για την μαζα λεμε....ποιος την γαμαει την εταιρια
Μα ρε φιλε Μινμιν,το μεγαλυτερο ποσοστο των οπαδων δεν εχει καμια πολιτικη ευαισθησια,ποσο μαλλον σε τετοιο βαθμο ωστε να τη φανερωσει και στο γηπεδο.Και οταν μιλαω για ΠΑΕ και ιστοριες,εννοω οτι στη σημερινη εποχη δεν χωρανε πολιτικοι προβληματισμοι γυρω απο τον αθλητισμο,ειδικα απο τη στιγμη που υπαρχουν οι ΠΑΕ.Να μου πεις για τις εποχες του πουσταρα του φρανκο που επεβαλε την αλλαγη του εμβληματος της Μπαρτσελονα επειδη ηταν εναντια στο κρατος της Ισπανιας να το καταλαβω,αλλα οχι να μου πεις τωρα π.χ. για ορισμενους αεκτζηδες που την ειδανε αντιφαδες επειδη δεν περνουν πρωταθλημα στη μπαλα.
Мама Люба давай, давай, давай
η ιστορια ρεει με τα ολα τις...οι τις ρεαλ θα ειναι για παντα οι δεξιοι οπως και οι του παο...ετσι παει
μονο ο γαυρος παραχαραξε την ιστορια....τα γνωστα με τον εθνικο
...ειπε οπαδος ομαδας με σημα το βυζαντιο.
Το σήμα του ΠΑΟΚ είναι και το σύμβολο της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, με μοναδική διαφορά ότι το σήμα των Θεσσαλονικιών έχει τα φτερά του κλειστά σε ένδειξη μακροχόνιου πένθους για τον ξεριζωμό από την πατρίδα, την Κωνσταντινούπολη.
http://www.derby.gr/main.php?categ_i...t_id=2449&af=1
χουλιγκανισμός κ πολιτική. μάλιστα. μάθαμε ότι οι ομάδες εκπροσωπούν πολιτικούς χώρους. γιατί ως γνωστό, στο νηπιαγωγείο είσαι ήδη ενταγμένος σε πολιτική νεολαία. τότε που διαλέγεις ομάδα λέω.
Rock or Nothing
η συζητηση εχει πηξει στη μαλακια.
Οπως τα λεει ο πανκης σε λιγο θα πιστεψουμε οτι ενας πυρηνας 200 ατομων ειναι ολος ο κοσμος μιας ομαδας.
Συνεχιστε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Λοιπόν , για να μην ξεχνιόμαστε κύριοι, επόμενος στόχος για τον Παντοκράτορα είναι αυτός
--->>>
στο φημολογούμενο νέο πρωτάθλημα που θα δημιουργηθεί και θα περιλαμβάνει ομάδες από το nba και την ευρώπη..
new customers available..
*νταξ και ας φάγαμε κουκούνι από τους χιούστονς κάποτε...
μπον, πως βλεπεις μια πιθανη αναμετρηση? εγω πιστευω οτι μεχρι το τριτο δωδεκαλεπτο οι Λεηκερς μπορουν να ακολουθησουν τον Παο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...