους.
Τέσπα τώρα που πέρασε ένα βράδυ και έφυγε μέρος της πίκρας ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά, μιας και πιάσαμε Κόκκαλη, Ολυμπιακούς κλπ. Θυμάμαι πριν από λίγο καιρό συζητάγαμε με Fixxxer για το αν είναι πιο γραφικοί οι οπαδοί του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού ή αυτοί των άλλων ομάδων που διαμαρτύρονται. Εγώ υποστήριζα το πρώτο , ο Φίξερ το 2ο. Αν και προφανώς δεν ισχύει γενική αλήθεια πάνω σε αυτό, με τα ποστς που έγιναν σε αυτό το τόπικ ο Φίξερ εν μέρει δικαιώνεται. Γιατί οκ αυτοί που είναι οπαδοί της Μπαρτσελόνα , δεν ασχολούνται με το ελληνικό πρωτάθλημα και χάρηκαν χθες είναι απλά χαζοί και δεν υπάρχει λόγος κανείς να ασχοληθεί μαζί τους. Αλλά οι υπόλοιποι, οι οπαδοί παο/παοκ/αεκ/ότιαλλοθες που διαμαρτύρονται όλη τη χρονιά για τη διαιτησία του Ολυμπιακού αλλά χθες μόκο και πανηγύρια επειδή μεσκεουνκλάμπ και λοιπά, είναι γελοίοι και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τους πάρει του χρόνου ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα με 90 πόντους και 50 κερδισμένα πέναλτυ. Εγώ θα χαίρομαι και όταν έρχονται και αρχίζουν τις κλάψες στο αντίστοιχο τόπικ, ένα diaf θα αρκεί για τον καθέναν τους θαρρώ. Οι οπαδοί Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνας δεν μετράνε μέχρι να σκεφτώ κάτι cool να πω και γι' αυτούς!~!@1
-κομπλεξικός οπαδός τσέλσι-