Originally Posted by
Midnight

Originally Posted by
Mitsmann
Ειστε και οι 2 αρλεκινοι. Αισθηση ζωης ο καθε τσιριδοπουστας Χαλφορντ που τραγουδαει το Τουρμπο Λοβερ στον καθε μηχανοβιο που του εδειχνε την εξατμιση του (το πιασες το υποννοουμενο α???) Αισθηση ζωης ο Μιντναητ, που τσιριζει εδω και σπανε τα τζαμια της απεναντι μοναδας του ΦΕΚ και σκουπιζουμε γυαλια ολο το βραδυ για την πατριδα? Αισθηση ζωης οι Μπλαην Γκαρντιαν, Ορκς και Χομπιτς και αμα βαλω το δακτυλιδι γινομαι αορατος.. ΟΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ.
Καθομαι και συζηταω, δεν το πιστευω αυτο σημερα...
Πραγματικά δεν έχω ακόμη καταλάβει αν είσαι όντως Χρυσό Αυγό ή αν με δουλεύεις για να τσαντίζομαι και να γελάς, αν πάντως ισχύει το δεύτερο το έχεις πετύχει μια χαρά! 1ον (σε περίπτωση που όντως είσαι φασίστας): Γαμώ τη σημαία σου και τη Βουλή σου και το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο!!! 2ον (ότι κι αν είσαι): Ποιος τσιριδόπουστας, ρε μπάμπουρα;! Ναι, το έπιασα το υπονοούμενο και καλά έκανε και του την έδειχνε τη μηχανή του, τι σε κόφτει εσένα; Και τα τζάμια ο Midnight τα σπάει με τη μαγκιά και το ατσάλι του! Το κέρατό μου μέσα, σήμερα, θα 'χα φύγει εδώ και 3 ώρες από το σπίτι και κάθομαι μόνο και μόνο για να απαντάω σε μαλακίες!!!΄Αν δε δέχεται κάποιος Halford ως μεγάλο τραγουδιστή δε συζητάς μαζί του για κανένα μουσικό ζήτημα κανονικά! Τι κάνω εδώ, γαμώ το φελέκι μου;!!!
Ακουσε να δεις τσολι. οχι Τσολια. Γιατι αυτοι εχουν τα πραγματικα Αρχιδια. οι Ευζωνοι.
Σκετο Τσολι.
Εισαι μικρος και σε κοιταω και με ενα ειδος οικτου αν θελεις να ξερεις. Δεν γιγνωσκεις, δεν εχεις κατανοησει, ποιο αιμα κυλαει στις φλεβες σου, παρα μου λετε για αιμα που ειναι ατσαλι και αλλες παπαριες που λεει η αλλη η αδερφη ο Darkling.
Οταν δεις τη Σημαια να υψωνεται ψηλα και το χερι σου να δινει τον Ορκο, θα δακρυσεις. και ξερεις γιατι? Γιατι θα θυμηθεις αυτη τη μερα που βλασφημησες το Ειναι σου. Θα θυμηθεις και ξαφνικα σαν παζλ της Ραβενσμπουργκερ, η Υβρις θα γινει εικονα μπροστα σου.
Οσο για το οτι δεν υπαρχει Νεμεσις, ο ΣΧ αξιωματικος της βραδυνης βαρδιας, αποφασισε να μην γινει σημα στο GPF του Αρχηγειου και εν τελει να μην υπαρξει κινηση για DOS 6.2, κι αυτο γιατι εισαι πραγματικα Μικρος, (σε ηλικια, στο ματι, ισως και καπου αλλου, επιασες το υποννοουμενο?)
Οσο για τη μουσικουλα που αναφερεσαι, οταν ο Χαλφορντ κανει γεωτρησεις με λαθος επικεντρο, τοτε δεν εχεις δικαιωμα να αναφερεσαι καν σε αυτον. Και οταν τσιριζει you re possessing me. Α ναι? ποιος? ο Λακης ο μπετατζης?
Για τη σειρηνα ασκησεων που εχουμε στο στιβο μαχης, τον Μιντναητ δε μιλαω καν.
υ.γ. Οταν θα μιλας για τη Βουλη, θα πλενεις το στομα σου με ροδονερο.