Οκ,τωρα λοκ το θρεντ.
Οκ,τωρα λοκ το θρεντ.
Мама Люба давай, давай, давай
Music Discussion (31 Viewing)
ρεκορ.
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
ο κραπαραια στηριζει τετοιες ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ.
ωμο ΑΤΣΑΛΙ.
βλακα ρεηζορ μην τον παιζεις,σε βλεπω.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Πέρα από την πλάκα, 00i00, έχω προσέξει ότι την ψηφιακή την έχεις στο τσεπάκι! Εγώ για να φτιάξω email έκανα τεμενάδες κι εσύ κάθεσαι και φωτογραφίζεις πιο γρήγορα κι απ' τον ίσκιο σου!
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
χαχαχα εδώ γέλασα , αλλά άντε και γαμήσου καλό μου φεηκ με τα κωλοτριγλικερίδια σου μέσα...
λοιπόν να πω και εγώ τις μαλακίες μου.
+13434535 στον ρετσέκτ και κλειδώνει το θρεντ guys. Διαβάζοντας και ένα περιοδικό πριν από πολλά χρόνια φώτιζε περισσότερο την κατάσταση με τον κερτ.. ουσιαστικά εκείνο που ήθελαν να κατακρίνουν και να δημιουργήσουν ή να φέρουν έναν καινούργιο αέρα είχε να κάνει με τις υπερβολές της μόδας που είχε πάψει πια να εκφράζει τους νέους. Θεωρώ ότι έβαλε έναν πολύ μελανγχολικό τόνο και παίξιμο (σαν βαριεστημένο ώρες ώρες) που όμως σου αφήνει ρε πούστη μου κάτι το αξιόλογο. Θέλανε κατά κάποιο τρόπο να διώξουν το σόου από την μουσική σκηνή και να μιλούσουν στο βαθμό που μπορούσουν για τα προβλήματα της νεολαίας εκείνης της εποχής . Κατά την γνώμη μου το έκαναν με ένα άγαρμπο όμως τρόπο πλασαρισμένο με λίγο αβαντ γκάρντ που όμως εμένα με ξενερώνει. δηλαδή και έτσι και γιουβέτσι , και λίγο χαρντκορ και λίγο λόου τέμπο. Όμως γουστάρω να ακούω την διασκευή τους , το the man who sold the world που έχει απίστευτους λέμε στίχους. Και τελειώνω γιατί βαριέμαι. Λοιπόν όλα αυτά δεν είναι και τόσο μουσικά όπως ζήτησε ο θρεντστάρτερ αλλά η μουσική έτσι είναι . είναι τα πάντα. και η πρέζα , και ο σεξισμός - που ο κερτ τόσο προσπαθούσε να τον πολεμήσει από επάνω του - και η βία και όλα. Θα είναι τεράστια μαλακία να λησμονήσουμε όμως και τα άλλα μέλη της μπαντας , όπως τον πολωνό νομίζω αν δεν κάνω λάθος που λεγεται ότι ηταν τεράστιο ταλέντο και εξίσου μεγάλη προσωπικότητα. Μουσικά δεν μου είπαν κάτι έκτος του ότι πλάσαραν σκληρό και ατημελητοροκ ρυθμό περίπου . τώρα κατα τα άλλα έγιναν στην εποχή τους ίδαλμα μιας και έφεραν κάτι διαφορετικό πέρα από το σόου των ποζεράδων. ε αυτά.. άντε συνεχίστε να γαμιέστε τώρα ελεύθερα..
Request για Slipknot Vs Manowar thread.
Мама Люба давай, давай, давай
στηρίζω σύντροφο νάσου'μ.
μπορούμε να κάνουμε κ ένα 'η γωνιά του παπάρια' βέβαια.
i need feminime venoms in order to function with the system.
bon για την ιστορία ο Novoselic έχει σέρβικες ρίζες και όχι πολωνικές.
Κατα τα άλλα, Ra, αν σε επόμενό σου thread σκάσω μύτη με καμια 200ρια 10μεγκαπίξελες φωτό με τσίγκους, αμόνια και ζώνες αγνότητας μην κάνεις σαν μαθητριούλα, δεν θα είναι οτι σου πηδάω το θρέντ, απλά θα κανούμε πλάκα μωρέ και χαβαλέ για την κίνηση![]()
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
έχω πεθάνει με το ποστ του γκριλ.
κατά τ' άλλα, το bleach σας μαθαίνει μπαλά και τα άλλα δύο σας την καρφώνουν στην ουρήθρα.
όλα αυτά μέχρι να βρω εκείνο το γαμωrehearsal του Negative Creep στο youtube κι επέλθει η NEMECIS.