Kanate epik sto topic mou kai egw hmoun sto kwloxwri dixws indernet,poustakia e poustakia
Kanate epik sto topic mou kai egw hmoun sto kwloxwri dixws indernet,poustakia e poustakia
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
Σιγά ρε! Έλα ρε στάμπα είναι ή μήπως όχι;![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Έσενα λένε Μάριο ρε;
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
πινελο λεμε.....να σε δειξω κι αλλες αμα δε πιστευεις....
ο μαριος ειναι αυτος...
http://marios-321slsk.blogspot.com/
http://bodyspace.bodybuilding.com/ma...n=progresspics
http://www.youtube.com/user/erpistrioforo
Κοίτα, αποφεύγω να με χαρακτηρίζω μεταλλά γιατί δεν επιθυμώ να δίνω στη μουσική ιδεολογική ταυτότητα (metal άλλωστε ακούν εξίσου αναρχικοί, φασίστες, δεξιοί, αριστεροί, απολιτίκ). Όμως την αίσθηση ζωής που σου δίνουν αυτά που ανέφερες και τόσα άλλα κομμάτια πραγματικά τη θεωρώ κομμάτι μου, πνευματικό μα και υλικό! Το πως ερμηνεύει τους στίχους του κάθε κομματιού ο καθένας είναι δικό του θέμα (για μένα το Stand and Fight, Live by your Heart, Always One More Try, I'm not Afraid to Die μπορεί να σημαίνει εξέγερση, για άλλους να ακούγεται ως φασιστικός ύμνος), όμως η συγκίνηση και η δύναμη που σου βγάζει είναι ιερές!!! Manowar, Blind Guardian, Crimson Glory, Bathory, Judas Priest, Jag Panzer, ονόματα που μας έχουν σημαδέψεο όλους...όσους καταλαβαίνουν από metal δηλαδή!
ART IS A BLAST!!!
Κάτι τέτοια άκουγα και γω μικρός όταν τον έπαιζα για την Αγγελικούλα οπότε σε νιώθω κι ας μη το πιστεύεις.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Ειστε και οι 2 αρλεκινοι. Αισθηση ζωης ο καθε τσιριδοπουστας Χαλφορντ που τραγουδαει το Τουρμπο Λοβερ στον καθε μηχανοβιο που του εδειχνε την εξατμιση του (το πιασες το υποννοουμενο α???) Αισθηση ζωης ο Μιντναητ, που τσιριζει εδω και σπανε τα τζαμια της απεναντι μοναδας του ΦΕΚ και σκουπιζουμε γυαλια ολο το βραδυ για την πατριδα? Αισθηση ζωης οι Μπλαην Γκαρντιαν, Ορκς και Χομπιτς και αμα βαλω το δακτυλιδι γινομαι αορατος.. ΟΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ.
Καθομαι και συζηταω, δεν το πιστευω αυτο σημερα...
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Πραγματικά δεν έχω ακόμη καταλάβει αν είσαι όντως Χρυσό Αυγό ή αν με δουλεύεις για να τσαντίζομαι και να γελάς, αν πάντως ισχύει το δεύτερο το έχεις πετύχει μια χαρά! 1ον (σε περίπτωση που όντως είσαι φασίστας): Γαμώ τη σημαία σου και τη Βουλή σου και το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο!!! 2ον (ότι κι αν είσαι): Ποιος τσιριδόπουστας, ρε μπάμπουρα;! Ναι, το έπιασα το υπονοούμενο και καλά έκανε και του την έδειχνε τη μηχανή του, τι σε κόφτει εσένα; Και τα τζάμια ο Midnight τα σπάει με τη μαγκιά και το ατσάλι του! Το κέρατό μου μέσα, σήμερα, θα 'χα φύγει εδώ και 3 ώρες από το σπίτι και κάθομαι μόνο και μόνο για να απαντάω σε μαλακίες!!!΄Αν δε δέχεται κάποιος Halford ως μεγάλο τραγουδιστή δε συζητάς μαζί του για κανένα μουσικό ζήτημα κανονικά! Τι κάνω εδώ, γαμώ το φελέκι μου;!!!
ART IS A BLAST!!!