οκ,
αλλα οταν μιλαμε για δισκους ανεξαρτητης παραγωγης,εξαντλημενους προ πολλου?δεν μιλαμε για το νεο μαντονα!
μηπως πρεπει να επαναπροσδιορισουμε ποια λινκς θα μπαινουν?γτ ειναι εντελως μηδενιστικο να αποκλειουμε ΚΑΘΕ λινκ.
πχ ο ραπαρια ποσταρε εναν δισκο των χηδενς ρεητζ.τρεχα γυρευε,500 κοπιες,ο δισκος δεν υπαρχει πουθενα,ουτε εχει επανακυκλοφορησει.και βγηκε απο τους ιδιους.γτ να μην μπορει να ποσταρει ενα λινκ?
αν η δικαιολογια ειναι παντως "για να μην γινει μπουρδελο το φορουμ και ποσταρει ο καθενας οτι μαλακια του ερθει με ρυθμους πολυβολου",ειναι τουλαχιστον αστεια.
μου αρεσει που κατηγορειτε πολλες φορες ακομα και εμενα για ελιτισμο.εγω τουλαχιστον μοιραζομαι αυτα που ακουω με τους αλλους.
σας αρεσει η φαση στην οποια βρισκεται ο ρουθλες,ο οποιος ΣΤΑΝΤΑΡ επιλεγει ατομα για να δωσει τα λινκ του.πχ αν του πω εγω "δωσε μια το γουοταν ρε"(λεμε τωρα ε,απιθανη περιπτωση) σιγα μην μου το δωσει.
αν ειναι πεστο ρε καρχαρτ να ξερω να μην γραφω.οχι μονο για μουσικη,για τιποτα εδω μεσα.ουτε καν για χαβαλε.