Δεν ειχα ιδεα ποιος εισαι/που κλπ κλπ.Το συγκεκριμενο σου αβαταρ σε προδωσε.Νext time εννοειται μιλαω.![]()
Δεν ειχα ιδεα ποιος εισαι/που κλπ κλπ.Το συγκεκριμενο σου αβαταρ σε προδωσε.Νext time εννοειται μιλαω.![]()
Мама Люба давай, давай, давай
Αναμένω μνμ αγάπης και κατανόησης. Από κοντά τα βλέμματα να συναντηθούν. Τα σώματα να σμίξουν. Το βρακί που κοροϊδεύει τον κόσμο και περνάει για κορδόνι να βγει από τον αχόρταγο κρατήρα που έχω για κώλο.
Στηριζω.Να γινει φαση με τον Ρειζορα ομως ε,με αυτον κανετε σουξου/μουξου.
Мама Люба давай, давай, давай
τριολε με δυο γκραιντκοραδες![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Αναμένω. Τσιγάρο αναμένο.
εγω πάντως συμφωνάω με νασουμ. Τι στο καλό υπάρχει μποξεράκι με κορδόνι στο πλάι αδσφασγφδασγφδασ. Σκέφτηκα πως πήγαινες πακέτο με την αμφίεση των μπερντφλεσ
Άντε πάλι. Όσο και να γουστάρω να πω ψέματα για να ενισχύσω το μύθο, δεν ήταν στρίγκος. Επίσης impure μίλα αφού με βλέπεις μωρέ μωρέ μωρέ.
δεν μπορώ να μιλησω είμαι ντροπαλή. αχαχχα ελα ρε νταξει δεν επιμενω για τον κορδονι ελεος πια
Η επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσει στη Metalarissa (FML), θα συνεχιστεί στην Πάτρα και για πρώτη φορά θα τελειώσει στα Ιερά Χώματα.![]()
Αν συνεχιστεί αυτό θα αρχίσω να προσφέρω και υπηρεσίες κούριερ σε όσους πουλάνε σιντί στο marketplace.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Επειδή δεν ξέρω πού να το γράψω, αν είναι να πάει κανείς στον μπενίνι απόψε στο μέγαρο και δεν ξέρει ιταλικά ας μην κάνει τον κόπο.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
treli vroxa edw sto spiti tou laou.
satan was a lez
treli sapila...exo na apomagnitofoniso kata leksi efta 90ares kasetes me synenteykseis gia tin diplomatiki, to deadline einai sto telos tis allis vdomadas kai exo kanei mexri stigmis giro sta 50 lepta apomagnitofonisi
VARIEMAI GAMO THN TRELA MOU!!!
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !