Page 433 of 609 FirstFirst ... 333383423431432433434435443483533 ... LastLast
Results 6,481 to 6,495 of 9121

Thread: ATHLETICS GENERAL DISCUSSION

Anti-Hero Reject's Avatar

τζιτζι γελαω ρε.
    για ολα εχετε μια δικαιολογια.
    το γεγονος οτι ξεκινησαν 2 λεωφορεια "τοπ",και καναν σταση ελασσονα και μετα πισογυρισμα εσυ το αναφερεις σαν "οι μπατσοι μας σταματησαν λογω ρουφιανιας".
    τουλαχιστον τα λαγοπουλα δεν ηρθαν καν,σκοτωθηκαν το πρωι του σαββατου μεταξυ τους επειδη αρκετοι εκαναν πισω και εμεναν μονο 30 ατομα να ερθουν.
    εγω θα στο πω αλλιως:επειδη εισασταν σιγουροι οσο πλησιαζετε οτι θα κανετε το μεγαλυτερο "δωρο",και ως γνωστον δεν κανετε ποτε δωρακια-οι κινησεις σας σε αυτα ειναι παντα καλλυμενες απο 10 πλευρες,γυρισατε πισω.ειπατε "καλυτερα πισω,παρα να γινει καμια χοντρη και να μας το χτυπανε για μια ζωη".
    οσο αφορα τον Μ.. που αναφερεις,καμια σχεση.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

εισαι τοσο μεσα που δεν ηταν καν λεωφορεια αλλα ι.χ.
    εκτος αν σου ειπανε και τιποτα παπαντζες σαν τον αλλο που μου κοπαναει μαλακιες για υποβρυχιο και τα ρεστα(2009 εχουμε ρε)

για το φιλαρακο το βαζελο ολα ειναι δρομολογημενα
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Senior Member 00i00's Avatar

τζιτζι αλλιν οτι εγραψα στο αλλο ειναι απο γαυρικα sites/forums

παπαντζα αλλος

και στειλε κανα μειλ στον πεσετερο να μαθει την χωρητικοτητα του καραουισκακη...γελανε τα τσιμεντα της Τουμπας

παρανοησες.
    εννοουσα "ποσοτητα" χρησιμοποιωντας την εκφραση λεωφορεια.να δειξω τον αριθμο.οπως ειπα πως και οι ζελες μαζεψαν και αυτοι περιπου 2 λεωφ,αλλα εκαναν πισω το πρωι του σαββατου.
    και μαλλον ηταν η ρουφιανια ζελου για τον Χ........ ε?
    παντως το οτι γυρισατε πισω οι μισοι,και οι υπολοιποι 30 ηρθατε στον τελικο την επομη μερα. χωρις διακριτικα,και στα μουλωχτα,ενω ολη την βδομαδα μας σπαγατε τα αρχιδια με τηλεφωνα "θα..θα...θα" λεει πολλα.

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    τζιτζι αλλιν οτι εγραψα στο αλλο ειναι απο γαυρικα sites/forums

παπαντζα αλλος

και στειλε κανα μειλ στον πεσετερο να μαθει την χωρητικοτητα του καραουισκακη...γελανε τα τσιμεντα της Τουμπας
    κοιτα αν παρακολουθεις τα γαυρικα site-forums
    θα ξερεις οτι οι μαλακιουλες αυτη ηταν και η αιτια για να φαει ξηλωμα απο αυτους που πρεπει,γιατι δεν ειμαστε ζελες να εχουμεπανω απο το κεφαλι μας ουτε νοπο ουτε αναρχομαλακες.
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

ποιος εφαγε ξηλωμα? ακομα ''βασιλευει''

πφφφφ
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

οι τις ΝΟΠΟ ηταν μια συμμορια του Κοστελου...αστο

για τα κολλητιλικια με τους ναζις του ερυθρου αστερα πες

ασε τα πφφφ και ομιλα...με μενα τον ανθρωπα που μιλαει σαν 15χρονος οπως ειπες ομιλας....

που οταν εγω παενα Τουμπα εσυ εισουν ακομα στα αρχιδοσακουλα του μπαμπα σου....

με τα οταν δεν γινεται δουλεια...

απ'οτι εχω καταλαβει το εχεις ψιλοκοψει το γηπεδο οποτε εχεις μεινει καποια επεισοδια πισω

να μου αναλυσεις λιγο εσυ σαν εμπειρος και μεγαλυτερος την αδερφοποιηση με τους δημοκρατες της παρτιζαν και να πουμε και για τον ερ.αστερα
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

παρομοια σκατα η φαση.
    του ερυθρου ειναι ναζιδια,οι παρτιζανοι δηλωνουν "εθνικοσοσιαλιστες".και οι 2 καψαν καθε εγκεφαλικο κυτταρο μετα απο τους πολεμους που περασαν,και την ειδαν υπερπατριωτες και αρχιδια...εχει πολυ γελιο,αν τους γνωρισει κανεις θα καταλαβει οτι μιλαμε για ατομα χωρις καμια ηθικη αξια,καμμενους ως εκει που δεν παει...τρελοι μαλακες και οι 2,και γενικα οι σερβοι ειναι σκατοφαρα..
    και οι 2 ομαδες εχουν τετοιο κοσμο πλεον,που σε παλαιοτερες εποχες δεν ειχαν.
    απλα στους γαβρους η εξελιξη ηταν αποτομη,μεσα σε 2-3 χρονια γεμισαν απο τετοιο κοσμο.νταξει,ειχαν εναν υποβρυχιο και το τημακι του,αλλα αυτοι ηταν πιο βλακες/γκαου.δεν ηταν δλδ ψαγμενοι πολιτικα...εφαγε και μετα φραγκα ο υπο,τον απομακρυναν...
    στον ΠΑΟΚ ενα ατομο εφερε την ολη φαση εδω.ατομο το οποιο το ειχαν ολοι οι παλιοι ρησπεκτ.μαλιστα στο τελευταιο παιχνιδι ακουστηκε οτι θα φαμε πεσιμο απο σιστες Παοκτσηδες.το κακο ειναι οτι αυτοι μας ξερουν,ενω εμεις δεν ξερουμε καν ποιοι ειναι...
    η μονη ομαδα στην ελλαδα(απο τις 6 μεγαλες) που δεν εχει ιχνος ναζι/εθνικου,ειναι οι γριες.
    ακομα και τα χανουμια εχουν χασει το παιχνιδι πλεον εδω και χρονια.
    για βαζελες δεν μιλαω,εκει ειναι δυσκολο να βρεις μη-δεξιους.
    ορεξη που εχουμε βραδυατικα...
    τζιτζι,δεν μου απαντησες στο τελευταιο...
    Last edited by Reject; 04-05-2009 at 03:48.

Quote Originally Posted by GG* View Post
    με τα οταν δεν γινεται δουλεια...

απ'οτι εχω καταλαβει το εχεις ψιλοκοψει το γηπεδο οποτε εχεις μεινει καποια επεισοδια πισω

να μου αναλυσεις λιγο εσυ σαν εμπειρος και μεγαλυτερος την αδερφοποιηση με τους δημοκρατες της παρτιζαν και να πουμε και για τον ερ.αστερα
    οι ''δημοκρατες'' της Παρτιζαν ηταν οι ανταρτες που γαμησαν τον χιτλερ...ψαξτο λιγο καλυτερα μαγκακο....και μαθε ποια ομαδα ηταν τις ασφαλειας

εντιτ. που σε....δεν ειμαι κανας βετερανοχουλιγκανος ξερω γω...αλλα τα δικα σας τα ξερουμε
    Last edited by 00i00; 04-05-2009 at 03:48.

τι να σου απαντησω ρε συ,το χαφιεδιλικι επεσε για το λογο που ειπες +κατι πιο προσωπικο

πανω κατω ξεραμε τι θα παιζει οταν ανεβουμε,δεν ειμαστε και μαλακες
    αλλα ξεραμε τι θα παιζοταν και πατρα και πηγαμε-εστω και οι μισοι με μια μερα καθυστερηση
    (τοτε που οι μαγκες που βαρουσαν 15 ατομα 1 μεταμορφωθηκαν ολοι σε γυναικοπαιδα και αμαχο πληθυσμο)

ελα να το ληξουμε γιατι δεν μας πληρωνει ο θειος υπερωριες και πρεπει να παμε αυριο στη δουλεια

ρε συ γελαει ο κοσμος μιμη -σιγα μην τους βγαλεις και ζαπατιστας
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

οχι δεν θα τους βγαλς και αναρχοαυτονομους...ειναι αληθεια οτι εχουν χωθει και τσουτσεκια...αλλα παραδοσιακα ο ερυθρος αστερας εχει παραδοση με τετοια αρχιδια

Rad Child Nasum's Avatar

Ρε μη γραφετε οτι ναναι.Καλα ο πανκης εχει ενα δικιο σε αυτα που γραφει με εξαιρεση την υπερβολη που εγραψε περι Παναθηναικου.Και την εχουμε ξανακανει αυτη τη κουβεντα και σε ορισμενα πραγματα ειχες συμφωνησει.Εγω επειδη τα περι χουλιγκανισμου τα γραφω στα παπαρια μου(μας ειπανε,σας ειπανε,σας τη πεσαμε,μας τη πεσατε και διαφορες τετοιες πιπες) εχω να σας πω οτι πρεπει να καταλαβετε οτι δεν υπαρχουν αναρχοαυτονομες ΠΑΕ.Ειναι γαμημενες εταιριες.Ακομη και η St.Pauli που εχει ακομη ολντ σκουλ γηπεδο με τσιμεντο,χωρις φωτεινο πινακα και δεν βαζουνε διαφημισεις σεξιστικου περιεχομενου που την κανει την πιο προσφυλη ομαδα σε αναρχοαυτονομουςκλπ εχει διοικηση και επενδυτες,εστω και αν δεν ειναι επιπεδου Λαπορτα.Τα ιδια ισχυουν και για Rayo Vallecano,Livorno κλπ κλπ.
    Мама Люба давай, давай, давай